Nyöppning

Igår morse ringde klockan 06.30 då var det bara att kliva upp och göra sig färdig för att åka till nyöppningspremiären på dollar store här i sundsvall. Jag kom dit vid halv åtta, tjugo i åtta och redan då var det kö fram till dörrarna, gjorde ordning bärselen och stoppade ner Elias i den och gick och ställde mig i kön och trott eller ej men jag lyckades dit Carro med till klockan åtta.
Jag är super glad och nöjd att jag åkte dit till den tiden för sedan när jag åkte förbi var det SÅ mycket bilar och dom stod överallt!
Jag hittade massor av alfons åberg kläder så jag köpte några plagg och sedan hittade man ju massor av annat skoj som man kanske egentligen inte är behov av men är kul att ha.

Åkte sedan hem en sväng och väntade på att Matilda och Love skulle komma för då blev nästa tripp till ikea och där handlade man ju lite till men denna gång bara nödvändiga saker. Jessica och Max kom ut med till ikea vi passade på att äta lunch på ikea och det var första gången för mig men jag kunde inte bestämma mig men blev klassikern köttbullar och mos :)
Ska dit med mamma nu snart också men då blir det nog inge köpa eller jag kanske inte ska säga så för med mig vet man aldrig :P


Nu ska jagta och göra mig klar för snart kommer nog mamma, ha en bra dag :)


Helg

Imorse vaknade våran älskade son klockan halv fem och var hungrig men som vanligt så skulle det bråkas ett tag först innan han väl började äta riktigt.
Bvc sa att det var bara försöka mata på hela tiden och fick massor av tips av svärmor idag som jag har testat och till viss del har dom fungerat men nu ikväll försökte han inte ens att äta utan bara skrek så till slut fick jag upp och gå medans jag ammade honom!
Jag är lika envis som honom så detta ska inte sätta stopp för ammning, jag ger mig inte i första taget fast man till och från blir less och stressad.

Idag har vi bara varit hemma och måste säga att det var så otroligt skönt att ha Olle hemma för annars är dagarna så himla långa om man inte har något inplanerat.
Nu på kvällskvisten tog vi en promenad ner på ica och sedan hem och lagade super god mat, sedan slängde vi oss ner i soffan för att se på jurassic park 3 men kommer nog inte orka se klart på den utan tror jag kryper ner och hoppas på att vi får sova lite längre imorgon.

Godnatt gott folk




Elias och Max


Lovely

Vilken envis förkylning jag har fått eller den är lite bättre förutom hesheten, en aning snorig och hosta.
Imorse kunde jag knappt prata när Elias vaknade och ville ha mat men kanske är lika bra det ibland :P

Klev upp klockan sju imorse och gav Elias eller försökte iaf, han strejkar för tillfället så fick ta till pumpen så han fick mat iaf men har pratat med bvc och fått lite råd hur jag ska göra och får bara hoppas på det bästa att han ger upp snart!
Finns en gammalt tips om man vill att mjölken ska rinna till är att dricka en lättöl kanske man ska göra det imorgon så man får ännu mera mjölk :)

Åkte till Jessica super tidigt imorse så hon inte ens dammsuga eller hänga tvätten innan jag kom, hon tycket att jag var för snabb :P
Vi tog en promenad till ica och köpte oss varsin handplockad sallad och gick hem och åt den medans barnen låg och sov ute i vagnarna.
Vi har utbytt massa tips med varandra och pratat om allt annat skoj :)

Nu sitter man här i soffan och trycker i sig lite pringles men det är det sista onytta jag kommer äta på ett tag ska försök dra ner på alla gosaker man sitter och äter hela dagarna långa!

Snart får man sova, gud vad skönt säger jag bara :)

Besök

Oj vilken natt säger jag bara, både Elias och Olle sov små grisar och jag låg och hade så ont i mina bihålor och inte hjälpte det med nässpray heller men till slut lyckades jag somna och då var väl klockan ett på natten och sedan vaknade Elias vid halv fem och ville ha mat sedan somnade han om men jag kunde inte för smärtan i bihålorna så inatt hoppas jag på att få sova lite bättre!

Idag var alla tanter till Elias här och hälsade på, det vill säga Carro, Kattis utan Elfon och Jessica med båda barnen så det var fullt hus här hemma men måste säga att det var mycket trevligt att vi alla kunde träffas samtidigt för det måste ha varit evigheter sedan sist.
Man kan ju bara hoppas att det händer fler gånger :)

Jag och Elias åkte sedan ner på stan för att hyra en parkeringsplats åt Olle så han slipper ha bilen ute i vinter och betala 80 kr per dag. Sedan träffade vi upp pappa Olle och gick upp till hm för att byta ut mina trasiga pyjamasbyxor jag köpte igår!

Nu ikväll har vi haft besök av sötaste Love och svärfar medans Matilda och svärmor var på bio, han är så otorligt söt den där ungen :)

Nu ska jag kolla på tv och mysa med älsklingen, den minsta av dom sover som en gris i sin säng :)

Förkyld igen

Har gått och blivit förkyld igen och denna gång vart det en riktigt förkylning med allt vad den brukar innebära, var ner på apoteket och inhandlade halstabletter, näsdukar och näspray så jag borde klara mig men näsdukarna är snart slut och då är det ett 10-pack
Tyvärr så verkar Elias ändå fått en släng av min förkylning med för imorse var han toktäppt och jätte snorig men tack vare nässugen så vart det bättre för hans andning men sugen är inte heller så populär men vad gör man när man vill det bästa för dom utan att dom förstår varför man gör som man gör!

Idag blev en heldag hemma för oss två, pappa Olle har jobbat och ännu är det ovant att han inte är hemma på dagarna men är otroligt glad för hans del att han äntligen fick en fast anställning :)
Eller vi tog faktiskt en tripp till ica maxi för att handla småsaker till middagen och jag säger då det, shit vad folk tur att man kan använda shopen så det går fortare.

Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon blir det en hel/halv dag hemma hos mina föräldrar, Olle ska hjälpa pappa med däckbyte!

Godnatt


Utflykt

Äntligen är det kväll och snart får man krypa ner i sängen, tyvärr så har jag gått och blivit förkyld igen men denna gång halsont och nästäppa.
Hoppas bara att mina älsklings pojkar håller sig friska främst den minsta av dom, Elias är lite mer snorig,hostar och är allmänt mammig.

Idag följde jag och Elias med mamma/mormor ner till gnarp för att köpa lite tyg som mamma ska ha i vardagsrummet hemma och sedan åkte vi och åt lunchbuffé någonstans i gnarp men vart kommer jag inte ihåg :P Var faktiskt en mycket trevlig utflykt och skönt att komma bort från lilla staden en sväng.

Nu ska jag dricka upp mitt hemmagjorda antiförkylningste och sedan krypa ner i sängen

Godnatt

Birsta

Idag har jag varit på birsta med Kattis och Elfon, kunde inte hålla mig från att handla mera kläder åt Elias fast jag har HUR mycket som helst.
Efter birsta så följde jag med Kattis hem på en kopp kaffe och som vanligt glömmer man bort tiden för man har trevligt och så himla mycket att prata om, ibland skulle jag behöva åka dit jätte tidigt någon morgon och åka hem jätte sent så kanske vi båda har lyckats prata av oss lite :)

När det gäller klädköp till Elias så älskar jag att köpa nya kläder åt honom och ärligt talat så köper jag hellre massor av saker till honom än till mig själv. Sedan jag fick barn så tycker jag att kläder åt mig själv är bara bläää, har ingen känsla alls för att klä upp mig och helst av allt vill jag bara bo i mjukiskläder!
Det kan nog beror på att man gick upp en hel del under graviditeten som hänger sig kvar och lär ju göra det ett tag till får satsa på beach 2013-14 :)

Nu ska jag koncentrera mig på desperata hemmafruar och ge min son sista kvällsmålet innan sovdags!

Godnatt på er!



Underbara du

Skulle kunna sitta och titta på Elias hela dagarna utan att behöva göra något annat. Varje kväll när vi har lagt honom för natten längtar jag lite extra tills morgonen kommer för han är så himla glad på morgonen, han ler och ler hela tiden vi ligger och myser i våran säng.
Spelar ingen roll hur trött jag än är på dagarna/nätterna så behöver jag titta på min underbara son så blir jag fylld med ny energi!

Igår var vi till min bror och hans familj en sväng på kvällen för att hälsa på och så ville Kevin passa på och sälja lite jultidningar till oss, hittade lite saker som blir perfekta som julklappar :) Man måste ju börja tänka lite smått på sånt med fast man helst inte vill.
Fick även låna deras bärsele och pröva om den är bättre än den jag köpte av Matilda för jag får så ont i ryggen/axlarna av den gamla!

Idag blir det inte så mycket men skulle helst vilja ha varit ute hela dagen och bara njutit av det underbara höstvädret. Så fort Elias vaknar kanske vi åker till klingsta en sväng får se hur mycket klockan blir för just nu har han sovit i 3½ timme :)

Nu ska jag hänga tvätt och sedan njuta av en god kopp kaffe


Förkyld

Då var det min tur att bli förkyld eller den är väldigt konstig för jag har endast muskelvärk och feber lite då och då under dagarna, inge ont halsen eller snuvig men man ska väl inte klaga på de eller dom 2 senaste nätterna har varit väldigt jobbig fryser när jag somnar och när jag vaknar är jag varm som en kamin gick upp inatt och tog tempen och hade då 38,8 tog 2 alvedon och somnade om men vaknade 1 timme senare att jag var sjöblöt av svett och det är en sådan obehaglig känsla!
Jag är ändå glad att lille Elias inte har fått något men det sägs ju även att bröstmjölken innehåller ett storts vaccin så att småa barn inte ska kunna bli sjuk när dom ammas.

Följde med Olle på en kort promenad igår för att jag skulle få lite ny frisk luft i hjärnan, blir ju lätt att man gosar ner sig i soffan och myser hela dagarna men när vi väl var hemma så kände jag mig mycket friskare ett tag så nu hoppas jag att denna konstiga förkylning ger med sig snart!

Idag ska vi åka upp till mina föräldrar för att hälsa på en sväng, så länge sedan dom såg Elias och man märker verkligen hur han växer dag till dag nu.
Hoppas på att mamma lagar någon god middag till mig för Olle ska äta sin eviga kyckling och potatis :)

Nu ska jag göra ett försök till att plocka ur diskmaskinen innan älsklingen kommer hem från träning, den lilla älsklingen ligger i vagnen ute på balkongen och sover en stund!

Ha en fortsatt trevlig dag



Hemma

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen och denna gång beror det på att jag inte har bott hemma på 1 vecka utan det tillfälliga hemmet har varit i klingsta då mina svärföräldrar har varit i grekland.
Jag och Elias sov där hela veckan med Matilda och Love eftersom det är så mycket med hundarna och promenader med dom men allt gick som smort, Olle sov där lite då och då men dom dagarna han inte sov där så var det extremt ensamt i sängen!

Elias han växer och växer, nu ler han hela tiden man pratar med en rolig röst men han måste också vara på bra humör annars är han bara grinig och surläppen åker fram, ska försöka fota honom när han har läppen framme så ni ska få se.
Idag är vi även med i tidningen så nu är det gjort och måste väl säga att kortet blev bra trots min viktuppgång som syns i ansiktet :P

Igår började jag och Olle att se första första avsnittet av vänner och så nu ska vi fortsätta på säsong 1 :)