Ensamstående mamma!

Som dom flesta har sett på min facebook sida så har jag och Olle separerat eller håller på iaf och anledningen till det kommer jag inte att skriva här.

Jag har fått turen att få hyra min farmors gamla hus av mina föräldrar och det är min räddning just nu för en lägenhet har jag tyvärr inte råd med för tillfället.
Kommer att sätta upp mig på kö hos mitthem för jag har fått hört att dom har lååånga väntetider och skulle jag vinna massor av pengar så tar jag och köper mig ett liten hus åt mig och Elias!

Det har varit väldigt turbulent de senaste 3 månaderna, har varit en hel del ilska,sorg hos mig. Sorgen har jag för det mesta sköt för mig själv, har otroligt svårt att gråta inför andra personer. Så fort Elias har somnat så har jag bara brytit ihop och mått allmänt dåligt men nu dom senaste veckorna har jag känt mig starkare för var dag som går.
Har tagit hjälp av familjerådgivningen och det har varit så skönt att få ventilera av sig hos någon som man inte känner och är utbildad för att lyssna och ge råd!
 
Jag är så otroligt glad för mina vänner och min familj som har hjälpt och verkligen funnits där när jag behövde er som mest!
Är även så otroligt glad att jag har Elias för utan honom hade jag aldrig haft denna styrka att kunna hantera det jag har fått gått igenom.


Inatt jobbar jag min första natt av två och har inte fått sovit så mycket under kvällen som varit så jag känner att ögonen går i kors men det är bara att upp och röra på sig en stund och eventuellt få i sig lite friskluft genom vädringsfönstret.