Väntetider

Hejsan!

Väntetider måste nästan vara det värsta, man blir bara irreterad för att man inte kan få hjälp någon gång.
Jag skulle ha satt in min p-stav idag, men igår ringde dom från ungdomsmottagningen och sa att hon som satt in den var sjuk, hur kan man bara ha en enda barnmorska som sätter in en stav på ett ställe där ungdomar  ska kunna få hjälp fort och det finns ganska många som vill ha något sorts preventivmedel.
Väntetiderna där är hur långa som helst, när jag fick min första tid så var det ver 1 månads väntetid och det tycker jag är för länge.
Så jag fick en ny tid igår och gissa vad det var en månad tills jag ska få sätta in den. Hjälp tänkte jag, ska man aldrig få sätta in den.
Jag fick åka ner till undgomsmottagningen igår för att hämta ett recept på mer p-piller och när jag kom hade jag nummer 58 och det var nummer 52, fick receptet efter mycket om och men ner på apoteket och där var det hur långa köer som helst, fick nummer 31 och var nummer 23 kände bara hur irreterad jag vart av att bara sitta och vänta.
Kom ner på stan till kvart över två tog bussen hem kvart i fyra, då hade jag enbart suttit på undgomsmottagingen och apoteket.
Så idag bestämde jag mig för att ringa till mödravårdcentralen här i stan och se om dom hade en bättre tid, såkalrt så hade dom de, jag tog den tiden och det är ca 2 veckor tidigare än den på ungdomsmottagningen.

Min dag började inte så bra i morse heller, jag försov mig jobbet ringde 07.10 och frågade vart jag var. Att sova över är det värsta som finns. Sedan har det vara så stressigt på jobbet med men kom hem till slut.

Nu ska jag åka och träna så skönt ska det bli...

Hejdå

Work :)

Idag blev det en tidig morgon, väckarklockan ringde 05.40 då var det bara upp och hoppa. Har jobbat idag 7-14, skönt pass och bra med pengar för det behöver verkligen jag så jag kan spara till våran resa utomlands. 
Imorgon kommer lönespecen och det ska bli undebart att se vad man får i lön, det är jul jul och nyårslön som kommer :)

Den 8 februari kommer bli en av dom jobbigaste dagarna i mitt liv, min morfar ska begravas då och det kommer kännas så fruktansvärt jobbigt och se mamma och mormor vara så enormt ledsna.
Begravningar är inte en favorit och jag är nog inte ensam och tycka så om den saken.
Får träffa min kusin som jag inte har gjort på ca 8-9 år, kan vara en positiv sak.

Just nu håller jag på och tvättar, vägrar få ihop lika mycket tvätt som förra veckan, tvättade 9 maskiner då. Förstår inte hur 2 personer kan åstakomma så mycket tvätt. Så vi får lov att tvätta 2 gånger i veckan.
Nu ska jag ner till tvättstugan och hänga tvätten.

Tassa :)

Hejsan!

Idag har jag om min sambo vare och hälsat på Tassa och Freja,  båda hundarna är helt underbar. Tassa är så söt och ibland helt sjövild men det räknas inte alltid för hon är ju en valp :)
Tassa är så snäll att vara med, får se nästa gång vi hälsar på dom nästa gång.

Pojken min har troligen fått magsjuka, tänk att den tiden inte är över än. Fast det var nog mitt fel, alla på mitt jobb har magsjuka och jag jobbar på ett äldreboende. Så det är svårt att undvika smittan men gjrde så gott jag kunde.
Fast han klarar sig nog, imorgon har det försvunnit och han är frisk igen.

Kan fortfarande inte tro att min käre morfar inte finns kvar, det känns så fel allt. Men måste nog inse det snart att det är bara så och det är livets gång.
Men jag saknar honom, världens goaste morfar. Ska åka och hälsa på mormor någon dag och se hur hon har de.
Kan inte förstå vilken saknad hon ska ha, ensam i lägenheten dagarna och dagarna ut.


Nu ska jag forsätta att städa sen ska jag iväg och träna :) vad skönt det ska bli..

Hej så länge

image4
  Tassa, en så söt hund


image5
     Freja


Morfar

Hej!

Ännu en dag på jobbet men är helt fantastiskt att jag fortfarande får jobba kvar, tackar jag till varje tid jag kan få.
Snart har det gått 2 veckor sen du kom hem från Miami och det känns så underbart att du är hemma igen, ibland får jag en känsla av att du aldrig for bort 4 månader.


Mamma ringde på jobbet imorse och gav mig ett jobbigt besked, min morfar har gått bort. Imorse somnade han in på sjukhuset och han led nog inte mycket dom sista timmarna.
Det känns så fel att min morfar inte finns kvar hos mig eller våran familj längre. Han blev 89 år men skulle fylla 90 i februari så han fick ett långt liv ändå. Som min mormor sa idag på sjukhuset
- Detta är livets gång, alla ska vi dö någon gång.
Det var jobbigt och se henne ledsen, hon var förtvivlad över vem som skulle dra upp klockorna, för hon kan inte.
Imorse klockan 04.56 vaknade jag av en konstigt känsla och kunde inte somna om igen och det var då min älskade morfar somnade in.
Han har varit en helt underbar person, bättre morfar kan man inte hitta.
Morfar har alltid funnits hos mig, tagit mig överallt dit jag har velat, varit i skogen med mig. När man har kommit hem från alla äventyr med morfar har mormor stått klar med mat.
Dom har/ är helt fantastiska personer och hoppas att mormor kan få leva många år till.
Har bara goda minnen av morfar som person, han bidrog med en stor del med pengar till mitt körkort och det kommer jag att komma ihåg.
- Morfar, du får hälsa så mycket till farmor, farfar och min syster Malin.

Nu ska jag ta mig en avslappnade bad och bara lyssna på relaxemusik

Hej så länge

Äntligen kommer du hem

Hejsan

Idag har jag tagit det lugnt och bara legat framför teve, kollat på desperate hemmafruar tycker om den serien jag..
Fast vi var iväg och tränade på eftermiddagen och det kändes skönt.
Känns skönt att få prata av sig med Jessica, hon är en bra lyssnare fast hon är lite lumsk ibland :P Haha!

Imorgon kommer du hem gumman, fatta vad jag har längtat efter dig! Ska bli så kul, är så uppjagad av att du är hemma igen efter 4 månader.
Kan nästa inte tro att det är sant men det är det ju. :)
Tänk att få sitta och prata i mobilen med dig, våra meningslösa samtal med varandra, allt roligt vi gjorde på nätterna och bara få sitta och snacka skit om allt och alla hemma hos jessica, vi tycker om hennes balkong och kaffe.
Imorgon får du en bamsekram av mig,

Du är den personen som fick mig att bli den jag är idag, du finns alltid vid min sida.
Älskar dig idag, imorgon, och för alltid.

Hej på er så länge