Tvättdag

Idag var det skola igen och det är skönt när lektion bara är från 8.30 - 10.00, våran lärare pratade mycket om olika saker i dag och gick igenom lite smått och gott inom kemi. Har märkt att vi oftast får göra laborationer varje lektions tillfälle men när  vi var där första dagen så sa att det kommer bli svårt att hinna med några laborationer men nu har han tydligen ändrats sig om man ska inte klaga.

Kom hem och la mig på soffan somnade till och drömde en massa konstiga saker men under den timmen jag vilade så var jag medveten om att jag frös fast jag hade 2 filtar på mig så allt blev bara tok i drömmen men vaknade och frös fortfarande så jag värmde lite mat från igår och åt sen drack jag en kopp kaffe efter så kände jag att det blev för varmt.
Tog mina två tvättkorgar och gick ner till tvättstugan och lastade in allt som gick sen upp igen och då blev det att jag satte mig här ska snart ner igen och hänga upp de sista sen blir det att plugga lite nk b

Har fått jobb i helgen med hade helst velat vara ledig men man får ju lön och nu för tiden blir det inte så många timmar per månad som för ca 1 år sedan.

Höres något

Måndag

Så var det en ny vecka och det känns skönt faktiskt, undra om denna vecka kommer gå lika fort som förra vecka :P
Idag var det skoldags igen och denna lektion fick vi göra laborationer med sura och basiska lösningar vilket var väldigt intressant :P
Snart ska vi ha det första provet i kemi så måste jag börja plugga hårt för ja är lite trögtänkt och prov för min del bruka alltid vara svårt kan alltid innan jag börjar med provet men sen blir det tvärstopp i hjärnan fast jag kan det egentligen.
Hade tänkt söka i april till miun men pratat med mamma och vi kom överens om att jag ska söka till hösten ist för jag vill verkligen inte stressa mig igenom denna kurs.

Igår åkte jag till Jessica en sväng så länge sen man var och hälsade på henne och vi hade det roligt, pratade om gamla minnen om hur dryg och jobbig man var i tonåren sen pratade vi om deras lilla bebis och det ska bli så kul när det den/det har kommit ut.
Vi försökte även koppling in internet men det gick inge vidare, jag bruka kunna sånt men denna gången körde jag fast, hoppas att dom lyckas koppla in det.
Om jag blir arbetslös mer i veckan ska jag åka till henne mer för det var riktigt trevligt.

Imorgon ska vi alla tre träffas och hitta på något men vad vet vi inte ännu, ni lär få veta imorgon om jag skriver något.

Nu ska jag plugga lite, hörs

Massor av snö

Så var det vinter igen en sådan vinter som man hade när man var liten och lekte ute hela dagarna. Nu kan det bara vara jobbigt ibland när dom inte hinner ploga undan all snö som kommit under natten, dom hade 60 plogbilar i beredskap inför detta snöväder som kom hit till sundsvall men sen det började snö igår kväll har jag inte sett en enda plogbilar vart är dom där 60 plogbilarna? :S Väglaget är så dåligt här efter fridhemsgatan att man inte kan köra knappt.
Tur att vi har en 4 wd bil men det är inte alla som har det och för dom lär det vara väldigt svårt att ta sig fram.

Idag tänker jag bara vara hemma och ta det lugnt, plugga lite tro jag sen ikväll ska jag ta bussen till Carros jobb för måste hem till henne och fixa ordning håret på henne som hon lyckades färga till 3 olika färger så det såg inte klokt ut sa hon och då kommer jag in och ska fixa ordning på det hela.

Nu ska jag kolla på reprisen av let´s dance..

Godmorgon

Ja nu var det morgon igen och har inte sovit bra alls inatt vet inte vad det riktigt var men kan bara hoppas att det blir bättre natten som kommer ist, plus att jag har drömt en massa tok som jag inte kommer ihåg nu men har små tillbakablickar men det är suddigt men kommer ihåg att jag tyckte det obehagligt.

Idag är man ensam hemma, Olle jobbar till kl 20.00 ikväll tro jag men kommer inte ihåg :P  Men när han kommer hem så ska vi äta lite tacos var länge sen så det ska bli super gott.
Resten av dagen blir att plugga lite nk b och sen kolla på någon bra film kanske känner jag mig själv så kommer jag nog att somna en stund på soffan.
Tro att jag ska ta en promenad också så man får röra på sig lite.

Kommer en uppdatering ikväll

Nu har vi kommit hem efter att ha ätit tacos som var väldigt gott så åkte vi en sväng till klingsta och umgicks lite med dom där, drack lite te och spelade kina spelet såklart så förlorade jag händer väldigt ofta när jag spelar med lindholms :P
Men tyckte att det var mysigt och till våran förvåning när vi skulle åka hem hade det kommit ca 1 dm nysnö och då är även inte vägarna plogade som ligger en bit utanför stan men tyckte inte att väglaget inne i stan var så mycket bättre.

 Har fått låna en bok  av Pia och Janne den handlar om vad våran mat innehåller för ingredienser och har läst lite ur den innan jag lånade den och den är väldigt spännande att få veta hur allt tillverkas och vad det är. Han har gjort två böcker den första heter "hemlige kocken" och den  andra "äkta vara"
Kan rekommendera dom böckerna för den som är intresserad av sånt.

Har ett exempel det är att författaren hade frågat en kock hur många indredienser man behövde för att göra kåldolmar, kocken svarade att man behövde 6 olika ingredienser och då titta man på mormor Elins goda kåldolmar som kommer från dafgård och i den innehöll det ca 68 olika ingredienser.
Då kan man börja undra vad man egentligen äter för skit

Nu ska jag kolla klart på king kong sen blir  det sängen för min del

Byebye


Dollar store

Idag var det skola igen fast idag var det bara en kort lektion från 8.30 - 10.00 men pratade lite med min lärare om att hinna plugga klart till mitten av april för då ska jag söka till miun till nästa kurs. Vilket är sjuksköterska som är på 3 år men hon sa att jag måste köpa hårt och plugga för det mesta hemma och sen ligga flera steg före alla andra men allt går bara man vill :)

Efter skolan så kom Carro och hämtade mig vi lämna Tindra på hennes dagis och fick träffa 2 skit söta samojedhundar hade jätte gärna tagit med mig dom hem.
Sen tog vi bilen ner till Hudiksvall och gick en sväng på dollar store där hittade man ju hur mycket saker som helst men tyvärr fanns det inte riktigt med pengar på kontot för lönen kommer inte förns på tisdag men hittade saker ändå måste bara dit igen och handla mer.

Måste bara få berätta en sak om min kompis Carro som inte är så smart alla gånger men man ska väl inte klaga på henne. Denna gången lyckades hon med något som inte alla gör och det var att hälla kylarglykol i spolarvätskabehållaren kan bara skratta när jag tänker på det.
Hon kan lyckas med det mesta som ingen annan kan, haha.

Har varit och jobbat idag en sväng det var skönt och få göra något helt annat men en sak är drygt och det är att jag har varit hemma hela veckan och just idag så när man hittar på något roligt så passar dom på att ringa.

Nu ska jag umgås med pojken och kolla på tv


Lunch på stan

Idag tog vi en lunch på stan det blev tant anki och fröken saras café, dom har så himla mycket goda maträtter där och inte på tal om efterätterna.
Vi åt en pastasallad med salami och andra goda saker i, kan tipsa om den värt vart enda öre och mätt i magen blev man som är ganska ovanligt när man äter ute.
När vi ätit klart kom vi på att vi hade glömt lagt i småpengar till parkeringen så då blev det fart på oss.

Vi åkte vidare till Carro och drack lite kaffe och kollade på tv en stund sedan var det duschdags för Tindra och Carro sa att det kunde vara lite svårt att få henne stå still men det gick bra tyckte jag, vi tvålade in henne och jag fick klippa bort hårkakorna hon hade under öronen. Allt gick jätte bra och för en stund såg hon ut att njuta av duschen.
Det värsta med att duscha eller bada en hund är att man blir så blöt när dom väl ska skaka av sig allt vatten vilket Tindra gjorde 2 ggr efter varann precis bakom mig med.

Imorgon är det skola igen hoppas att vi får göra något kul och kanske slippa teori för det är inge höjdare för mig, efter skolan kanske jag och Carro ska till Dollar store se om man kan hitta något roligt där nere.

Nu ska jag ta och diska undan maten och sen kolla på tv kanske finns något sevärt i kväll, sen blir det att plugga lite kanske ta en dusch innan jag kryper ner i sängen.

Här kommer en bild på Tindra från vetrinären igår.



Byebye

Skogen

Idag har jag varit lite här och där, kändes som om jag aldirg skulle komma hem men det gjorde jag.
Carro hämtade mig vid 10-tiden och vi åkte till vetrinären med Tindra för hon har haft problem med sina öron länge.
Tyvärr var dom tvungen och ge henne lugnande så hon somnade till en stund så dom fick kolla noga, hon hade så himla ont i det ena örat. Vetrinären sa att det var väldigt mycket svamp i hennes öra och det är därför den tidigare medicinen inte har hjälpt och att det ligger för mycket vax så dom bestämde sig för att spola hennes öron men det blir inte förns nästa vecka på tisdag. Då ska hon få en full narkos och sedan måste Carro lämna henne där och det är inget hon är förtjust i men har väl inget val, jag ska försöka hålla Carro hela dagen när hon är där. 

Sedan gjorde vi massor av äreden på stan och i bydalen, köpte vin och halstabletter åt svärmor för hon är hemma och är förkyld, (vinet skulle hon ha till matlagning) åkte ut till Klingsta och där lånade vi Tassa och gick ut i skogen där dom 2 små vargarna fick leka av sig i djup snön i skogen.
Vi gick i nästan 2 timmar följde bara ett skoterspår och vi gick och gick till slut kom vi fram vid allsta skola och dyngsura var vi om kläderna.
Innan vi skulle åka hem så var vi tvungna att skota loss bilen för den satt fast på gården.

Väl på väg hem skulle vi upp till vetrinären och lämna några kvitton till agria och där blev vi ju sittandes länge typ en halv timme, jag handlade lite småsaker till mina kissar och fick lite prov påsar.
Vi åkte till Carros mamma och åt en liten bit semeltårta och kollade lite på tv innan hon skjutsade hem mig och nu sitter jag här under täcket har tagit mig en varm dusch och blivit varm igen.
Nu ska jag kolla lite på tv och sen blir det nog en tidig kväll för mig känner mig så trött efter promenaden i skogen.

Byebye

Godmorgon

Så var det morgon igen och känner mig inte riktigt utvilad har varit vaken några ggr inatt men så kan det vara ibland. För tillfället ligger jag kvar i sängen och myser med kissarna som kommer upp i sängen och hälsar på ibland, dom vill nog att jag ska kliva upp :P
Olle har kommit hem från träningen och håller på med frukosten ibland har man sådan tur att få den serverad.
Det har ju inte hunnit hända något ännu och jag har inte planerat något heller men det kanske kommer en uppdatering ikväll.

Hej så länge

Uppdatering

Åkte ut på birsta och tog en fika med Kattis, men först så tog vi en runda i alla affärer men det är inge roligt om man inte kan handla något fast det är ju inte långt till lönen kommer nu :P
Vi satte oss på Charm och tog en fika satt länge och pratade, hade det riktigt trevligt får bara hoppas att det blir av flera gånger.
Sedan följde jag med henne ner till bilen för att se den nya dvd-spelaren i bilen och det var grymt vad man fick veta om den och snyggt var det. Fick sedan skjuts ner till bilen som bara stod några rader bort men hon tyckte att det var så kallt och plus att det blåste mycket ute att jag inte skulle behöva gå.

Gud vad det blåser och snöar ute nu kändes som om bilen skulle blåsa av motorvägen men hem kom jag, kan säga att jag sprang in när  jag parkerat bilen.
Nu sitter jag i soffan under täcket och myser för mig själv, Olle jobbar till klockan åtta så man har fri tid att sova om man vill, haha :)

Hej då igen

Skola

Imorse var det dags för skola igen men man ska inte klaga för jag behöver bara vara i skolan 2 ggr i veckan.  Idag fick vi göra olika laborationer av några grundämnen. Det var faktiskt roligt men andra halvan av lektion var enbart teori och det är inget som gillar när det gäller kemi.

Klockan tolv gick jag till jobbet för att göra 2 pass fast på 2 olika avdelningar så det blev 9 timmar totalt och det är inte fy skam, fick stanna kvar en extra timme nu på kvällen för magsjukan bröt ut på nytt igen undra när den ska ge sig och än så länge har jag klarat mig och tänker fortsätta hoppas på det.

Nu snöar det igen jag som trodde att det skulle börja övergå till vår sakta men säkert men man ska väl inte klaga, vilket väder vi än har här så klagar man på något.

Tyvärr så blev det ingen fika med Kattis idag på stan men ska ringa henne imorgon om jag inte får något jobb så kanske vi kan ta den då. Var så länge sedan man umgicks en hel dag med varann saknar faktiskt den tiden ibland när man hade som roligast med henne, vi har ändå känt varann i 15 år eller mer tappat räkningen :P

Nu ska jag krypa till kojs kanske hörs något

Födelsedagsfirande

Vaknade vid 10-tiden imorse efter Olle åkt på gymmet och tränat, gick upp och diskade lite satt mig ner i soffan med frukosten och kollade på tv och insåg vid elva tiden att jag glömt bränna en film åt en på jobbet tyvärr låg filmen på bärbara vilket tar ca 1 timme och bränna.
Hann inte göra klart den innan så Olle fick skjutsa upp mig på jobbet åka hem igen och tillbaka till mitt jobb igen för att lämna filmen.

Jobbade mellan 12-16.15 idag sen åkte vi hem till mamma och pappa för att fira min mamma som egentligen fyller år imorgon, fick jätte god fisksoppa med vitlöksbröd sen kaffe och glasstårta till efterrätt. Blev väldigt mätt kände jag efteråt.
Efteråt åkte vi hem och började kolla på united 93 filmen handlar om när dom kraschade world trade center, filmen var rätt så okej men nu ska jag krypa ner i sängen det  är ju skola imorgon och efter skolan ska jag ta en fika på stan med Kattis ska bli kul och träffa henne.

Uppdatering imorgon

Godnatt


Gokväll

Nu har jag sett klart hela serien av sex and the city och dom två sista var bara hela underbara om man vill kan man vrida ur min kudde, var länge sen jag bölade så mycket av en serie men nu är det slut fast för mig spelar det ingen roll kommer att kunna kolla lika mycket av serien ändå.

Inatt som var så jobbet man och olyckligtvis så var det m-sjuka men det har ju pågått i flera dagar nu så jag hoppas att det är över snart. Jag har ännu inte blivit m-sjuk och hoppas att jag inte blir det heller, jag var så noga med min handhygien inatt så rena har inte mina händer varit någonsin spriten vi använder torkar verkligen ut mina händer så jaga får smörja dom hundra gånger :P

Ikväll ska vi äta något gott och sen bara mysa framför teven hoppas jag är rätt så seg efter natten som varit.
Olle ska åka och handla något gott kött och sen vad det blir till har jag inte riktigt bestämt mig men något gott ska det bli.

Imorgon ska man upp och jobba några timmar på em och sen ska vi hem till skogen för att fira mammas födelsedag, hon fyller egentligen på måndag men det är lättare för alla att komma imorgon. Så då får vi säkert något gott att äta då med och säkert tårta mums isf :)

Nu ska jag ta och klä på mig, har gått i t-tröja och shorts hela dagen laga lite mat åt oss.
Byebye

Kallt

Imorse ringde klockan 07.00 och då hade jag legat vaken av och till i ca 1 timme hade nog sovit färdigt vid den tiden men orkade inte kliva upp för de.
Kallt som fan var det när man klev utanför vi hade - 20,5, skjutsade Olle på jobbet och sen åkte jag vidare till skolan denna gång hade dom iaf sandat på balders så man inte satt sig på arsle. Maria kom samtidigt som mig till parkeringen så vi gjorde sällskap upp till skolan och våra ben var som istappar hade nästan ingen känsel i dom men så är det när man inte lär sig att ta på mer kläder.

Idag på skolan skulle vi på labba men det blev genomgång av säkerhetsregler ist och genomgång av hur allt fungerar ungefär ögonduschen, brandfilten. Läraren gör bara sitt bästa eller så måste han kanske gå igenom de där men det kändes som om vi var småbarn på grundskolan.
Jag föredrar att få jobba på mina lektioner så jag hinner klart med kursen någon gång.

Resten av dagen har jag bara varit hemma, sovit en stund på soffan och det var lika skönt som vanligt, ska ut och jobba inatt så man måste sova allt vad man kan nu. Ska bara hämta Olle på jobbet igen sen ska jag äta lite middag och sen kommer jag att lägga mig på soffan för att sova yttligare en stund.

Nu ska jag kolla på sex and the city och bara mysa under täcket med lill gumman min :)

Höres

Helg

Nu är det helg igen och det är så skönt, trodde jag skulle vara ledig i helgen men inte då åkte på och jobba idag, lördag och söndag. Magsjukan har kommit till jobbet så det är många ordinarie som är hemma och då får jag komma in och jobba.
Har gjort en stor ladning med pastasås innehållande morötter så gott och enkelt att ta fram när man är ensam hemma eller ska akut åka jobba, plus att den är nyttig och det skadar aldrig.

För tillfället så steker jag kyckling åt mina älsklingar och hoppas att dom kommer att äta det med god aptit, har lite väl kräsna katter när det gäller mat och sand i lådan.
Tog sådan tid att steka domhär kyckingarna, började för ca 1 timme sedan än är dom inte klar.

Nu ska jag ta krama om älsklingen min innan han åker iväg för att vara fyllechafför och då kan jag passa på att kolla på ett avsnitt med sex and the city.

Skriver kanske mer i helgen

Byebye


Food

Idag blir det kycklingwook med lite sweet chili sås, längtar tills jag får äta tyvärr så är det bara jag som ska äta idag Olle kväll som vanligt :P
Har varit på stan med Jessica idag och köpa mig en ny bh fick presentkort på sköna under, det var en dyr en jag hittade 640 kr men då håller den nog länge med hoppas jag :)
Sedan tog vi en fika och det var gott, pratade lite trams bara men det är skönt att bara sitta ner och prata om inget och nte behöva stressa till något.

Längtar tills Jessica och Jonas ska få deras lilla bebis, ska bli så kul :) Nu är det bara 3 månader kvar och det lär gå fort.
Jag har en överraskning åt henne så det är bäst att det går fort dom här 3 månaderna.

Nu ska jag äta lite mat och kolla på sex and the city serien, är inne på säsong 5 nu och snart kommer uppföljaren till filmen med.

Bye bye


Nu ska du ut

Hej

Idag är det trettondagsafton och då ska julen ut, man blir så less på julpyntet att det ska kännas riktigt skönt att få ta bort den och börja sätta upp andra gardiner och andra lampor.
Idag ska jag städa lite, dammsuga, dammtorka och göra allt annat som man gör i hemmet, om en stund kommer familjen från Uppsala hit för att kolla hur vi bor pojkarna har varit här tidigare men inte Anders och Karin får se om dom tycker det är fint. Så egentligen har jag inte tid och stå här men tänkte att jag skulle uppdatera lite. '

Har jobbat hela helgen och det har varit skönt att få göra av med lite energi men man får fort ont i fötterna efter allt spring men det är värt det :)
Igår så gjode Janne och Pia deras goa pizza till oss alla och det var sååå gott, finns ingen godare pizza förutom i Italien men tänker inte åka dit bara för pizzan, haha.

Idag ska vi till Klingsta och äta fläskfilé med klyftisar, så gott det ska bli.
Nu ska jag fortsätta att städa så jag blir klar någon gång :)

Bye bye

2009

Så var det 2009..

Vi åt en jätte god middag på nyår hoppas att det var fler som samtycker med mig :)
Jag blev så proppmätt att jag höll på somna på Carros soffa men höll mig vaken och kollade på någon film tills vi åkte ner till hamnen för att fira in det nya året.
Vilka raketer dom har man känner verkligen tryckvågorna i kroppen när dom släppte lös allt dem hade.
La inte av något löfte i år för det är ingen ide för jag bruka hålla löftet i någon månad sen så skiter sig allt :P

För tillfäller kollar jag på sex and the city och det är såå spännande att jag inte kan stänga av.

Här kommer några bilder från nyår





   

  

(klicka på dem små så blir dom större :P )