Remember me

Godmorgon!

Denna natt har faktiskt varit helt okej men jag är ju inget fan av att jobba natt men ett jobb är ett jobb.
Nu är det lite mer än en vecka kvar tills nästa gång det är dags att jobba natt igen, bläää!!

Inatt såg jag en otroligt sorlig, spännande, gripande film Remember me och till er som ännu inte sett den då har ni missat något för så som jag har grinat till filmen och hela tiden väntat på spänning vad som skall hända och det var länge sedan sist.


Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally.
Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.

Nu ska jag kolla på lite vänner avsnitt innan dags att göra morgonsysslorna och om 2 ½ timme kommer min avlösare, jipppi =)



Torsdag till fredag

Förvirrad är vad man blir iaf nu när man jobbar natt för idag är det fredag men det stämmer inte enligt min hjärna den har någon annan dag.
Känns konstigt att det är helg nu igen tycker att veckorna ibland går riktigt fort och att man knappt hinner göra något på sina lediga dagar!

Igår torsdag så sov jag till två typ men vaknade flera gånger och kände mig pigg som vanligt men tvingade mig själv att sova längre.
Klev upp åt frukost/lunch och gjorde oss klara för att åka till klingsta och äta Jannes hemmagjorda supergoda pizza till middag.
Skulle kunna flytta till klingsta bara för att få vara nära lilla Love för han är så himla söt :)

Nu är det inte många timmar kvar på detta pass heller 3 ½ timme men jag vill att klockan ska vara halv sju nu och att min avlösare kommer så jag får åka hem och krypa ner i sängen och sova sova sova tills klockan ringer vid två.
Vi ska även testa och vara tillfällig kattägare åt en kisse som behöver någonstans att bo ett tag framöver och jag hoppas att våran lilla morrhoppa Sessan inte är så sur och grinig för att det kommer en annan hona, det är bara att testa antingen kommer dem gå ihop hur bra som helst eller så blir det slagsmål hela tiden och sånt vill jag inte ha.

Nu ska jag äta lite fil, macka och banan och kolla på lite vänner avsnitt

Byebye

Hårklippning

Hej!

Denna vecka har gått fort fast vi ännu bara ha torsdag tyckte det nyss var helg men nu är det helg igen om 2 dagar och jag går av mitt nattpass på lördagsmorgon.

I måndags så hade vi en hel dag tillsammans och bara tog det lugnt hela dagen, gjorde inget speciellt av dagen utan vi uträttade en massa ärenden och kvällen slutade med middag i klingsta.
Jag var även på stan och åt lunch med Anna, alltid lika trevligt att umgås med henne, blev en sväng till Kattis och Elfon med innan jag skulle hem.

Tisdagen fick jag hoppa in och jobba lite akut men blev bara 4 timmar, kändes som en riktigt bra pass synd att dem inte förkommer allt för ofta.
Köpte med mig lunch och åkte ut till Kattis och åt den, på eftermiddagen/kvällen åkte vi till matfors badhus och badade med Jessica och Alva. Elfon badade för första gången på badhus och tyckte det var lite konstigt men han njöt nog en del med, att åka rutscherkana var lite skrämmande men det är en vana att få åka fort ner för något och i vattnet.

Igår var jag till frissan igen och fick äntligen klippa mig lite kortare och känna att man kan göra någon frisyr av det hela, medans Ann-Marie klippte mig fick hon en massa ideér på vad hon ska göra nästa gång jag ska dit och låter som om jag kommer få en häftig frisyr :)

Nu är det bara 3 ½ timme kvar på mitt nattpass och sedan får jag ÄNTLIGEN åka hem och sova.

-De vänner man har omkring sig ska man vara rädd om och aldrig glömma att visa för dem att man uppskattar all deras hjälp och sällskap- 

Byebye 


Strålande sol

Vilket underbart väder det är ute idag, vill bara ut och ta en promenad men helst av allt hade jag velat åkt hem till mamma och pappa men dem ska bort på eftermiddagen. Vi får åka upp någon annan helgdag när i båda är ledig och det är lika fint väder som idag och sätta oss på sjön för att pimpla, dricka varm choklad och ostmackor :)

Det var någon vecka sedan jag uppdaterade men har glömt bort bloggen som vanligt för det är typiskt mig att glömma saker och ting.
Känns som jag bara har jobbat och jobbat men så är det nog inte!

Vi har äntligen skrivit på för den nya lägenheten i granloholm och inflyttning är 1/5 eller tidigare men jag längtar som en tok att få se den igen, kunna planera hur vi vill inreda den och titta lite mer noga än vad man gjorde på visningen.
I torsdags var våran mäklare här för att fotografiera våran lägenhet, den läggs ut på hemnet.se och i våning och villa som kommer med ST.
Kändes annorlunda att se sin lägenhet på kort från en mäklare, den kändes så stor och luftig men man är ju så van vid lägenheten nu!

I söndags kom världens sötaste pojk till världen, bästa svägerskan Matilda har blivit mamma äntligen <3 Så som vi alla har längtat efter och han är så söt att det är svårt att slita blicken ifrån honom.

Nu ska jag ta och göra ordning lite lunch snart och titta på någon bra film

Byebye


Film tips

Godmorgon kära läsare!

Här kommer lite film tips..

Igår natt så såg jag The boys are back och den var baserad på en sann histroria och sådana filmer älskar jag.
Filmen handlar om en sportjournalist som efter en tragisk upplevelse kämpar med att uppfostar sina två barn ensam och kan rekommendera den till er läsare.



Inatt såg jag Eat pray love som är en film om hur man hittar balansen i livet genom att göra en resa i olika delar av världen.
Filmen handlar om hur en kvinna som lever ett olycklig liv med sin man och bestämmer sig för att skilja sig en dag och den skilsmässan blir väldigt tuff för dem båda. Hon vill hitta balansen i livet och söker sig till olika platser i världen!
Rekommendera även denna till er



Vaken natt

Det är vad jag har inatt men helst av allt hade jag velat lega i min sköna säng och fått sovit inatt för jag är så frukansvärt trött hela tiden och ibland känns det som om jag inte fått sovit på 1 vecka men har typ fått sovmorgon hela helgen så egentligen borde jag vara utvilad men inte.

I lördags så var jag och Olle på bio med Jessica och Jonas men innan så åt vi middag på kina och som vanligt beställde jag friterad kyckling men smakade lite av Olle och Jonas rätt för dem beställde samma. Nästa gång jag går på kina ska jag beställa något helt annat som förhoppningsvis smakar gott.
På bion såg vi the tourist och den var faktiskt riktigt bra man hade förväntat sig en helt annan handling så man blev överraskad ibland att den inte blev som man planerat i hjärnan, kan rekommendera att ni ser den som tycker om lite action och drama.

Har massor av bra filmer på datorn som jag tänkt se nu när jag ska jobba natt men känner mig så trött i huvudet att jag kommer nog bara bli mer trött och jag måste sitta still och koncentrera mig på handlingen och försöka hänga med, ska snart få avlösning och upp och röra på mig kanske få en nypa friskluft.

Byebye