Dalhalla - P-floyd

Hejsan

Idag har jag jobbat skulle jobba 12-17 men när jag kom dit var det helt fel tid fick jobba från 12-21:30 och hade fått fel tid imorgon med men nu är det fixat.

Igår åkte vi ner till Dalhalla för att se på p-floyd, vi betyder jag, Matilda, Olle och Janne. Har aldrig varit i dalhalla någonsin men har sett på tv och kan säga att det var stor skillnad på att se gruvan IRL. Kan inte förstå vart dom fick idén ifrån att bygga något som dom har gjort.
Ljudet var helt otroligt där nere men kan lova att det blev kallt. Jag hade rätt så mycket kläder på mig men ändå om jag åker dit igen så ska jag ta med min vinterkläder.
Det var fullsatt där och det betyder att det var ca 4500 personer och vi lyckades hamna framför några som rökte var 5 minut och stod upp, fotograferade på varann hela tiden rätt så störande.
Kan inte beskriva känslan av hur det är att vara där och se en konsert, dom som har varit där kan förstå men ni som inte har varit där ni bör verkligen åka dit och kolla.

Nu ska jag umgås med min sambo och jobbiga katten simba.

Hej så länge

6 veckor

Hejsan

Nu har det gått 6 veckor sedan jag slutade röka och jag mår riktigt bra, trodde aldrig att jag skulle klara av det men det gjorde jag.
Idag är jag ledig eller jag gick av mitt schema igår så nu är det bara att vänta på att bemanningen ringer, det har dom redan gjort och ska ut och jobba imorgon men ska upp kl 6 på morgonen så jag lär vara mer död än levande imorgon.
Snart ska man ner och tvätta med men fick inte så många timmar jag behöver får tvätta det viktigaste.

Har sett klart på 4:de säsongen av desperate housewives och det slutade inte som man trodde, blev nästan irreterad men dom håller på med säsong 5 så jag längtar verkligen tills dom börja sändas.

Nu är det bara 5 veckor kvar tills vi åker till Italien och det ska bli såååå underbart att få åka bort till ett varmare land när det börjar bli höst här :P

Nu ska jag ta och göra mig en lunch, vi hörs


Tvättstugan

Hej!

Så var det lördag och blev bra väder idag med men har inte hunnit kommitt ännu, har tvättstugan typ halva dagen idag.
har funderat om man ska börja och tvätta lite oftare så slipper det bli så himla mycket tvätt när man väl tvättar.
För tillfället sitter jag och kolla på OS, finns ju inget annat att kolla på. Undra hur det går för Sverige? Hoppas att det går bra.

Igår fick vi besök av Jessica och Jonas, dom hade varit och ätit gott på stekhuset, hemligheten var att dom firade 2 år tillsammans. Gulligt :) Plus att dom har fått tillökning, en Frans (katt) så nu har Måns fått en kompis. Dom kanske ska köpa en lägenhe här i skönsmon och det vore riktigt kul om dom gjorde de :)
Bara Carro som ska flytta hit nu med :)

Nu är det bara 7 veckor kvar tills vi åker till Italien, ska bli så kul, jag har sagt länge att jag ska börja packa tidigt men kommer sluta med att jag packar 1 vecka innan vi ska åka eller bara några dagar innan.

Jag läste din blogg häromdagen och måste få säga att det var synd att du kom på det nu, annars hade vi fortfarande kanske varit vänner. Men nu är det inte så.

Nu ska jag börja vika lite tvätt annars blir det så mycket att göra sedan när allt är torrt.

Vi hörs


Länge sedan!

Hej!

Nu var det ett tag sedan man skrev en rad här i bloggen, har jobbat så mycket och för de mesta bara kvällar.
Har nyss kommit hem från jobbet, denna kväll har varit sååå jobbigt, vårdtagarna vill inte ta sin medicin, vill inte äta mat och bara bråkar på varann. Jag vill verkligen inte bli gamla :P
Har även haft ont i ryggen idag och då är det jobbigt att kunna ta hand om vårdtagarna. Börjar bli bättre i ryggen men det kan ha med att göra att jag har ätit värktabletter hela dagen.

I helgen får man vara ledig och det ska bli så skönt att få ta igen sig, se om någon av dom andra är lediga med.
Men för det mesta bruka vi inte vara lediga samtidigt.

I förrgår så var vi hemma hos Carro och åt kräftor, fast det var bara jag, Jessica och Olle som åt det dom andra tycker inte kräftor. Men egentligen kan jag inte förstå varför man äter kräftor för det är ju inte mycket mat på dom.
Plus att man kokar dom levande det är frukansvärt.

Idag fick man tillbaka från skatten men med min tur så stämde det inte. Blir så less på att  dom inte kan sköta sitt jobb göra riktigt någon gång.. Nu får man väl ta och kontakta dom och se vad som har blivit fel.

Nu ska jag kolla på tv och vänta på att älsklingen kommer hem..
Skriver kanske något imorgon, om jag kommer ihåg det förstås. :P