Förkyld :(

Nu är jag förkyld med och det är inte det roligaste precis. Hostar så lungorna kommer upp snart tror jag närå skojar bara. Hostar väldig mycket gör jag och ont gör de så jag ringde till vårdcentralen i matfors så dom skrev ut ett recept med hostmedicin åt mig och det är den enda som verkligen hjälper på mig, får hämta ut det imorgon.
Hoppas att jag inte blir mer förkyld då kan jag inte jobba och jobba måste jag. Pengar är något man måste ha :)

Idag har jag och Carro varit på birsta och det var skojäntligen fick vi en heldag där :)  Köpte massor med roliga saker till hushållet. Massor av blommor, tycker om att ha nya och fräscha blommor hemma.
Sedan var vi och åt pizza alltså det är inte lika gott som det har varit, jag kan inte äta pizza mer än 3 gånger på 1 år. På ett sätt är väl de bra.
Ansökte även om kredit på ikea idag, och fick beviljat 5000 kr så nu kan jag äntligen köpa mig en garderob, har inte plats för mina kläder. Shoppa blir de mer i veckan :)

Imorgon ska Olle operera sin näsa som han har haft problem i snart 3 år och hoppas verkligen att han blir bra nu.
 
Nu ska jag kolla på tv och ta hand om mig själv.

Hörs


Soffdagen

Nu var det ett tag sen jag skrev här men har inte haft tid riktigt. Har jobbat och tagit det lugnt.

I fredags som var nu så var jag till doktorn och fick hjälpa med mitt illamående. Det började i runt jul första gången jag kände av de och efter 1 veckan ungefär så försvann det och kom inte tillbaka förns nu då för 2 veckor sen kan man säga.
Nu fick det vara nog så jag fick tid och där konstaterade doktorn att jag hade magkatarr, vilket min mamma trodde att jag hade första gången.
Alla trodde jag var gravid men tog ett antal tester och visade negativt så det var jobbigt att inte veta varför man mådde illa och inget kunde man göra åt det heller.
Men ska äta piller i 14 dagar, morgon och kväll nu och får hoppas att det försvinner sedan annars skulle kontakta dom igen. Fungerar inte magen som den ska så fungerar absolut inget annat heller.

Idag och imorgon är jag ledig och den tiden ska jag ta vara på.. Lata mig och inte planera dagen i förväg. Kanske gå på birsta i lugn och ro.

Nu ska jag kolla på någon bra film, hörs något mer..

Nyklippt

Idag tog jag mig en lång sovmorgon och det var så underbart skönt att få sova ut. Vaknade av att bemaningen ringde och gav mig mer tider. Nu vet man att man har jobb så man klarar sig.
Pratade med Jessica hela morgonen och till slut så hade vi inget att prata om så vi satt bara tysta, haha.

Sedan åkte jag till njurunda för att klippa och färga mitt hår, det var två elever där som hjälpte ann-marie och dom fick färga mitt hår och dom var duktiga fast det var första gången. Färgen blev bra men lite ovant men jag vänjer mig.
Riktigt skönt att klippa sig kan jag säga, var 9 månader sen senast och det kändes verkligen att det var dags.
Ann-Marie tyckte att jag borde klippa mig mer ofta så nu beställde jag en ny tid i april.

Ikväll ska jag kolla på Grey's anatomy för vi missade seriestarten så vi har spelat in den och i kväll ska vi se på det.
Sen ska jag bara slappa framför teven.

Nu ska jag laga lite mat, :)

image8       image9
Nya bilder efter klippningen och färgningen :)

Myskväll :)

Nu har man nyss kommit hem från jobbet och det känns riktigt skönt att få komma hem och sätta sig ner i sin egen soffa och kolla på melodifestivalen. :)
Förmiddagspasset gick sådär kändes som vanligt att jag var iväg och att jag inte fick hjälpa till med något. Dom bara bad andra om hjälp medans jag stod där och hade inget att göra.
Men eftermiddagspasset gick bättre för en annan skulle jobba kväll och hon frågade bara mig om hjälp och det var kul kändes som att man fanns där för att jobba.

Ikväll ska jag och olle plus våra underbara katter mysa framför tv och kolla på melodifestivalen. Fika lite gott och bara ta det lugnt.

Imorgon är man ledig och då ska jag bara slappa hela dagen, tänker inte planera något i förväg.

Slut.

Sol :)

Hejsan

Idag har man jobbat igen :P Ibland är det faktiskt riktigt kul att jobba med dom på jobbet, man kan få sig ett gott skratt många gånger om dagen.
Imorgon ska jag jobba igen fast på en annan avdelning och det kommer gå bara bra, det enda som är jobbigt det är att det är en lång pass på 10 timmar. :S

Känner även av att jag kommer bli förkyld, min sambo tycker att jag ska dricka kang jang men inte då. Förkylningen får bryta ut själv.
 Har nyst hela kvällen, så jag är lite täppt men så är det när man är på väg att bli förkyld.

Idag fick man känna av den varma vårsolen, och det var  skönt. Man hörde hur fåglarna kvittrade :)

Min älsklings gumma har blivit inlagd på sjukhuset igen, fast i sverige denna gång som tur är. Dom tror att hjärninflammation har återvänt, just nu väntar dom på hennes journal från USA.
Sedan så har hon fått gjort två ryggmärgsbedövning och båda gånger har dom misslyckats. kan säga att hon har ont i ryggen.
Carro ska få sova över tills imorgon, hoppas att hon får komma imorgon och att dom har hittat något fel.

Nu ska jag gå och sova, upp och jobba imorgon.

bye


Onsdags morgon

Hejsan!

Imorse hade jag verkligen inte ro att lika kvar i sängen, fick ont i ryggen med och det får jag bara om jag ligger för länge. :P jag är ju en annorlunda sort.
Klev upp och åt frukost, kollade på bridget jones dagbok var så länge sen jag såg den.
Så nu har man bara del två kvar av den att se..

Nyss kommit ut ur duschen, tycker om att duscha jag är nog inte ensam om det. Vem tycker inte om varmvatten som forslar över en. :P Haha
Kollar på smalleville, bra serie. Ikväll börjar lost säsong 4 och grey's anatomy igen, ska bli kul att se på dom serierna igen. Men det värsta är att jag jobbar till klockan halv tio i kväll så jag får väl spela in något av programmen.

Nu ska jag klä på mig och göra mig halv klar innan bussen går, Vi hörs

bye

Tisdag

Hejsan!

Idag är man ledig och ni kan inte tro hur underbart det är, sen ska man jobba resten av veckan skulle egentligen har jobbat idag men tackade nej, ville gärna ha någon ledig dag denna vecka.

I Torsdag förra veckan satt jag in en p-stav i armen och det gjorde alls ont.. Känns skönt att slippa ta p-piller och än så länge har jag mått bara bra.
Man har ju hört många som har haft många jobbiga biverkningar.

I fredags så begravdes min käre morfar och det var en väldigt fin begravning, sorligt men det gick ändå bra. Kändes konstigt när man kollade på kistan och man visste att morfar låg i den.
Träffade min kusin och moster som jag inte har träffat på typ 12 år och det kändes konstigt men ingen av dom hade ändrats..

Nu ska jag göra mig klar för att följa med pappa på sjukhuset, nu ska han få veta om han måste börja jobba igen eller bli fortsatt sjukskriven och göra ännu en operation.

Hej så länge

Onsdag

Klockan 05.40 ringde klockan imorse och då var det bara upp och hoppa. Gick bra och jobba idag men var väldigt trött på slutet, vi hade en farbror som fyllde 95 år idag så det blev tårtkalas. :)

Har varit onyttig idag och har dåligt samvete men får ta ett extra långt konditionspass imorgon, ibland måste man få synda.
Imorgon ska jag sätta in en p-stav, det kommer säkert att göra ont men det går säkert över. Har Carro med mig som stöd så då kommer det gå fint.
Snart är det fredag och det kommer bli ännu en jobbig dag i mitt liv, min käre morfar ska begravas och det kommer bli så himla jobbigt. Ni lär ju få veta mer om hur det gick på fredag, en liten rad orkar jag nog skriva.

Nu ska jag mysa med Olle framför teven och kanske se en film :)

Hej så länge


Måndag

Nu har en ny vecka börjat, så nu är det bara 6 dagar kvar tills nästa måndag.
Har jobbat kväll idag, trivs så bra på avdelningen men fick idag veta att jag ska få mer jobb en annan avdelning där det  är kortis och det är sånt jag inte vill jobba med utan med demens. Ibland kan man inte förstå hur ryken som dom kan komma fram snabbare till andra men inte till dom som ska jobba, som mig då.

Efter jobbet åkte vi till jessica och jonas, drack lite kaffe och åt frukt. Pratade en massa såklart för det är vi tjejer bra på. När vi skulle åka hem så startade inte våran bil eller olles föräldrars bil. Så fick vi gå tillbaka in till jessica och jonas. Satt där ett tag och pratade mer. Var där ca halv timme till, sen startade bilen.

Just nu kollar jag på desperate housewives, har fått låna 3 säsongen av jessica. En riktigt bra serie alltså, hoppas att den börjar på tv snart igen.

Nu ska jag se klart på detta avsnitt sen ska jag krypa ner i sängen och somna skönt. :)

Hej så länge.


Sovmorgon

Hej!

Idag fick jag sovmorgon och det var skönt, vanligtvis bruka våra katter komma och väcka oss tidigt på morgonen. Fast inte idag, det var snällt av dom.
Efter frukosten åkte vi till klingsta, Olle skulle fixa något med bilen. Jag satt och kollade på damernas super G, sen somnade jag i soffan tills det var dags för lunch. Pia hade gjort något jätte gott, fast det gör hon väldigt ofta.
Sen gjorde inte jag så mycket mer, kollade på mer tv medans Olle grejade med bilen.

Har besällt tid för klippning och färgning den 18 feb men kan inte bestämma mig vilken färg jag ska ta. Det är ett svårt beslut. Hade helst velat klippt mig innan begravningen men det får gå bra ändå.
Kanske någon som har något tips om vilken färg jag ska ta? :)

Nu ska vi åka och träna, skönt sen när man kommer hem kan man ta en långt härligt bad med massa skum :)
Resten av kvällen blir bara mys framför tv och kanske något gott att mumsa på.

Hejdå


Krogen

Hej!

Igår  var jag, carro och kattis på en förfest i nolby, rättare hos kattis kusin. Kan egentligen inte kalla förfest, alla satt bara och prata.
Vid halv elva så drog jag och Carro ner till bussen om skulle in till stan, satan vad halt det var igår. Carro skulle på donken och äta en cheesburgare.
Sen bar det iväg till krogen och det tog oss typ 10 min från shell till bk (gamla choppers) det var så jävla halt ute.
In på krogen kom vi och beställde 1 tequila var och svepte den se blev det en drink vid namn orgasm den var riktigt god..Var tvungen att vila ett tag innan vi skulle köpa mer sprit. Det blev en till tequila, jäger och en cider. Sen så åkte vi hem, det var tur i turen de för när jag kom hem så small det till riktigt. vinglade friskt.
Somnade ganska fort efter jag lagt mig.
Jag och carro hade det riktigt kul tillsammans. Hoppas att det blir någon mer gång.

Nu ska jag ta och klä på mig, min pojke vill hitta på något!

Hörs något mer.

Titanic

Hejsan!

Igår så jobbade man igen och det känns skönt att få jobba ganska mycket ändå. Men i helgen har jag sagt ifrån mig arbete om det inte är riktigt kris.
Igår innan jag for till jobbet, så började jag kolla på filmen titanic men hann inte se klart hela så jag fortsatte nu i morse och såg den.
Vilken sorglig film, grät nästan igenom hela filmen. Skulle kunna se den där filmen 10 gånger till.

Ikväll ska man ut på krogen med Kattis och Carro, det ska bli så kul att umgås med alla igen. Vi ska ha så kul, dansa och dricka hela natten lång :) Haha närå så full vill jag inte bli.

Nu ska jag ut på birsta och handla lite smått och gott. :)

Vi hörs