Äntligen helg

Yees äntligen är det helg och då får man lata sig till tusen eller bara njuta av att vara ledig från jobbet, idag har jag gjort min 8:onde arbetsdag i rad och det känns i fötterna och kroppen kan jag säga men kommer kännas fint när lönen kommer.

Måste säga att jag verkligen trivs med mitt nya jobb och att allt går bara bra börjar hitta alla gator men till veckan lär jag väl ska få vara på östermalm och där kan jag inga gator alls men man får fråga arbetskollegorna innan man ger sig ut på alla ärenden.

Nyss kommit hem från Kattis, Larsa och lille Elfon han hade växt väldigt mycket sedan jag såg han blivit mera rund om kinderna, magen, låren.
Han är så söt så och sötare blir han säkert :)

Nu ska jag göra ordning mys framför teven och titta på "släkten är värre" sedan blir det nog sängen för min del.

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll

Sommar

Äntligen är sommaren här och man behöver inte ha någon jacka på sig längre förutom om det regnar ute så som det har gjort idag men blev ju fin väder på kvällen.

Var ett tag sedan jag uppdaterade denna blogg men kan bero på att jag har jobbat så himla mycket och det tänker jag inte klaga över för jag är glad för all jobb jag kan få.
Nu kommer det inte vara någe problem med att få jobb för jag har fått ett vikariat på skönsmons hemtjänst och har nu jobbat i 3 dagar men idag var det första dagen jag gick själv och det gick mycket bättre än jag hade trott, trodde att jag skulle virra bort mig totalt i skönsmon men hittade till alla och låg minus 2-3 minuter det var faktiskt bra gjort av mig :)
Måste säga att det är en mycket trevlig grupp som jag jobbar med och hjälpsamma är dom verkligen så trivas kommer jag nog att göra under mitt vikariat.

Just nu sitter jag att tittar på uppdrag granskning och det är så skrattretande att hur det kan får bli så här på ett sjukhus där man tror att man ska kunna vara trygg och att få hjälp när man är i behov av det. För tillfället vill jag verkligen inte bli sjuk och måsta söka hjälp på sjukhuset.

Nu ska jag hjälpa min gubbe att sträcka ut hans ben :)

Ha en fortsatt trevlig kväll


Boda borg!

Vilken toppdag jag har haft det hoppas att restrerande av oss också tyckte det, när jag var i en av banorna kom jag på varför man inte är på boda borg så ofta man får såååå ont i knäna och blå är man redan om dom undrar hur det ser ut imorgon.
Var skönt att komma bort från sundsvall en sväng och uppleva något annat än birsta och stan, plus att boda borg ligger ju inte så långt bort från oss heller tog oss ca 1 timme att åka dit men då var även till njurunda och hämtade Emil.

Nu på kvällskvisten har vi varit här hemma och kollat på film med Matilda, de blev heartbreak kid och den filmen får man sig många skratt av och det är ju bra för det sägs ju ska förlänga ens liv med 5 minuter :)
Det är så trevligt att ha henne här hos oss :)

Nu ska jag kolla klart på tv sedan blir det sängen för min del för imorgon är det inplanerat många saker innan kl halv två för då börjar jag jobba.


Bevis på vilka banor vi var smarta att klara av :)


Solnedgången igår kväll

Good night & sweet dreams

Onsdag

Denna onsdag har varit lugn och underbar för min del, vi tog oss en sovmorgon imorse och det var så skönt att inte behöva ställa något alarm för att vakna men ibland är det skönt att komma upp i tid.

Var iväg och sprang på gymet imorse i mina nya byxor och dom var helt underbar för man blev då svettig av dom och pluset var att det fanns en mp3 ficka bak på byxan.
Är super nöjd med byxorna iaf :)

Har även idag bokad in en heldag på boda borg imorgon med Olle, Matilda och Emil, ska bli så underbar skoj att hitta på något som ligger utanför Sundsvall och hur dagen har varit kommer jag att uppdatera imorgon.

Idag kom äntligen min bikini och den är usnygg enligt mig nu ska jag testa den efter jag skrivit klar här :)

Snart är det greys och då blir det att mysa ner sig under filten och njuta.

/ Marlene


Bikini

Så har denna måndag passerat och fort tycker jag den har gått men man ska inte klaga.

Har spenderat en hel del på tradera idag för ett sista försök att hitta mig en skinnjacka och hittade faktiskt en som jag tyckte var skit snygg och jag la en maxbud så nu får jag se om jag vinner budet eller ej men håller verkligen tummarna för att jag vinner det.
Medans jakten efter skinnjacka så passade jag på och kolla om det fanns någon snygg bikini som hade bra pris
och dom som känner mig vet att jag tycker om Ed hardy som en jädrans tur jag hade så fanns den i min storlek och till ett bra pris plus att den låg under fast pris :)

Har suttit och pysslat med en överraskning till Alva och nu känns den färdig men Carro ska få ge ett sista utlåtande om den är bra eller måste göras om lite.

Nu kom älsklingen hem från jobbet, ska mysa med honom innan sängen kallar på mig.

 
Bilden lånad på google

Städning

Vilken underbart väder det har varit idag, har nästan varit halva dagen och njutit.
Jag, Olle och Matilda har varit hos Karin (deras moster) och städat hennes lägenhet, Olle fick äran att putsa hennes fönster.
Vi beställde hem en familje pizza och åt mellan städningarna vilket var väl behövligt med lite mat i magen men man bli så snabbt mätt på pizza nu för tiden.

Nu på kvällskvisten åkte vi hem till klingsta och grillade, denna gång var det jag och Matilda som fick ansvaret för att grillning blev bra. Började bra att det inte fanns någe tändvätska så vi fick försöka få upp glöden genom en värmepistol och det fungerade men tog ett tag.
Allt smakade riktigt bra och som vanligt blev jag för mätt och kunde knappt gå efteråt men man ska inte klaga för den mat man får.

Nu ska jag fortsätta att kolla på wallander


Sju kryddor

Godkväll

Idag har jag bara varit ute och njutit av solen och sällskapet man varit med, jag och Carro åkte till Jessica och Alva för att umgås med på denna härliga dag. Tog en promenad in till dannes för att käka lite glass och sedan blev det en sväng på ica för Jessica inhandla lite småsaker.
Jag och Carro fick även vara barnvakt en stund medans Jessica skjutsade hem hennes mamma från jobbet och allt gick så himla bra med Alva hon lekte på som vanligt.

Sedan blev det en sväng till Kattis och Elfon för att jag skulle få låna Kattis gamla mobil för min är inne på service och är borta i ca 2-3 veckor och jag är beroende av min mobil eftersom jobbet bokar mig vi sms.

Jag har reserverat biobiljetter till smygpremiären på sex and the city 2 den 26 maj för oss 4 tjejor och det ska bli så himla himla kul att gå den som jag har längtat till den skulle komma och nu är den här.

Vi var även ut och firade kära svärmor igår och vi åt på restaurang sju kryddor, dom har så himla underbar god mat där och mätt blir man. Hoppas att hon tyckte det var lika trevligt som jag tyckte.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med älsklingen och äta lite gosaker


Förkylning

Så har man åkt dit igen på den där jädrans förkylningen men det blev inte så farlig och jobbig denna gång, fast Carro, Olle och Kattis dom blev mycket sämre än mig.
För tillfället är det bihålorna som trycker och svullnar upp under dagarna men värre saker har man ju varit med om här i livet.

Igår var jag och Carro till Kattis och Elfon för att dricka lite kaffe och såklart träffa sötaste Elfon, syndes att han har börjat gå upp bra i vikt för han hade fått dom där härligt plumsliga kinderna.

Idag har man jobbat 11 timmars pass på två olika avdelningar men det gick ju bra för jag fick lite vila mellan passen.
Nu sitter man och äter mentos dricker pepsi och såklart tittar på greys men blir snart sängen för min del upp kl 06.00 för ett nytt arbetspass.

Nu är reklamen slut åter till tvrutan

Godnatt alla :)


Grillning

I fredags var vi ute hos familjen Hansson-Nässén och grillade sammanlagt blev vi 8 personer mycket trevligt tycker jag att det var hoppas att alla andra tyckte det med. Vid halv tolv åkte vi hem eller Carro körde min bil hem för både jag och hade druckit vin till maten.

På lördag åkte jag och Carro ut till Jessica för att leverera blöjor som varit på extrapris och vi tog oss en promenad in till dinos för att äta lunch och pizzan var faktiskt riktigt god om jag får säga mitt sedan gick vi hem igen och satte oss på baksidan där det var varmt och skönt, hjälpte även Jessica att gräva bort små elaka ogräsplantor sedan kom Jessicas föräldrar och bjöd på glass.

Igår så tvättade jag så det var underbart skönt att få bort berget som var inne i badrummet och var till och med så duktig att jag plockade in den igår kväll med passade även på att bädda rent i sängen och måste få säga att det är så skönt att krypa ner i en nybäddad säng. Olle åkte och jobbade vid tre så då var man ensam hemma till sex tiden ungefär när jag ringde Carro och hörde om vi skulle hitta på något, åkte och hämtade henne sedan till city cross för att inhandla mat till grillning och hyra en film.
Maten var riktigt god och jag avnjöt varje tugga som jag åt, älskar grillad med all dess tillbehör.

Ska snart åka och jobba ute i bredsand, ska bli så kul att umgås med barnen för dom är så roliga, plus att det är finväder så då blir det ännu bättre. 


Nu ska jag göra mig klar, diska undan frukosten och städa klart i köket så man kan ta hitt folk så dom får se hur det blev.
Ha en fortsatt trevlig dag alla :)