Gokväll

Så var det kväll igen och värmen den består.
Det har gått riktigt bra och jobba idag, det har flytigt på bra tiden gick så fort och kändes som om jag hade hur mycket tid kvar som helst.
Blev utmobbad idag när jag kom med men det var på skoj och det är roligt ibland att man kan skratta tillsammans.
Trivs otroligt bra med alla i sommar och tror att denna sommar kommer flyga förbi känns det som nu men vi får väl allt se hur det hela slutar.

På onsdag ska äntligen få lämna lite blod, har ju varit förkyld i 4 veckor och nu är jag äntligen frisk igen och hoppas att jag förbli det ett tag till typ resten av året.
Ska även fråga om jag kan få börja lämna plasma med och se vad dom säger, ska även värva Carro tänkte jag får se om hon kommer få att lämna blod någon gång.

Nu är gatufesten i full gång eller jag på onsdag är det ju invigning, imorgon efter jobbet så ska jag ner på stan och träffa Carro vi ska smälla i oss en langos som vi har längtat efter i snart 1 år.
Tänkte gå på onsdag, då ska troligtvis Hansson- Nässén följa med och det ska bli kul att vi bli några som går i år.

Nu ska jag kolla på beck och äta vattenmelon :)


Sommar och sol

Nu är det verkligen sommar och det är så underbart fint väder ute.
Var ett tag sedan jag uppdaterade men så blir det när det är fint väder ute då vill man inte vara inne en enda sekund.

I helgen har jag varit ledig och det var skönt, slippa stressa till något utan jag kunde bara ta det lungt och njuta av livet.
Vi har varit hundvakt i helgen medans svärföräldrarna har varit nere i ljusdal, måste vara olidligt varmt för alla hundar när det är så varmt ute men jag tänker inte klaga på värmen.
Tog med mig Tassa upp till Vigge i lördags där hhon fick träffa sin kompis Tindra och dom badade och hade skoj tillsammans. Ann-Britt bjöd mig på mat och det var så gott sedan satt jag och Carro tog det lugnt åkte hem vid halv nio och då var det fortfarande varmt ute.

Igår så åkte jag och in till stan på morgonsidan och gav kissarna våra mat sedan åkte vi en tur ut på birsta för att köpa en pool till Pia och Janne. Vi hittade en perfekt pool till bra pris och som inte tog upp alla gräsyta dom har, Olle och jag skulle börja fylla den när vi fyllt ca 400 l vatten poolen rymmer 5600 l vatten så insåg vi att den inte stod helt plant så vi fick tömma ut alla vatten och sedan börja om men då kom ändå Janne hem så han fick ta över :P
Värsta av allt är ju att det ta så himla lång tid att fylla den men dom kanske lyckades hinna fylla hela poolen igår.

Jag och Olle åt middag ute på balkongen igår, vilken värme det var då. Gruvade mig för att lägga mig i sängen har lite svårt att sova när du är varmt ute och inga fönster hjälpte att dom var öppna. Jag har faktiskt köpt en fläkt så den har fått stått och gått hela natten.

Nu ska jag snart åka och jobba men slutar rätt så tidigt ikväll ska bli skönt att komma hem i tid så man hinner varva ner kroppen innan man ska hoppa ner i sängen.
Upp tidigt imorgon och jobba hela dagen så då måste man ju vara pigg.

Nu ska jag göra mig klar för att åka, ha en unerbar dag i solen alla och glöm inte smörja in er :)

En otroligt jobbig dag

det är vad det har varit idag, vaknade imorse och kände mig inte helt kry ont i halsen sedan jag nyst och haft små ont i näsan som man kan få när man är på väg att bli förkyld.
Har varit frisk i ca 5 dagar och nu verkar det bryta ut på nytt men vill egentligen inte det för jag ska lämna blod på onsdag.

Varit och tränat idag, riktigt skönt sprang 15 min på bandet, sedan tränade jag lite armar, vader, rumpa och mage. Kände ett lyckorus i kroppen efter jag tränat kände mig som en helt ny människa men tyvärr var det stressigt skulle iväg och jobba till kl 13.00
Gymet har ett speciellt sommarschema som är och måste vara det sämsta i hela världen, dom öppnar 11 alla dagar och har stängt en dag plus att på söndagar öppnar dom 16.00 och stänger 20.00 vem fan vill träna vid den tiden.
Funderar på om vi ska byta gym till något bättre men har inte riktigt bestämt oss ännu.

Jobbet har varit sååå stressigt idag, känner om man aldrig hinner tänka innan man går vidare till nästa uppdrag. Idag hann vi knappt äta något efter vi hade serverat klart middagen utan det var alltid något när vi satte oss ner.
Hela helgen har jag jobbat och varje kväll har jag haft ont i ryggslutet så det värker ut i benen, försöker tänka på hur jag står och lyfter hela tiden men ibland måste man agera fort och då finns det inte en tanke på hur man ska lyfta och stå utan man bara gör det man ska göra.

Fick klaga av mig lite hos mamma som kan förstå hur jag menar eftersom vi är inom samma område, sedan fick jag Olle att köpa lite godis åt mig men nu ångrar jag mig hade velat fikat te och någon macka ist för godis. Har även fått klaga av mig hos Carro en riktigt bra vän när livet är skit man kan klaga och hon bara håller med en.

Nu ska jag kolla på tv och vänta på mina godispåse ska anlända ;)

Sista lediga dagen

Idag är det min sista lediga dag innan jag ska börja jobba helgen + måndag sen är jag ledig i 2 dagar igen.
Imorgon börjar jag sommarjobba, 100 % så det blir inte mycket ledighet men det spelar ju inte så stor roll för det är ju ändå ingen sol ute så man kan ligga på stranden och sola.
Det är även midsommar imorgon så man kan ju alltid hoppas att det är fint väder för dom som ska äta god midsommar mat ute eller dansa runt midsommarstången.
Sommaren går så otroligt fort man hinner inte ens tänka på vad man vill göra under sommaren så är det helt plötsligt höst igen.

Igår var jag på stan med Jessica, Jonas och lilla Alva. Gick på ett jätte trevligt café där Jessica, Jonas åt lunch medans jag och Olle drack kaffe!
Sedan gick vi på stan och kollade på olika affärer, lyckades faktiskt hitta en tröja på vero moda.

Idag var jag och tränade efter min 4 veckors förkylning, det kändes skönt att få göra av med lite energi men kände att jag blev lika trött så fort jag kört några minuter men det är bara att träna upp igen så kommer jag att orka hur mycket som helst. Vill helst gå ner yttliggare 3 kg innan vi ska ner till Dalarna på 60 års fest får se hur det går med den saken.

Senare på dagen så åkte jag hem till Carro för att ta hand om hennes lilla hund Tindra, vart ungefär lika glad som vanligt när jag kom innanför dörren. Vi lekte lite sen så kollade på tv en stund råkade somna till en tjugo minuter sedan var jag tvär pigg så vi gick på en promenad men det var inte det lättaste för idag var hon sååå envis, stanna vid varje grässtrå ungefär och lukta i timtal och sedan när vi väl kommit enda fram till ryds (Carro bor på medborgarg) så vände Tindra och och hade visst bestäms sig för att vända hem och så blev det. 
Carros pappa kom och hämta Tindra vid sex tiden dom skulle åka upp till stugan (vigge) ikväll och stanna där tills imorgon.


Resten av kvällen har jag fördrivit mig tid genom att sitta i soffan och kolla på olika program, ätit lite mat och lite glass slank ner med. 

Nu ska jag ringa Carro och höra hur roligt hon har haft idag på jobbet. :) 

Ny vecka

Så var det en ny vecka och ännu har vi inte fått sett så mycket av solen/ sommaren man kan tro att det är höst, regnar det inte så är det monligt men upphåll tro inte sett solen på 5 dagar. Vill kunna ligga och sola på stranden och sedan hoppa i vattnet men vi lär ju få vänta ett tag till innan det blir så.

 I helgen har vi bara tagit det lugnt, hyrde lite filmer i lördags det blev "vi hade iaf tur med vädret igen" den var kung så himla rolig. Kan verkligen tipsa om att se den för ni komme garanterat skratta någon gång genom filmen.

Igår var vi på bio och såg Terminator Salvation och den var grymt bra, man var fängslad genom hela filmen inte en enda gång man kände att den borde vara slut men var inte.
Man borde gå på bio oftare men så blir det aldrig.

Jag städa ur skåpet i hallen i helgen med och faktiskt blev det mer med plats så nu får man plats med mer skit.
Passade på och tvätta med så nu blev man av med den högen tvätt.

Snart ska jag åka till frisören och få klippa mig blir även att färga utväxten kommer att vara så nöjd efteråt och det kommer vara värd vartenda öre jag spenderar på detta.
Nu ska jag göra ordning lite lunch innan Olle kommer hem.

Träning

Inatt som var så har jag faktiskt fått sovit en hel natt utan att vakna en enda gång pga av min hosta och det var otroligt skönt kände mig utvilad imorse och nästan frisk men har någon symptom kvar av förkylningen men är på väg åt rätt håll.

Följde med och tränade för första gången på nästan 2 veckor det kändes i kroppen att man inte har tränat på några veckor vart svettig efter 5 min på spiningcykeln men kämpade på medans jag inte tog i för hårt heller. Det kändes skönt när jag kom hem och fick äta lunch som var god men såg absolut inte god ut på tallriken men mat är mat och huvudsaken att man blir mätt i magen efteråt.

Tagit det lugnt mesta dels av dagen, fick ett mejl från arbetsförmedlingen som berättade att jag har blivit avanmäld för att jag har fått ett sommarjobb på 100 % och efter sommaren var det bara att komma in igen och påanmäla mig igen vilket betyder att jag även måste ansöka till a-kassan igen och sista hade stora problem med att komma med för att jag hade alldeles för få timmar men efter 3 försöket kom jag med och denna gång lär det bli lika svårt.
Undra vart allt detta ska leda, det är överfullt på ams (arbetsförmedlingen) dom bara rycker på axlarna och kan inte hjälpa alla som kommer inte och ha blivit arbetslösa det är ett rent helvete om man inte har fast anställning.
Jag kan diskutera detta i evigheter om jag vill men risken att jag bara blir mer arg och less på alla dessa regler om vad som krävs för att man ska få komma med i a-kassan.

Var en sväng till bredsand idag skjutsade Matilda till en massör och dum som jag är så svängde jag ner fel infart så vi fick åka en extra runda men det gick ju bra, vi hade god tid på oss. Sedan åkte jag hem och la mig på soffan en sväng och råkade somna eller som min pappa säger att han planerar vad han ska göra med resten av dagen/kvällen.

Nu ska jag snart göra ording lite fika för Olle kommer hem vilken sekund som helst.

Hej så länge

Nacksta kalaset

Nu har man röstat men egentligen hade jag tänkt att inte rösta men läste lite grann och hitta mig ett parti som jag röstade på. Jag tycker att alla partier har inte gjort ett tillräckligt bra jobb för att man ska kunna se vad alla står för och vad dom vill förbättra med.
Man vet typ inget om partierna har inte sett några bra artiklar för vad alla står för.

Åkte med Olle till Carro idag för vi skulle åka till nacksta kalaset för att se när Stina tog ett mot ett pris för snyggaste loggan för något men jag kom inte ihåg vad.
Man fick ju gratis fika och det sitter aldrig fel man fick ju välja på hur många olika sorter som helst sedan satt vi bara och pratade jag och Carro men det som var synd att det var så kallt eller det blåste kallt helt enkelt hade det varit vindstilla så hade det var varmt och skönt.
Alicia och Lina fick varsin ansiktsmålning och dom vart så himla fina, lägger upp en bild sedan.

Åkte hem till Carros mamma sedan och där blev vi serverade lite mat det sitter ju aldrig fel, det var gott som vanligt med mat.
Blev så trött att vi åkte hem eller Carro skjutsade hem mig och jag satt vid datorn en stund sedan somnade jag på soffan under täcket det var så himla skönt.

Vi var ju på hundutställning igår och tittade lite Carro är så sugen på att ställa ut Tindra och vilket jag tror är en bra ide för hon är så himla fin att hon kommer vinna över alla.
Det var många hundar där av alla olika sorter och det var många som tävlade tyckte jag.
Jessica, Jonas och Alva kom förbi en sväng och sa hej och åt en hamburgare med oss sedan var dom tvungen att gå för dom skulle vidare på något annat.
Tindra uppförde sig exemplariskt igår på hundutställningen, hon var sååååå otroligt duktigt. Drog inte åt något håll utan lunkade bara på brevid oss hela tiden.

Var ner en sväng på crusingen igår och det var väl som alla andra gpnger, inte några nya utstikande bilar men det var så fruktansvärt kallt igår så man frös ju nästan ihjäl men vid åtta så gick vi hem och på vägen hem så stannde vi och hyrde film.

Nu ska jag göra ordning lite kvällsfika och kolla på nästa film som vi hyrde.


Matfors

Igår så kom Carro hit och åt frukost med mig och Olle var väldigt trevligt, efter frukosten så åkte vi upp på sjukhuset för att köpa (fejk) foppatofflor passade även på och köpa ett par flipflop av samma variant och Olle fick såklart ett par med. 
Efter besöket där så åkte vi mot Matfors för att hälsa på familjen Hansson-Nässén det var väldigt roligt att se Alva vaken har alltid lyckats komma när hon ska sova eller har precis somnat. 
Kollade på massor av kort på Alva och hon är då väldigt likt Jonas måste jag säga men det finns massor av drag från Jessica när hon själv var liten. 
Kattis skulle komma vid halv tolv så väntade på henne sedan fikade vi kladdkaka med fuktsallad och glass, mmm var riktigt gott. 
Blev massa prat om allting och jag tycker vi hade det trevligt länge sedan vi 4 var samlade och hade en god fika hos någon. 

Igår hämtade Olle ut paketet som hade kommit från halens men tyvärr hade han det i bilen men vi skulle ändå åka och hämta Tindra vid 3 tiden så då passade vi på att åka ner till Coop och hämta det. 
Innan vi åkte och hämta Tindra så stannde vi en sväng hemma hos mig för att ladda tvättmaskinerna och dricka en latte vanlij. 
Blev även bjuden på mat igår hos Carros mamma, vi grillade fläskfilé med potis i ugnen vart super gott. Sedan åkte vi hem till mig igen så jag fick hänga upp den sista tvätten så den skulle torka. 
Hyrde 3 filmer igår och såg hos Carros mamma det blev bröllopsduellen och den var riktigt bra, man både skrattade och grinade.

Idag ska vi åka på hundutställning i Matfors, kanske Jessica, Alva och Jonas kan komma förbi en sväng. Ikväll ska vi väl åka ner på cruising och kolla på alla snygga gamla bilar som åker genom stan.

 Byebye

Sjukhuset

Hejsan!

Inatt var en av mina jobbigaste nätter på länge, har åkt på en förkylning och får då automatiskt en fruktansvärd hosta att jag inte kan sova något och nu för tiden verka inget på mig. Har haft cocillana i åratal men  den hjälper mig endast 1 timme nu.
Kan alltid hoppas att det går över snart så man får en hel natts sömn och jag har hört att det många som är förkylda nu och det är inte så konstigt tanke på hur vårat väder svänger som en berg och dalbana.
Nyss kommit hem från apoteket och lyckades hitta något som både dämpar hosta och löser upp slem men om jag känner mig själv kommer det inte att fungera, otur har jag redan tagit cocillana så måste väl vänta en stund inna jag kan testa den nya.

Varit på sjukhuset idag och hälsat på mormor, blev inlag i tisdags för att hon hade yrsel och såg dubbelt plus att hennes sänka var skyhög och dom vet ännu inte vad det beror på.
Men hon blev väldigt glad när jag och Olle kom idag och hälsade på henne, berättade vad dom hade gjort med henne idag och det verka vara otäckt. Dom har visst tagit ett prov från hjärnan och då blev jag lite rädd när hon berättade de för mig men sedan skrattade hon och då blev det bättre, hoppas att provet inte visar något allvarligt.
Mormor är snart 89 år gammal så man kan ju inte säga något för hon är ju frisk annars, har ingen hjälp hemma och äter inte överdrivet med medicin.

Carro kommer och hämtar mig snart ska hjälpa henne och hennes mamma med något, ska bli kul och göra något slippa sitta här och hosta för sig själv.