Vigge

Hejsan!

Vilken härlig värme det har varit idag synd bara att man har varit inne den mesta tiden av dagen, så blir det att man jobbar.
Jag och Carro åkte upp till Vigge för att bada och träffa Tindra och Carros mamma, hon bjöd på mat snäll hon är.
Vi passade på och bada med innan vi åkte till stugan. Det var så varmt i vattnet kanske de var 22 grader eller mer, det var alltså riktigt skönt och bada hade kunnat legat kvar där länge.
Vi var där någon timme sen så var det tänkt att Carro skulle sova över där men bestämde sig för att åka snålskjuts med mig in till stan.

På lördag ska jag vara hundvakt åt Tindra, det ska bli kul och få umgås med henne en hel dag. Kanske ta med henne till Klingsta så hon får träffa Tassa dom har så kul tillsammans.

Nu ska jag se på Hells kitchen så skriver kanske något imorgon eller på lördag så får ni höra hur det gick med Tindra.

Hejdå

Bee Movie

Hej!

Idag har både jag och älsklingen varit lediga och det var skönt. Åkte hem till mina föräldrar och hjälpte dem installera det sista med dras nya tv. Har varit mycket strul med den men nu så är allt färdigt och nu har dom en ny tv och en ny digitalbox. :)

På hemvägen tog vi en sväng förbi Klingsta och drack lite kaffe, Olle skulle ändå hämta hem sin bil.
Pratade lite om Italien nu är det bara 8 veckor kvar, visst det är lång tid men tiden kommer bara att försvinna utan att man inte hinner reagera.
På Fredag ska vi gå och göra ett pass, som kostar 400 kr st dyrt men det håller i 10 år så det blir ju 40 kr / år.
Köpte med oss en sallad när vi åkte från klingsta det var gott men godast är egen sallad som man gör.

Nu kväll så bestämde jag mig för att jag ville se på Bee Movie och den var ju hur bra som helst varför har man inte sett den tidigare. Kan verkligen rekommendera den till er som inte har sett den.
Nu ska jag ta min bok och läsa ett kapitel innan jag somnar för natten, är ledig imorgon så man kan ju lata sig ordentligt imorgon.

Godnatt allesammans
Hejdå


Måndag

Hejsan!

En ny vecka och hittills har den börjat bra. Jobbade kort pass idag och det var väldigt skönt har varit väldigt stressigt på jobbet till morgonen. Många som behövde hjälp hit och dit och ibland önskar jag att jag hade fler än två armar och ben.
Tog det lugnt när jag kom hem plockade lite saker och så. Gjorde ordning lite lunch och började även och gjorde middagsmaten slapp man hålla på med den sen.

Igår var jag och solade med Jessica och det var varmt och skönt. Käkade lite sallad till lunch, har börjat ett nytt liv slutade röka för 10 dagar sen och än så länge går det bra, är ute och motionerar varje dag.
Sen åkte vi ut på birsta och handlade lite köpte en jätte fin tröja på charlings dem hade rea och det tycker jag om.

I kväll var jag, Carro och Kattis på barista och tog en kaffe satt och pratade om allt och det var väldigt trevligt att bara sitta ner och prata inte känna någon stress alls.
Vi var där över 1 timme iaf tänk att tiden går så himla fort när man sitter och pratar.
Nu är man hemma igen och ska kolla på tv men som vanligt finns det inte ett skit och kolla på, samma sak varje kväll när man vill kolla på tv. Ibland kan man undra hur dom tänker dom som väljer program.

Nu ska jag ägna lite tid åt mig själv. Älsklingen kommer hem snart :)

Hejdå


Värme

Hejsan!

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här men det har ine hänt så himla mycket. Får skriva några rader nu :)

Idag har jag jobbat men slutade rätt så tidigt kl tre. Imorse insåg jag att jag hade lyckats glömt mitt kort till omklädningsrummet. Så nu visste jag inte hur jag skulle komma in för det är typ bara jag som byter om där inne och testade mina arbetskamraters kort men det funkade inte heller, typiskt. Fick låna ett par skor som var 37 och i vanliga fall har jag 39-40 så mina tår gjorde ont men hade inget val.
Min sköterska tipsade om att chefen på rönnen kunde öppna dörren åt mig så jag ringde henne och vilken tur jag hade att hon jobbade idag så hon öppnade dörren åt mig så nu kommer jag inte glömma mitt kort i skåpet en gång till :P Men det är ju typiskt mig att lyckas med något sånthär.

I eftermiddags så åkte jag och badade på dyket med Carro och Jessica och det var väldigt skönt i vattnet. Simmade lite grann men Carro tyckte det var så kallt så hon gick upp och solade lite. Var faktiskt varmt länge i kväll.

Nu ska jag lata mig på soffan innan jag ska sova, ska upp tidigt imorgon.

Hade så bra alla  :)