Alnö

Hej!

Igår så var jag och och några till i min bekanskap på 50-års fest ute på Bänkåsviken på Alnö och det var jätte fint ställe och bra med plats tycker jag.
Temat var 50-tal med så man var utklädd till stilen dem hade då, jag hade en rödvit rutig klänning och den var jätte fin Carro hade en likadan men den var svartvit rutig.
Det var god mat och bra underhållning, tycker det är skoj att gå på fester där det är olika teman.
Hoppas att även födelsedagsbarnet hade det lika bra som jag hade de :) Men det tro jag faktiskt.

Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske städa lite ikväll. Åka och hälsa på Carro kanske!
Men just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och har nyss fikat lite hoppas bara att det ska bli lite kaffe snart skulle inte sitta helt fel.

Mina tankar bara snurrar runt runt och vet inte hur jag ska göra, undra varför allt blir så jobbigt ibland? Egentligen är det inte så jobbigt men jag har hamnat "under utredning" på skatteverket. Hoppas att dom kommer ha förståelse när jag gjort lite galet med deklarationen.

Nu ska jag umgås med min mormor ett tag för hon är här också,
Vi hörs något

Måndag

Hejsan!

Nu var det evigheter sen jag skrev här men har haft så mycket för mig. Jobbat som en gris, knappt varit ledig något har jobbat i 14 dagar och endast haft 2 dagars ledighet. Har slut på energi just nu hoppas att man får vila upp sig innan dom ringer ut mig igen. Veckan efter midsommar ska jag börja gå på schema men det är bara under sommaren och det kan bli väldigt skönt.

Idag har jag, Carro och Jessica varit och hälsat på hos Kattis, hon har flyttat till sundsbruk och det var en fin lägenhet.
Sen så åkte jag hem och lagade mat och sen tog jag filten och la mig och kollade på film, det var väldigt skönt och snart får man lägga sig i sängen ännu skönare.


Imorgon ska jag kanske åka ner till huddik med Kattis och Carro, ska på dollar store det är en rolig affär.

Just nu sitter jag och kollar på horton hear's a who och den är rolig än så länge :)