Goodbye

Hej!

Nu är vi snart på väg att åka utomlands men först ska ner till Uppsala och där ska vi sova en stund i natt innan vi ¨åker vidare till skavsta flygplats. Imorgon runt 7 på morgonen så lyfter planet och än är jag inte nervös men jag känner mig själv och det lär ju komma inatt eller så.
Har aldrig i mitt liv flygit så detta ska bli en upplevelse och för det andra har jag inte vara utomlands.

Nu ska jag kolla så allt är med. Kanske skriver något där nere annars kommer det ett inlägg när jag kommer hem.

Hejdå så länge

Lördag

Hej!

Idag är man ledig och vilket härligt väder det har varit idag. Fick städutbrott idag, har dammat allt jag kan hitta plus dammsugning men det känns skönare att ha en städad lägenhet att åka från och sedan komma hem efter semsetern och då är det fortfarande lika städat :)

Har börjat småpacka våra väskor idag, bokad tvättstugan så man får tvätta innan man åker jag vet ännu inte vad jag ska ha med mig. Det beror ju på vad det blir för väder där nere jag hoppas att det blir sol och sol så man kan få lite färg på sig.
Kom på att jag har inga bra skor att ta med mig så mamma kommer in på måndag så jag får prova lite av hennes skor och om jag inte kan ha dom ska vi gå och köpa ett par, tur att man har en snäll mamma :)


Nu ska jag gå och en äppelpaj och sen ska vi se på film ikväll. Helt enkelt en myskväll :)


Ledig

Hej!

Idag är man ledig eller ska säga såhär än så länge är jag ledig, dem kan faktiskt ringa när som helst.
Gick en morgonpromenad imorse och det var riktigt skönt hade tänkt försöka gå ner lite i vikt igen har gått upp när jag slutade röka för ca 2 månader sen.
Plus att man vill se lite bättre ut när man ska till Italien får se om jag lyckas med det har 8 dagar på mig.

Har varit på stan med Kattis idag hon köpte kläder och jag köpte en till resväska så jag och sambon har varsin.
Köpte även en parfym för jag är parfymlös och klarar mig inte utan parfym tills jag kan köpa på taxfreen.
Medans i var på stan ringde dom om jobb och det känns skönt att få arbeta så mycket som möjligt innan vi åker på semester.

Ikväll blir det att ta de lugnt med sambo och bara mysa kanske ta ett varmt bad.
Kanske skriver ett inläg imorgon.

Vilken dag/kväll

Hej!

Igår var en dag som man inte kommer glömma på ett tag. Dagen började väldigt bra, var och jobbade från 7-12 och sen skulle jag åka hem till Carro för vi skulle gå och möta Jessica som var på väg hem från jobbet och sedan skulle vi hitta på något tog med oss Tindra och hon ska ju vara en hund som ska vara tuff och en ledare över flocken men över motorvägen vägrar hon gå alltså det är en bro och motorvägen under.
Vi bestämde oss för att äta lunch tillsammans och det blev potatisbullar med bacon, smaskens.
Precis innan vi skulle slå oss ner för att ära ringde Kattis och bad om en tjänst att fylla på¨parkeringstid för hon var uppe på sjukhuset och visste inte hur länge hon skulle bli där.

Efter vi varit och hälsat på henne och följt med henne till matsalen skjutsade jag Olle till jobbet och tog svängen förbi Jessica och Carro igen. Drack vi lite kaffe och bulla, sen kom jag på att jag skulle på apoteket vi hade ingen aning när dom stängde i bydalen så vi bestämde oss för att åka en snabbis dit. När vi kom hem insåg vi att Tindra hade ätit Eox värktablett och vi tror att hon hade ätit ungefär 4 st men var inte säker.
Vi ringde till alla veterinärer men tyvärr så hade dom stängt så vi fick ringa till hudiksvall och dom sa att det enda som kunde hända var att hon skulle börja kräkas men blev det värre skulle vi ringa igen och kanske komma ner.
Jessica åkte hem efter ett tag jag och Carro bestämde oss för att se en bra film och kanske ät lite popcorn. Jag hann inte mer än hem innan hon ringde och sa att vi var tvungna att åka ner till hudiksvall för Tindra hade blivit sämre, det enda problemet vi hade var att dom stängde kl 20.00 och klockan var 19.10, det är ca 7 mil dit ner. Kan lova att vi var stressade.
Väl nere i hudiksvall så var kl 20.15, vi hade ringt och pratat med dom om dom skulle kunna stanna kvar tills vi kom. Jag kan tycka att vi hade rena turen med att dom var riktigt snäll med oss. Tindra fick vätskebehållare under huden i nacken och kol som hon skulle dricka när vi kom hem plus att vi fick med oss kramplösande medel hem om hon skulle börja krampa.

Väl hemma i Sundsvall igen och i min egna soffa kände jag hur bara hjärnan stängde av vägrade arbete med mig. Kan säga att den dagen var så jobbig och det hände mycket på så kort stund.

Idag har jag varit på promenad och varit och hälsat på mormor, fick massa go fika där.
Nu sitter jag och kollar på tv och tänker inte göra många knopp ikväll innan sängen kallar.

Hejdå

Kakeldags

Hej!

Imorse var jag och jessica till sporthallen och simmade lite. Simmade ca 30 längder och nästa söndag ska vi simma mer :)
Efteråt var jag och Olle ut på elgiganten och byte våran nya fläkt för den ville ej fungera som den skulle, köpte den i torsdags så vi hade inte ens hunnit börja använda den.
Vi håller på och renoverar vårt kök eller vi lägger nytt kakel och så då passade vi på och köpte en ny fläkt. Svärfar var här igår och hjälpte Olle med en början om jag får säga mitt så blir det väldigt snyggt. Men än är det inte klart.
Lägger upp den bild sedan men på den har vi inte hunnit och foga kommer lägga upp en till bild när det väl är klart.

Igår var jag, Olle och Jessica till Munkbysjön vid viskan ungefär för det var marknad där, Jonas skulle följa med men han var lite väl bakfull för att kunna åka bil. Så vi fick släppa av han vid hedbergska så skulle han gå hem för bil kunde han inte åka.
När vi kom dit så insåg vi att det var väldigt mycket folk, trodde jag faktiskt inte man fick tränga sig fram för att ens kunna gå där. Men vi köpte lite gosaker och lite bröd. Nybakat tunnbröd och segkakor smaskens.

Ikväll så ska vi nog äta tacos var så länge sen vi åt det, sen ska vi nog kolla på någon bra film
Imorgon ska man upp och jobba, har inte jobbat på flera dagar nu så det börja bli lite långtråkigt.

Så här ser det ut för tillfället

Lite rädd för alla ljud

Nu ska jag fortsätta och hjälpa gubben min
Höres