Äntligen sol :D

Vilket underbart väder det har varit idag och är fortfarande, visst blir det lite varmt för min del i mellan åt men jag tänker inte klaga för som jag har längtat efter värme och sol.

Midsommar helgen har vi spenderade vi i klingsta, hela Olles släkt från göteborg, uppsala och dalarna var uppe och det var hel mysigt att vara alla samlad. På självaste afton var vi sammanlagt 17 st personer som åt och det blev trångt vid middagsbordet men vi hade det trevligt!
Självklart så jobbade jag också när vi inte var i klingsta och det var ju lite tråkigt men det blev fina pengar :) Har lyckats pricka in 2 storhelger på en månad och nästa månad är min sista lön på minst 1 år och då klagar jag inte över att blir mycke mer!

Idag har jag varit till sjukgymnasten och testat en TENS-apparat som ska lindra min smärta som jag har i fogarna och om det inte har blivit några negativa effekter av den tills imorgon skulle han fixa så jag kunde få låna en tills bebis anlänt :)
Det enda jag skulle vara beredd på var att man kunde få träningsvärk i området och det blir ju härligt, ont i fogarna enbart på vänster sida och träningsvärk vänster sida kommer bli härliga dagar framöver!

Mamma kom och hämtade mig på vårdcentralen för en tripp ut på birsta och inhandla lite småsaker till spjälsängen och lite annat smått och gott. Var riktigt duktig och gjorde inte av med så mycket pengar men såg mycket jag ville ha men är liksom ingen idé att handla kläder förns hon/han har kommit!

Tack snälla söta Carro för skjutsen till matfors :)

Resten av kvällen för min del blir i soffan då Olle jobbar natt men det kan vara skönt ibland att vara ensam men så tomt när man ska sova men jag har ju iaf skruttet och katterna :)

Ha en fortsatt trevlig kvällen kära läsare

Filmtips

Här kommer ett filmtips!

Burlesque heter filmen och det var verkligen en film för mig, nästan genom hela filmen satt jag och små log kände en sådan glädje av att se den.
Mycket bra spelat av Cher och Christina Aguilera, för dom som gillar musikalfilmer så rekommendera jag verkligen denna film men även till er som kanske inte är ett så stort fan av sådana filmer.
Vad filmen handlar om kan ni själva läsa om för ska berätta lite om den så finns risken att jag avslöjar det bästa ur filmen! :)




Godmorgon!

Godmorgon!

Nu är det bara 4 timmar tills man får lägga ner huvudet på min efterlängtade kudde och sova ett par timmar men tyvärr så måste jag stiga upp vid elva och ringa sjukgymnasten som endast har telefontid mellan 11.00 - 12.00 och förhoppningsvis går det fort så jag kan lägga mig och sova någon timme till.

Ska även åka och hämta våran efterlängtade bil som har varit på reparation i ca 1 vecka, någon gång innan vi köpte bilen så har den varit med om en större olycka som gjort att hela baksidan på höger sida blivit tilltryck och snett sedan har skärmen vid bakdäcket börja rostat och lacken släppt så vi valde att kosta på den nu innan det blev värre och ännu dyrare!

Någon gång under natten nu så släppte foglossningen och jag kunde gå, vrida och röra mig obehindrat men tyvärr valde den att komma tillbaka och det gör så ont ibland att jag inte vet hur jag ska kunna ta mig fram, min fråga är varför foglossning helt plätsligt blivit värre utan att jag ansträngt mig? Hoppas min sjukgymnast har tid för mig denna vecka så jag kan få någon hjälp med smärtan att jag klarar av att jobba helgen!

Var till BM igår och kollade läget med våran vilda skrutt där inne, huvudet var neråt så man kan hoppas att hon/han ska fixera sig snart och inte ta flera varv till i magen.
Måttet hade gått upp 6 cm men eftersom vi hade en annan bm idag så berättade hon att måttet kan vara lägre nästa gång eftersom alla mäter på olika sett för varken jag eller Olle tycker att magen växt så mycket på 2 veckor!
Hjärtslagen låg på 150 som vanligt och allt var bara bra där inne :)
Längtar så mycket efter att få träffa dig nu att jag knappt kan bärga mig <3

Ha en fortsatt trevlig dag mina kära läsare :)


Less!!

Godmorgon på er!

Här sitter jag vaken och pigg som en nötkärna eller hur är det med den saken, natten har faktiskt gått riktigt bra ändå men kommer jag har en natt till och som vanligt kommer jag vara tröttare då.

Helgen som har varit så har jag faktiskt varit ledig och det är jag så himla glad över för jag har haft sådan hemskt smärta i min rumpa (foglossning) allt jag gjort har smärtat till så ögonen tårades men trots denna smärta har jag inte kunnat suttit still utan målat lite i hallen hemma men har typ fått måla 10 min sen vila 30 min.
Jädrnas skit bältet har ju inte hjälpt till något alls utan fick ta till alvedon en kväll för så fort jag rörde mig högg det till.
Nu när jag har vaknat idag ska jag ringa min sjukgymnast och höra om hon kan hjälpa mig på något sätt för jag kan inte gå knappt och ska jobba midsommar och då är det dag/kväll som gäller då är det mer sysslor att göra än under ett nattpass!

Fick besök av Jessica och Alva igår och innan dom var på väg så slängde vi ihop en kladdkaka men vad för kaka det blev vet jag ej för den var torr som papper och var inge kladdig alls, blää för att baka ibland men Olle lovade att han skulle baka en godare åt mig :)

Snart ska jag äta lite frukost så jag slipper tänka på det när jag kommer hem, bara att krypa ner i sängen och sova gott ett par timmar tills vi ska till bm och titta läget på vildingen igen :)

Ha en fortsatt trevlig dag

Grå trist dag

Uscha för detta grå trista vädret som bestämt sig för att stanna i sundsvall, det är så mörkt plus att man blir så himla trött och bara vill bädda ner sig framför teven!

Idag har man varit på gjort yttligare ett arbetspass på denna vecka, imorgon så har jag en ensam hel dag på jobbet och det är så himla tråkigt men men på något sätt ska jag väl kunna sysselsätta mig och min vårdtagare.
Efter passet idag så har jag bara 9 pass kvar innan jag går på graviditetspenning i en månad, nedräkning är i fullgång :)

Nu ska jag ta och skala mina kokta potatisar och göra ordning matlådan innan sängen kallar på mig, blää orkar inte kliva upp kl 06.00 imorgon!

Godnatt gott folk :)

Varmt så in i baljan

Äntligen kväll och lite svalka säger jag bara dock så kommer myggen och knotten fram istället då.

Imorse när jag klev upp klockan 6 så var det ca 27 grader ute i solen och tänkte genast shit vad ska jag ha för kläder?
Lyckades hitta ett linne som jag kunde få över magen utan att det spände och var obehagligt.
Satt ute på förmiddagen med min vårdtagare men fick ge upp och gå in efter en halvtimme för jag höll på att smälta bort kändes det som men inne var det inte så mycket svalare så jag placerade mitt feta arsle vid fläkten och där satt jag en bra stund.

Efter jobbet skulle jag ut till klingsta och äta middag men var tvungen att åka hem och duscha iskallt vatten och byta kläder till något som inte var allt för varmt för en gravid flodhäst.
Hade kunnat stannat ännu längre i duschen för det var sååå in i baljan skönt att duscha i kallvatten!

Tror jag snart ska krypa ner i sängen men blir nog svårt att somna för jag lyckas slarva bort mitt sommartäcke så jag kommer antagligen svettas en hel del i natten, får nog gå ner till förrådet och hämta fläkten och sova med den i sängen :)

Ha en forsatt trevlig sommarkväll

Varmt och skönt

Godkväll!

För tillfället sitter jag på jobbet och här förblir jag till klockan ca 07.00 imorgon bitti, än så länge så går det bra och jag har faktiskt laddat upp med flera filmer ikväll/inatt men vill inte riktigt börja ännu med filmerna så då tänkte jag passa på att skriva ett inlägg.

Idag har det varit varmt och skönt men dock så hade jag ett par byxor som sprack i grenen så fort jag gjorde någon konstig rörelse så till slut blev det skin mot skin och ont gjorde men det är tur man är gravid för det såg säkert roligt när jag försökte och inte skava sönder insida låren :)
Vi var på utbildning idag på sjukhuset och själva förslossning och första tiden efter men jag redan varit på den med Jessica när hon väntade Alva men vi gick så Olle fick veta lite han med inför allt och jag tror han tyckte det var mycket givande information.

Igår var vi på till barnmorskan och tittade läget på vildningen där inne, allt var bara bra hon var där och klämde och lyckades då reta upp den/det rejält för den hade ett hjärtljud på 180 slag från början när hon lyssnade sedan sjönk det till 150-152 slag, jag och Olle kommer nog få det vi gör sedan när den/det är född :)

Har fått lite mer vätska i benen så jag fick så lov att köpa stödstrumpor men dem är ju såååå varm nu i sommar så hon på apoteket rekommenderade nylon stödstrumpor och det är kanske inte det snyggaste men bättre än inget.
Det är mer vanligt att det är äldre damer som använder nylon knästrumpor än yngre som jag men men :)

Nu ska jag ta och titta lite in min nyinköpta skvallerblaska :)
Godnatt på er gott folk


Söndag

Godkväll!

Idag har jag söndag i hjärnan istället för måndag men det är ju typ en söndag eftersom det är röd dag i almanackan :)

Sov som en kratta natt som var och problemet var att jag antingen kunde ligga på vänster sida eller rygg för la jag mig på höger fick jag halsbränna, illamående och jobbig foglossning plus att jag var kissnödig hela tiden.
Det börjar ju bli trångt för lille skruttet där inne nu men är iaf 55 dagar kvar till bf fast jag skulle inte bli ledsen om den/det kom någon dag tidigare än utsatt datum.

På eftermiddagen åkte vi till klingsta och myset med världens sötaste pojk Love som fyllde hela 4 månader idag, fick smaka en sked potatis med och det såg ut som han gillade det.
Som vanligt så åt vi middag där med och jag, Pia, och Janne åt pasta med chili och vitlök medans Olle och Matilda åt hamburgare.

Vägen hem passade vi på och stanna och stor handla på coop i nacksta men dock fanns det inte så mycket varor hemma tanke på att det inte kommit någon leverans idag men lyckades fylla hela kylskåpet och frysen.

Nu ska jag kolla klart på nittileaks sen sova så man är pigg imorgon när vi ska på mvc och titta läget med skruttet


32+0


Godnatt alla kära läsare

1 Juni

Hej!

Så då har det gått och blivit en ny månad, tyckte nyss att det var början av maj men har man mycket planerat i hjärnan kanske allt annat gå fort med.
Vill ha den där härliga sommarvärmen nu, varma vindar man kan gå i korta byxor och bara njuta. Själv så kommer man väl svettas så fort man tittar på termometern men då får man väl hoppa in i duschen med jämna mellanrum :) Längtar tills man kan sitta ute hela kvällarna i linne och inte behöva ha något över axlarna!

Idag händer det inte allt för mycket på våran planeringslista, ska snart göra ordning lite lunch tills Olle kommer hem från träningen.
Blir att vi kanske åker ut på birsta en sväng och kollar vad dem har att erbjuda :) Skulle behöva köpa lite kläder till dopet som äger rum i början av juli, har hittat en fin tunika/lång tröja men det finns aldrig i de storlek jag vill ha!
Har iaf bokat in en klipp+färg hos min frissa som fått hyra en stol i bosvedjan är så ybber glad att hon fick tag på en stol att hyra för jag stor trivs så med min frissa som jag har haft i iaf 10 år.

Shit vad det åskade igår kväll man såg hur den slog ner hela tiden överallt här i granloholm, vi tände inga lampor alls utan satt här i det lilla mörker som var av alla åskmoln och kollade på tv, stod på balkongen och lyssnade och tittade under ovädrets gång t.o.m våra katter satt där ute och kolla in vad som hände!

Nu pysslar katterna med någe bus ute på balkonge bäst jag kollar till dom.
Ha en bra dag :)