Tjejkväll!

Hej!

Igår var jag på bergsåkers trav dom hade tjejkväll där. Var där med några från jobbet och hade det väldigt trevligt faktiskt. Jag och en till var på stallbacken och fick en liten guidning tur, det var kul och se baksidan av det hela. Vi åt en god soppa men jag tyckte att den var lite väl för salt och vi drack lite grann blev inte mycket för man måste vara skärpt när man är med jobbet. Vi köpte ett färdigt system men vann tyvärr inget hade varit kul om vi hade gjort det. Nu ska vi börja och köpa harry boy varje fredag, det ska bli kul.
Alla fick varsinn ros av kuskarna och dom andra som var med tyckte att jag skulle få dom för jag fyller 20 nästa lördag :)

Ikväll har jag varit på bio med Carro och Kattis, vi såg 27 dresses och den var bra men inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Kan tipsa er om att se den för dom som gillar romans och drama.
Vi alla var så trötta efter bion så vi bestämde oss för att åka hem, annars hade vi nog hamnat nere på fraktarna. Men det kommer fler gånger man kan åka dit och kolla läget.

Nu ska jag se klart på en film och se blir det nog sängen känner mig trött fast jag har varit ledig idag och bara latat mig på soffan.

Nordic

Hejsan

Idag följde jag med Kattis till nordic hallen där det var en mäss om jobb, lite insperation är aldrig fel att få.
Det var roligt att få komma ut och göra något annat än att bara vara hemma på lediga dagar, sen så åkte vi och köpte korv på ok city, var länge sen man åt kokt korv det är så underbart gott :)
Vi åkte bara runt sen och gjorde olika ärenden sen efter allt så åkte vi hem till mig och kollade på tv och satt bara och pratade om olika saker, roligt att prata gamla minnen.

Nu sitter jag här och kollar på tv och ska snart göra mig något att äta till middag..Se om man kan hitta något ätbart i kylen.

Ikväll ska jag åka och träna som jag inte har gjort på år och dar, närå men 2 veckor iaf. Det ska blir skönt att få röra på sig igen.

Hörs kanske mer ikväll

Ikea :)

Idag så sov jag till klockan elva och det var riktigt skönt, men mina kissar plus pojkvän ville att jag skulle klivit upp ännu tidigare. Jag var så trött på morgonen så jag var väl behövd av sömnen.

Vid tolv kom Janne och hämta oss för han skulle följa med oss ut på ikea, för Olle får inte anstränga sig för mycket och garderober väger mycket, speciellt våran 174 kg.
Tur att vi fick hjälp säger jag, Allt som allt gick det på 4700 kr, 4000 tog jag på min kredit och resten på kortet vill inte ha så mycket skuld :P
Men är riktigt nöjd med utrymmet av garderoberna, dom är höga och bra med plats.
Nu har vi montera klart dom men så klart så fattas det saker och så men det fixar sig alltid, får åka ut på ikea imorgon och köpa till resten av sakerna.

Nu dricker jag honungsvatten för jag har så fruktansvärt ont i min hals, kan knappt svälja. Sen ska jag sova hade jag tänkt.

Hörs imorgon.



image10 image11
Sådana garderober köpte vi idag, fast dom sitter ihop