Sex and the city

Jag har blivit helt beroende av serien sex and the city fick hela serien i julklapp, har sett serien förut men aldrig från början till slut nu ska jag göra det. 
Det var länge sedan jag skrattade som jag gjorde igår när jag såg ett avsnitt från säsong 2 och i nästa avsnitt gråter man så tårarna bara sprutar.
Har suttit snart 3 dagar och bara kollat på serien men nu får jag ta ett uppehåll så jag har något kvar att titta på.

Ikväll ska jag, Olle och Carro äta god middag hemma hos henne och bara ta det lugnt sen ska vi åka ner till hamnen och på alla smällar och inviga det nya året. Det känns underligt att det redan har gått 1 år tiden går fort tycker jag.

Nu ska jag spendera restan av dagen att kolla på sex and the city innan jag ska ta bussen till Carros jobb där vi ska handla god mat inför ikväll.

byebye


Så var julen över

Hej!

Har inte haft tid och skrivit något under julen, men julen har varit rätt så okej faktiskt. För det mesta så jobbade jag denna julvecka men hann ju träffas lite ändå. Olles syster Kajsa och systerson Viggo var här uppe under julen, dagen före julafton så kom Olles kusin Helena det var mysigt att få träffa alla igen.

På självaste julaftons morgon åkte vi upp till mina föräldrar för att äta lite jullunch och öppna lite julklappar. Min favorit fanns på bordet i år också Prinskorvar :)
Fick väldigt många roliga julklappar
* Vinglas av mamma och pappa
* Elvisp av mamma och pappa
* Presentkort på sköna under av mamma
* Pengar av mormor
* Trisslotter av Broder
* Halsduk
 
Fick säkert mer saker men kom inte ihåg allt :P
Efter vi hade fikat lite så var vi tvungen att åka för jag skulle åka och lämna Olle i klingsta sen iväg på jobbet.
Jobbade till halv tio och sen åkte jag till Klingsta och då skulle vi dela ut restrerande julklappar.

Där fick jag
* Soda stream av Janne och Pia
* Sex and the city boxen av Olle
* Spa lights av Kajsa
* Vinhållare av Helena
* Badbomber av Kajsa
* Aromalampa av Janne och Pia
* Presentkort på stenstans av Olle
* Nytt porslin av Olle

Det tog oss 3 timmar och dela ut julklapparna och sen så åt vi lite ostkaka med sylt och grädde.
Efteråt så åkte vi hem till kissarna i stan som hade längtat så mycket efter oss.
När vi nästan var hemma ringde Janne och berättade att Selma hade somnat in, hon var väldigt dåligt när vi kom dit på kvällen. Men hon fick ett långt och bra liv iaf hon blev hela 14 år gammal.


Nu ska jag göra mig klar tills Jessica kommer och hämtar mig, Carro fyller år imorgon så vi ska åka och köpa en present till henne sen så ska vi på födelsedagsfika hos henne ikväll.

Hade så bra alla 

Lång dag

Hejsan

Denna dag har varit lång men än är den inte slut det får bli när man kryper ner i sängen och släcker lampan.
Min svärmor ringde imorse och väckte mig, frågade om jag kunde komma och jobba på dagiset som hon är på. Jag klädde på mig fort som attan och tog Olles bil för han hade min.
Jag kom dit rätt så fort men hoppades att inga utav barnen skulle känna igen mig för jag var sagohäxa på samma dagis förra veckan men ingen sa något om henne och det var tur.
Fick äran att stänga en avdelning och det var ju lätt men namnen på barnen har jag inte koll på ännu, så det var svårt att se vilka som åkte hem men fick hem alla iaf.
Imorgon ska jag tillbaka dit och då ska jag öppna samma avdelning och kommer att vara ensam på avdelningen i ca 1 timme men det kommer nog gå bra.

I måndags hade vi en liten julkväll här hos mig, vi åt god julmat och pratade lite smått och gott. Dom som var här var Jessica, Jonas, Carro, Kattis och Larsa.
Jag tyckte att vi hade det trevligt till och från hela kvällen.
Runt halv tio åkte alla hem och då var det bara att duka undan det mesta men disken fick vara. Janne skulle komma och hämta oss vi tio för vi skulle bogsera hem golfen för på väg från birsta så smal det till under bilen och då trodde vi att växellådan hade sprängts sönder så Olle var väldigt ledsen för han lagt ner mycket tid och pengar på bilen.
Janne testade alla växlar när vi kom till parkeringen och det var inge fel alls så han tog en testrunda på parkeringen och allt verka vara helt okej med bilen. Varken jag eller Olle förstod något vi som trodde att bilen var helt paj men det kändes väldigt skönt när vi insåg att växellådan inte var trasig.

Igår hjälpte vi Carro och flytta till hennes nya lägenhet och den var jätte fin, jag tror att hon och Tindra kommer stortrivas där. Blir väl Ikea för hennes del till helgen om jag inte får jobb lär jag följa med om hon vill ha med mig såklart :)

Nu ska jag kolla på tv och ta det lugnt.

Bye bye

Julgodis

Gokväll alla!

Nu har man kokat knäck och imorgon blir det att koka lite till så det räcker tills på fredag när vi alla vänner ska äta julmat här hos mig, byta julklappar ska vi göra med och mer uppdatering kommer på det till helgen.
Knäcken blev väldigt bra och det var länge sedan jag lyckades med det, sist jag kokade knäck brännde jag hela handen fick knäck över den.

Snart har jag handlat klart alla julklappar det är bra några kvar och det får bli dagen innan julafton för då komma lönen :)
Tycker det blir svårare för jag varje år.

Nu är det inte långt tills man börjar i skolan igen, lite nervöst är det men det kommer nog gå bra för det mesta av pluggandet kommer att ske hemma. Måste till skolan 1 gång i veckan men det kan jag nog överleva med, hehe.

Svärmor ringde nyss och undrade om jag kunde vara en sagohäxa på henne jobb och jag kan inte tacka nej när det gäller barn för dom är ju så söta. Ska kanske vara det imorgon och det känns lite pirrigt men det går nog bra.


Nu ska jag kolla på tv innan ja åker til Carro och hjälper henne med att klippa klorna på hennes hund.

Bye bye


Andra advent

Godmorgon

Så har det blivit andra advent och ännu ett ljus har vi tänt, snön ligger kvar och det är helt underbart.

Igår var jag, Olle och svärfar upp på norra berget där det var julmarknad köpte mjukt tunnbröd i år med och lite korv. Tyvärr så hade jag inte dom bästa skorna på mig det ska vara vinterskor men dom är inte bra på hal mark och jag var nära och halka flera gånger. Vi fikade lite i en liten mysig stuga där uppe när vi skulle gå därifrån så föll jag pladask på magen så hal var mina skor men gjorde inte illa mig och det var tur det.
Köpte lite cederpepparkakor på väg ner till bilen och dom är sååå god :)

Svärfar åkte förbi V-malm för att lämna någon väska som en arbetskamrat hade lämnat i hans bil och han gick in och efter någon minut så gick larmet och det var inte det bästa precis, trodde polis skulle komma men dom kom inte så vi åkte därifrån.

Idag ska jag gå på stan med mamma och handla lite julklappar först ska jag färga håret på henne och ikväll ska jag och sambon hjälpa Jessica och Jonas att flytta till matfors. Jessica och jag ska stå i stan och packa medans gubbarna kör grejorna till matfors.
Kanske äter middag med dom också men får se hur mycket klockan blir innan vi kommer iväg.

Nu ska jag göra mig klar tills mamma kommer.
Höres


Massor av snö :D

Hejsan!

Nu snöar det mycket och det är hur underbart som helst, tar hellre snö än regn och då menar jag massor av snö det är det bästa med julen.
Och att se hur alla pyntar blir så mysigt men utan snö är allt bara skit då finns det ingen julkänsla alls, kanske det är fel som tänker som mig.

Har handlat mina första julklappar idag, alltid lika svårt varje år men i år är jag en bit på väg. Min bror och mormor är klara men nu återstår bara resten. Det fixar jag till veckan om jag får inte får allt för mycket jobb vilket jag inte tro heller.

Nu ska jag kolla på desperata hemmafruar :) och dricka glögg med peppakaka som sambon har gjort ordning.

Ha en fortsatt trevlig kväll alla