Söndag

Så var det söndag igen tycker veckorna går så himla fort om bara 1 vecka är det 1 mars tyckte att det nyss var nyår.
Förmiddagen blev mest av att lata mig i soffan och kolla på mcleods. Efter att Olle kom hem från träningen så åkte vi ut på birsta en sväng skulle kolla på ett nytt duschdraperi det andra har börjat mögla, bestämde träff med Carro där ute hon skulle ändå lämna in sin mobil som har krånglat sedan hon köpte den och även fått 2 nya men samma fel ändå.

Efter turen så värmde vi på soppan från igår och åt den till lunch, kollade på ett scrubs avsnitt det är så kung serie man blir på riktigt bra humör efteråt :)
Tog en promenad och på väg hem så stannade vi på Ica och inhandlade lite saker till middagen som ska bli köttfärspaj, pajskalet är nyttigt så man känner inte sig så onyttig. Var länge sedan man åt paj och tänkte göra en god sallad till.

Nu ska jag göra min sallad resten av kvällen blir att kolla på Wall - E och kanske någon annan film.


Fisksoppa

Idag började dagen bra, fick sova en hel natt utan att hosta något alls så jag kände mig riktigt utvilad.
Diskade efter frukosten och städa lite grann. Sedan blev det ett avsnitt av mcleod´s och som vanligt kom det ett antal tårar tänk att man är så känslig.

Sedan så åkte jag och tanka bilen, handlade lite grann sen fortsatte resan till matfors för att hälsa på Jessica så länge sedan man var dit och hälsade på.
Pratade massor gamla minnen som vanligt och så pratade vi lite om hennes och Jonas bebis som är beräknad att komma om 41 dagar :)
Ska bli så himla kul när den/det kommer
Åkte hem efter några timmars prat och kaffedrickande.

Väl hemma så började jag förbereda fisksoppan som vi skulle äta till middag och fick även besök till den, Pia och Janne + hundarna kom. Dom tyckte soppan var väldigt och det måste jag verkligen hålla med om, mycket smak och Janne hade även gjort en aiolikräm till.

Resten av kvällen ska vi mysa framför den nya tv och kolla på melodifestivalen.

Vackert väder

Idag ser det ut som det är mycket vackert väder men såg att det var väldigt kallt ute, fast solen är rätt så varm nu och då är det bara så härligt att vara ute.
Har varit och jobba på Klingsta förskola i 3 dagar nu, igår så hade jag med mig andra skor för det var så kallt i mina tennisskor men så klart gick aldrig jag ut igår. Idag börjar jag kl elva så då blir det nog ingen utgång idag heller.
Fast det är lika mysigt att vara inne med dom minsta barnen.
Har varit rktigt kul att jobba där, trevlig personal och underbara barn kommer sakna att inte åka dit varje dag :P
Hoppas bara att dom ringer mig mer.

Äntligen har min mcleods daughters säsong 7 kommit så nu sitter man bänkad framför tvn hela dagarna och kvällarna när man är hemma.

Igår så hade en lastbil tappat sitt flak och ni som har läst tidningen vet vart jag menar, Kön var otroligt lång och det gick så sakta men så är det ibland. När det är så långa köer blir man ouppmärksam iaf jag blir det så jag missade att det var rött vid trafikljusen så jag körde och insåg när jag var mitt i korsen att jag körde mot rött och på andra sidan stod massor av poliser och det var ju ännu värre men ingen följde efter mig så jag antar att dom var snäll med mig :)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen ska jag åka och jobba :)

Möblerat om

Hej!

Igår bestämde vi oss för att möblerar om vårat vardagsrum och hade fått tips av svärmor hur vi kunde göra. Men sen när vi började flytta om såg jag massor av andra idéer och till slut blev det riktigt bra tycker jag, rummet känns mer trevligt än förut, man ska nog försöka möblera om oftare än vad man gör.
Får bjuda hit alla som har sett hur det såg ut förut och se om dom tycker om det med.

Imorse ringde dom från Klingsta förskola och frågade om jag ville komma och jobba idag och imorgon, tycker det är mysigt att komma dit och få träffa alla underbara barn. Sen är det en skön omväxling i arbetet, är inte på Lindgården så ofta som jag har varit förut men så är det när det är nerskärningar i vården.

Har suttit och kollat genom gamla bilder och hittade massa roliga bilder som man får minnen tillbaka.
Ska lägga upp lite bilder så kan ni får se som läser.

Nu ska jag kolla på tv och kanske ta en tupplur :P
Jessica och Jag

Jessica och Carro

Tassa och Tindra

Prov

Idag var det dags för första provet i naturkunskap b och tycker att jag har pluggat bra men kanske kunde ha gjort ännu bättre ifrån mig.
Natten har varit sisådär, har inte sovit riktigt bra mest i dvala har jag legat. Tog extra hostmedicin och 1 g alvedon igår kväll vart väldigt trött men somnade inte riktigt till någon gång under natten, vaknat flera gånger av att jag har hostat.

Pappa kom och hämtade mig imorse med sig hade han häftpistolen så jag kan äntligen få sätta fast tyget på soffan.
Var mycket folk ute i farten till morgonen men kanske är så måndagar.
När jag kom till skolan läste jag igenom det viktigaste men hann i med så mycket.
Början på provet var rätt så lätt men sedan kom det frågor som jag inte ens fattade vad dom menade med men gjorde mitt bästa och hoppas att jag klarar gränsen för G iaf men kändes som det jag hade pluggat mest på kom inte alls med och tvärtom.

Hade fått lite roliga saker från Carro på facebook där man kunde se vilken man var mest likt i scrubs och jag var likt Carla sen kunde man ta reda på vilket jobb som skulle passa mig bäst och det var psykiatriker dte stämmer verkligen inte min dröm att få jobba med nyfödda barn.

Nu ska jag göra ordning lite lunch sen kanske vila lite på soffan har gått miste om många timmars sömn i helgen men så kan det vara ibland.
Kanske ska hälsa på Jessica och Jonas på eftermiddagen får se om jag hinner med mig.


Blombuketten som Olle fick av mig´via blomsterbud på alla hjärtansdag


Blombuketten som jag fick av Olle på alla hjärtansdag

Sköt om er där ute :)

Jäkla hosta

Nu är jag så himla less på min hosta och den blir bara värre och värre för varje natt, vill verkligen att den ska sluta men inte de heller. Hostmedicinen hjälper bara om jag överdoserar den men har inte vågat gjort det i helgen eftersom jag har jobbat hela helgen. Rädd att jag ska försova mig och det är inget man vill göra.
Det är nattetid som är värst med hostan, testade och lika högt inatt men det funkade inte heller.
Sedan så vaknade jag av att Sessan kräktes inatt och då var det kört med sömnen igen. Sov enbart 2 timmar inatt så dagen på jobbet har varit lite seg men det har gått.

Restrerande av kvällen bli att stirra mig blind i min naturkunskaps bok, prov imorgon. Håller verkligen tummarna för att jag ska klara det.

Nu ska jag ta mig lite glass och kyla ner mig själv plus halsen.

Fredag den 13

Så var det fredag den 13 som sägs vara en otursdag för alla men vet inte vad man ska tro om det. Tar dagen som den är och hoppas man slipper råka ut för något hemskt.

Var ett tag sedan jag bloggade men har inte riktigt haft orken att göra något, har blivit förkyld men fick en lättare grad eller vad man ska säga för jag hade ytterst lite ont i halsen sen har jag inte varit så täppt heller men hostan har varit om den alltid är. Hostar så jag nästan kräks och den är så jobbigt, ringde vc igår och fick recept på hostmedicin och det var tur för natten har varit jobbigt lyckades somna igår efter ca 1 timmes hostande och sen vaknade jag av att Simba kräktes och så var den nattsömnen borta. Fick ta mer av hostmedicinen och hostade lite till sen satt jag och sov i sängen men har vaknat vid flera tillfällen.

Efter 11 dagars arbetslöshet ska jag få åka och jobba känns konstigt men ska bli kul och få göra något istället för att sitta hemma och glo på tv eller bygga pussel, ska även jobba lördag och söndag så lite pengar blir det iaf tar alla dagar jag kan få nu annars blir det svårt att överleva.

Nu ska jag börja göra mig klar och gå ner se om bilen startar sen måste jag säkert skrapa rutorna på insidan för det läcker in vatten någonstans i bilen men den går framåt och det är huvudsaken.

Birsta

Hejsan!

Idag har vi varit ute på birsta en sväng kollade på en ny tv som vi ska köpa men dom är så dyr men man verka få räkna med det.
Sen tog vi en sväng inne på birsta huset, vi åt lunch på charm och satt där en stund bara pratade om lite saker.


Igår kväll tog vi en kvällsrunda med Carro och Tindra runt sidsjön, hon tycker verkligen att skidåkare är roliga så fort dom kom imot henne så skulle
hon jaga dom.
Det var jobbigt och gå runt där för det var inte så upptrampat sen senaste snöfallet men det var skönt att komma ut och röra på sig.
När vi kom hem så var jag så svettig och började frysa så fick hoppa in i duschen och ta en varm dusch, så skönt och bli varm igen men frös lika mycket efter jag klätt på mig igen. Sedan så har inte natten varit så himla bra heller vaknade av att jag frös och svettades om vart annat och hade så ont i halsen antagligen så är jag på väg och bli förkyld.

Har försökt byggt mitt pussel men det går inge vidare har bara vita bitar kvar och det kommer ta mig ett tag men har man tråkigt någon eftermiddag så kan man bygga på det.

Nu ska jag vila en stund på soffan sen ska jag laga lite middag till mig själv och plugga MÅSTE jag göra ikväll


Massor av snö

Nu har det snöat sedan i fredags man ska inte klaga men det var väl kommit lite väl mycket snö tycker jag plus att ddet ska snöa hela dagen idag.
Skulle vilja ut och åka snowracer och sen dricka lite varm choklad med ostmackor, Mmmm så gott.

Igår så var jag och Carro på birsta och köpte tulpaner mina färger blev såklart rosa och vita, sen tog vi en sväng inne på birsta huset och kollade på lite saker.
Efter birsta åkte vi hem till henne och gjorde ordning en kycklingsallad som blev väldigt god då kände man sig lite nyttig iaf.

På kvällen så vad det biodags och vi som gick var jag, Olle, Carro, Malin, Kattis och Larsa, vi såg Benjamin Buttons otroliga liv den var vädigt bra med där i mitten blev den lite seg men man fick både skatta och fälla några tårar. Skulle jag se den en gång till men hemma så kommer jag gråta ännu mer är så känslig av mig.

Idag ska jag plugga som vanligt men det är ett måste sen är jag sugen på att göra något riktigt kul typ gå ut och leka i snön man blir ju så barnslig ibland.

Nu ska jag göra ordning frukost är så hungrig att magen skriker efter mat.

Fredag

Så var det fredag igen och skola såklart, vi har ju en lärare som är lite anorlunda idag så började han prata om olika ämnen med dess formler men innan han började så sa han detta är överkurs så ni behöver inte kunna detta. Okej, tänkte jag då men varför går vi igenom det då finns ingen andledning vi kanske skulle få träna till provet ist.

Kom hem vid halv elva, drack lite kaffe sen så satt man fast i soffan till Olle skrev att jag skulle tappa upp ett bad till han då var det bara att lyfta upp arslet och fixa det. Han hade tagit ut sig för mycket på träningen förstår mig inte på killar ibland :P
Gjorde ärtsoppa till lunch det var gott och såklart kollade vi på scrubs vilken kung serie.

Har pluggat lite nu på eftermiddagen och det går bra men kemi är inte mitt bästa område efter ca 2 timmar så la jag mig ner på soffan och tog en tupplur det var så skönt.

Igår var jag, carro och hennes kusin ida på birsta gick på ikea i evigheter kändes det som men det var nog inte så länge. Vi blev hungriga och bestämde oss för att åka upp på max och käka lite precis när vi hade beställt kom Malin ut och skulle vara med oss en stund hon käkade med. Prata om gamla minnen och andra saker. Tyckte vi hade det trevlig åkte runt på olika affärer sen blev det hemgång.

Nu ska jag börja laga mat tills Olle kommer hem sen blir det mys framför tv hela kvällen :P

Tisdag

Godmorgon

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade er vad som har hänt i mitt liv. Har inte riktigt haft tid med att skriva här i bloggen, jobbat hela helgen som varit och igår var det skola.

I lördags så bestämde sig jag och Carro att vi skulle ta en sväng på casiont och jag har aldrig varit där så det blev ett bra tillfälle, efter jag slutat jobba vid nio tiden åkte jag buss ner till stan för att byta buss hem till mig, hade mjukisar på mig och då är man inte så välkomen där tror jag.
Tyvärr så missade vi bussen ner igen så det var bara att vänta i en halvtimme men det gick ingen nöd på oss.
Väl nere på stan gick vi till casinot och blev fotograferad och sedan var det bara att gå in. Vi gick runt där inne och kollade, vid baren bestämde vi oss för att ta en cosmopolitan, sedan jag började se på sex and the city har jag alltid undrat om det är en god drink och den var inte så tokig.
Carro spelade på min mark efter mycket tjat och hon vann 100 kr.
Vi löste ut pengarna och gick runt på stan kollade om det fanns någon krog som inte hade så himla lång kö och det blev Dalton's, skulle bara in och ta en cider sen hem igen men så blev det inte.
Carros arbetskamrat bjöd på en drink och sen blev det fart på oss.  Carro var lite busig men vill inte säga vad hon gjorde.
 
Ringde till Kattis och Larsa bad dom komma till daltons, hon ska ju flytta upp till umeå så jag ville hinna träffa henne skulle bjuda henne på inträde plus en drink men när hon väl kom dit så skulle dom visst stänga så vi begav oss till bk ist och jag bjöd henne på inträde och en drink sen kommer jag ihåg att jag blev illamående och sprang ut för att s*y. Carro var så hjärtans snäll med mig, höll i mitt hår och sedan gick hon in för att hämta min jacka.
Skulle ta taxi hem men det var visst en sådan kö dem flesta taxibilarna var upptagen men så sa Kattis att vi skulle åka med Stefan hem och vi började traska iväg. Larsa höll mig i ena armen och Carro i den andra, vi skulle visst upp för clas ohlson bron och uppför är en sak men nerför är en annna sak. Både Larsa och Carro tappade greppet om min jacka så jag ramlade ner för dem sista 4 trappstegen och in i en snöhög.
Resan hem gick fort men det tog ett tag innan jag kom in i lgh men väl inne så mådde jag inte bra alls så fick tillbring min natt på toaletten och sen sova ett par timmar för att upp och jobba klocka 12.

Att jobba gick jätte bra ska inte klaga men var lite trött bara.

Igår så var det skola och det var sååå segt han bara pratade om saker som vi redan visste om men man ska väl inte klaga att dom repeterar. Efter skolan kom Olle och hämtade mig åkte hem och käkade lite lunch sen så skulle han åka och jobba.
Jag la mig och vilade sen när jag vilat klart kollade jag lite på tv och väntade på att klockan skulle bli något så jag kunde börja laga mat, Carro och Tindra kom och åt med mig eller Carro åt.
Vi såg på lite scrubs och sen pratade vi lite.

Har en bild på hur min katt Simba såg ut när Tindra kom in i lgh.



Nu är det frukost tajm för min del