Godmorgon

Godmorgon gott folk!

Nu har jag äntligen gjort klart mina 2 nätter för denna vecka, dem har faktiskt gått helt okej med tanke på att jag inte fått sovit som jag bruka göra.
I går morse så väntade jag på chefen så jag var inte hemma förns åtta sen kände hsb sig för att starta en jävla lövblåsare utanför sovrumsfönstret och då var klockan 10.45
Klev upp åt lite lunch, svärfar kom med släpvagnen så vi kunde börja packa för att sedan åka iväg till den nya lägenheten.
Jag höll mig endast till lätta kartonger och andra småsaker men det hjälpte visst inte, fick så fruktansvärt ont igår kväll och inatt har jag knappt kunnat sitta på rumpan!

När vi åkte och kollade på lägenheten för första gången såg den skit fin ut dem hade inrett den så himla bra och jag önskar man hade den förmågan eller fantasin men igår när vi var dit så var det massor av spikar, stora skruvar kvar i väggarna men sånt skit tänker man ju inte på när man är och kolla på den.
Insåg att det är lite småsaker att göra i lägenheten ändå men då får vi ju göra efter hur vi vill ha den och en annan nackdel men den visste vi om och det var att det var så lite skåp i köket så vi har fått bantat ner massor av porslin och glas.

Ska ut på ikea idag när jag vaknar och inhandla lite små saker som gör att vi kan fortsätta med uppackningen av alla dessa kartonger, vi har ju en walk in closet nu så behövs det mera trådbackar och hyllplan :)

Om 1 timme och 30 min får jag äntligen åka hem och sova, mina ben är som fotbollar och värker dem skulle behöva komma i högläge trots stödstrumpor.

Ha det riktigt bra dag

Massor av sol!

Hej!

Massor av sol har vi äntligen fått hit till sundsvall och visst är det inte så jätte varmt ännu men nu vet man att sommaren faktiskt är på väg.

I torsdags så firade vi påsken för gänget från uppsala var här uppe och då passade vi på att äta lite påskmiddag och umgås, var supergod mat men dock påminner det mycket om julmat men det gör alla dem här högtidsmiddagarna man äter.

Igår var man och jobbade ett kort pass och det var riktigt skönt tanke på vad det var för väder igår, jag och min arbetskollega gick faktiskt ut med våran vårdtagare och satt i solen ett tag och vi alla 3 njöt till fulla muggar

Kvällen tillbringades i klingsta med lite rester av påskmiddagen vi åt i torsdags, vi hjäpte till att rensa lite på deras tomt, klippa ner lite småbuskar, kratta och dra till brasan.
Självklart tog jag i för mycket och fick ont i fogarna men det var så skönt att få göra lite annat än för en stund.

Idag ska vi kanske ta en fika med Pia och Janne på stan men inget är bestämt ännu men ikväll ska vi nog ut dit igen för att grilla men jag längtar tills man kan grilla och sedan sitta ute hela kvällen.
Det blir såklart en massa Love mys med igår när vi var där sov han mest och när vi skulle åka hem då vart han klartvaken.

Nu ska jag ta och packa ner lite mer i lådorna för på måndags kväll ska vi förhoppningsvis få nyckeln till den nya lägenheten.

Byebye

Jobbhelg

Godkväll!

Så var jobbhelgen över och man kan njuta av ledigheten imorgon men såklart har jag en hel del inplanerat, ska besöka banken, köpa ännu fler flyttlådor, hämta flyttlådor som mamma har tagit från sitt jobb och då kanske man kan få lite middag av pappa :)

Om en vecka får vi nycklarna till våran nya stora lägenhet och jag eller ska kanske säga vi längtar så otroligt mycket tills dess.
Känns overkligt att flytta till en ny lägenhet och börja om på nytt med möblering men denna flytt blir ingen annan lik eftersom det kommer en lite liten älskling till oss i sommar :)

Nu ska jag kolla på liar liar och sedan blir det sängen

Godnatt



Så himla vackert

Godkväll!

Idag skulle jag egentligen ha jobba kväll men en av mina snälla kollegor tog mitt pass så jag kunde gå på begravning.

På förmiddagen så var jag ner på stan och handlade presenter åt älsklingen som fyller år imorgon, som vanligt önskar han sig enbart en massa dyra saker men tror jag lyckades köpa något som han inte önskat sig eller tänkt på att han behöver.
Den ena affären jag skulle gå in på hade tyvärr inte öppnat när jag var på stan men det löste sig ändå.

Som sagt så har jag, mamma, pappa och Peter varit på begravning till minne av Leif, det var en sådan otroligt vacker begravning som både Eva och Leif planerat tillsammans innan han lämnde oss. Leif ville att det skulle sjöngas en låt på hans begravning som var tillängnad Eva och det var kärleksvisan av Sarah Dawn Finer.
Eva höll ett tal om de åren dem fick tillsammans och det var väldigt starkt gjort av henne att klara av att tala inför alla i kyrkan på en dag som denna.
Leif hade 11 syskon och alla dem sjöng jag har hört om en stad ovan molnen till honom och det gjorde att själva begravningen var annorlunda jämnfört med andra jag varit på.
Denna dag kommer att vara minnesvärd långt fram i tiden för alla som var där och deltog sitt minne av Leif.
Andra låtar som spelades var
* Hallelujah - L Cohen
* Håll mitt hjärta - Björn Skifs

Du är och kommer alltid vara saknad Leif Jönsson <3
 


Segt

Nu har det varit segt med update från min sida och då har jag även varit långledig (4 dagar) men har gjort en massa annat rolig istället för att sitta inne vid datorn och blogga.

Det har hänt lite sedan sist jag skrev en update, man har gått och blivit 1 år äldre men känns då ingen skillnad längre det var roligare förr men nu har jag kommit till en ålder där jag kan göra det mesta enligt alla lagar vi har.

På tisdagen bakade jag en marängtårta med sockerkakasbotten och den vart så himla god och de verka alla andra tycka.
Bjöd alla vänner med sina respektive och barn, vart fullt hus ett tag var bara trevligt med mycket folk.
På onsdagen kom min familj plus Olles så då vart det så fullt runt bordet att Matilda fick sitta på katternas fodertunna men det verka som om det gick bra.
Hade köpt smörgåstårta från ica matfors och den är ju så himla god men beställde till för många personer så jag fick skicka med mamma och pappa hem lite.
Sedan hade snälla mamma bakat en rulltårta till fikat efteråt men då var så många av oss mätta men någon kaka fick jag i mig.

I present fick jag blombuketter, body butter, presentkort på bio, presentkort på stan, en bok som man ska skriva upp födelsedagar, lökhållare och jag vart riktigt glad för allting som jag fick
Ska se om jag kan lägga upp lite bilder sedan från kalasen =)

Lillen där inne bara sparkar och har sig men det är så mysigt, skulle vilja att tiden gick fortare tills vi får flytta så jag kan börja handla saker till barnrummet och kanske hinna och måla det innan det är dags.

Denna vecka är rätt så okej med jobbet, har natten nu inatt och sedan har jag fått ledig på fredag för begravning men sedan jobbar jag lördag och söndag sedan har vi en ny vecka igen.

Nu ska jag kolla på lite filmer och försöka och inte gäspa allt för mycket.

Var rädd om er där ute =)


Alva och Elfon


Buketten jag fick av älskling


Mera blommor och alla andra presenter


Min fina tårta


Den supergoda smörgåstårtan


Jag i veckan 23+2

Birsta

Hej alla glada!

Idag har man hunnit med lite små saker och fick faktiskt sovmorgon men vaknade av att Olle bankade och hade sig i köket och grannen rökte.
Åt frukost och skjutsade sedan Olle på träning, vidare ut till klingsta och hämtade Matilda och Love. Efter hämtat upp Olle efter träningen så åkte vi hem en snabb sväng och sedan ut på birsta.
Stannade till på babyproffsen och kollade lite på olika skötväskor men är så svårt ska kolla upp olika omdömen om dom jag fastnat mest för.
Vi fikade lite på charm, min underbart goda räkmacka skulle kunna äta hur många som helst.
Love blev lite övertrött så vi snabbade på det sista och sedan skjutsade dom min på jobbet

Nu är man hemma igen och ska snart krypa ner i sängen för klockan ringer imorgon kl 06.00, buhuuuu vill inte kliva upp så tidigt men då slutar man tidigt istället.

Sov gott alla läsare och var rädd om er