3 veckor

Shit vad tiden går fort när man väl har fått barn och jag bara njuter av varenda sekund med Elias, ibland vill jag bara väcka honom för att ta upp och gosa men det finns ju en känt talesätt "väck aldrig det barn som sover" så det är väl bäst att han får sova när man väl sover!

Igår blev Elias 3 veckor gammal och det känns overkligt att man låg inne i förlossning då och hade dom där otroligt smärtsamma värkarna och bara några timmar senare var han född och låg mitt bröst helt sjukt! :)
Jag älskar verkligen livet som förälder och man hade ingen aning tidigare att kärleken till ett barn kunde vara såhär stor.

Jag har börjar skriva lite på min förslossningberättelse så jag kommer väl publicera den här om några dagar/vecka men jag måste ha hjälp av Olle för jag kommer inte ihåg allt som hände inne på förslossningen och han jobbar 3 nätter nu så jag får vänta till veckan med hans hjälp :)





Gulsot

Godmorgon!

Ojoj, vilket lyckorus jag har i min kropp så fort jag bara tittar på dig blir jag alldeles varm i kroppen och någon tår av lycka kommer!

I måndags så valde jag att åka upp till BB för att ta ett gulsotstest på älsklingen, han låg då på 286 så dom ville ta ett blodprov och efter 4 timmars väntan och som tur var hade jag med mig Matilda och Love men det blev jobbigt för Love till och från eftersom det fanns ju inte så mycket för honom att pyssla på med i ett väntrum!
Provet visade 309 så älsklingen skulle vara tvungen att sola solarium men först fick jag skjutsa hem Matilda och Love så han kunde få lägga sig för natten och jag var tvungen att få i mig något i matväg eftersom vi inte hunnit med att ätit middag!
Jag och älsklingen åkte tillbaka till sjukhuset och blev inlagda igen, idag är det onsdag och vi är fortfarande kvar men dom har inte tagit något nytt test nu på morgonen.
Håller alla mina tummar och tår att värdet har gått ner så pass att vi kan få åka hem till pappa Olle!

Nu ska jag gå och hämta lite frukost innan älsklingen vaknar och inser att han är hungrig på frukost med :)

Byebye


Solar solarium

Äntligen!

Godkväll alla kära läsare!

Nu tänkte jag ta mig tid att uppdatera bloggen men det blir dock inte så långt inlägg.

Sammanlagt gick jag över 3 dagar med skruttet/vildingen som visar sig inte vara så vild ännu men vem vet kanske det kommer senare.
Jag kommer att skriva en förlossningsberättelse som alla andra men det tar jag när orken är tillbaka och tiden att sitta här så länge :P

Vi är så otroligt glad över att du äntligen har kommit till oss och det går inte en sekund utan att vi är där och petar, pussar och berättar hur otroligt fin du är våran älskade lilla son!

Ännu så har våran son inte fått något namn men snart så har vi bestämt oss :)

Nu ska vi gå och sova, godnatt alla!


Välkommen till världen våran älskade son <3

+1 dag

Vilket härligt väder det är ute i dag, synd bara att man inte orkar vara allt för länge ute i solen!

Igår var jag i matfors på 1-års kalas, faster lilla gullunge fyllde år för första gången :) Eller rättare sagt så fyllde hon år den 28/7 men då var dom på semester i leksand/kolmården!
Det blev en massa go fika och såklart en tårta som var bland de godaste jag ätit på länge, tror även Kellie tyckte det samma.
Tyvärr var inte Olle med för han jobbade men mamma gjorde ordning en bit tårta så jag fick ta med mig hem till honom!

Var även på ikea en sväng igår innan kalaset och byte skötbädden för 3 gången så nu hoppas jag att den ska hålla tills hon/han kommer.
Passade även på att inhandla lite andra onödiga saker eller i min värld är dom inte onödiga :P Lyckades få Carro och handla en hel del som hade tänkt att inte handla något!
Vi åt sedan lunch på donken man måste väl passa på nu de sista dagarna för sedan ska jag försöka och dra ner på allt onyttigheter som man "passat" på ätit under graviditeten.

Idag är det +1 dag och ännu har jag inga känningar alls men hon/han trivs väl allt för bra därinne i sitt 37 gradiga vatten :)
Ikväll börjar Olle sina 2 nätter och då blir man ensam kvällar+nätter men det överlever jag nog, vi har ju lagt nytt golv så jag kan ju pyssla på med att ställa tillbaka alla möbler där dom hör hemma och sedan pyssla på i barnrummet med det jag köpte igår!

Nu ska jag ta något att äta för min halsbränna är jobbig, ha en fortsatt trevlig dag alla :)

Lite bilder från kalaset


Paketöppning


Ute och går med sin nya vagn


Tårtan


Mmm, gott!


Äta tårta själv!