Norrland

Hej svejs!

I dag blåser man nästan bort om man går ut och jag har varit ut en gång, tränade idag och måste verkligen komma igång igen men starten brukar vara trög se om jag kan få med mig Carro på något roligt pass :)
Var sedan en sväng ut till klingsta för att släppa ut hundarna så dom fick tömma sina blåsor innan restrerande av familjen kom hem.

Förra onsdagen var jag och en arbetskollega upp till umeå med jobbet och spännande var det för jag har varit i själva umeå förut utan bara passerat.
Vi tog oss ner till stan en av dagarna för att se hur det var där och vi passade på att dricka äkta gott kaffe för det andra på hotellet var ingen höjdare :P
Jag bestämde träffa med Ida på fredagen och det var riktigt kul att få träffa henne sådär 3 år senare efter studenten och vi pratade gamla minnen och lite nutid med :) Fick en rundvandring på universitet och jag skulle bli helt vilsen om jag skulle gå i skola där uppe men visst man lär sig ju men ändå.
Nästa gång du kommer ner till S-vall hör av dig :D Shit vad kul det var att träffa dig
Åkte hem på lördag med buss och det gick rätt så fort ändå fast man tyckte att man var så långt upp i norrland

Vi köpte en ny lampa till köket igår och jag fick ringa runt till Carro, mamma och Janne för att höra vart dom la sin röst för det var två fina lampor men kunde inte bestämma mig och till slut blev det denna lampa


Snart ska jag ner på stan och träffa mamma, hon behövde ha hjälp med saker på banken sedan kanske man kan ta med henne på lite affärer och kolla runt egentligen har jag inga pengar men kolla kan man alltid göra. 

Härom natten när jag satt och jobbade så hade jag så långtråkigt och frös så jag var tvungen att göra något åt saken och det blev att räkna hur långt det var kvar till julafton, då 72 dagar idag 70 dagar 8 timmar och 38 minuter :D

Nu måste jag göra mig klar så jag inte missar bussen

Hade det så bra alla mina vänner
 


Long time ago

Det är precis vad det är, har egentligen haft hur mycket tid som helst att kunna uppdatera bloggen men har inte bara gjort det.
Blir väl mer nu till vintern när man ibland måste göra något för att det är för kallt att vara ute.
Första frosten har anlänt och jag har invigt mina fingervantar har även lämnat in min jacka hos en sömerska så jag kan få dragkedjan fixad så man har en egen jacka i vinter.

Ska uppdatera er om våran underbara resa till kreta.
Vi hade det helt underbart som helst det var perfekt värme för oss båda och vi låg i snitt hela dagarna i solstolarna, svalkade av oss ibland antingen i poolen eller i havet och sista dagen ville jag stanna kvar en vecka till.
Vi var på en vandring uppe bland bergen och såklart hade man inga riktiga vandringskor med sig så det blev sandlare i rullgrus och mer behöver jag inte skriva :P men det var fantastisk utsikt där uppe och skulle göra om det om man fick gå i eget tempo och ha bättre skor.
Var även på vinprovning och fick smaka på en massa olika vin, grekland nationaldryck raki fanns att smaka på med :)
Var på den enda naturliga palmstrand och njöt av solen och lite mat i magen.

Sedan har det inte hänt allt för mycket sen man kom hem, började jobba nästkommande dag hemma i sverige och det var rätt så skönt.
Går på ett fast schema så nu kan jag äntligen planera min vardag och allt annat som ska hända.

I onsdagas var svärfar här och hjälpte Olle att tapesera våran hall/ kök och det blev så snygg nu ska jag bara måla om den andra delen i köket till en varmare färg och inhandla en ny hallmöbel men ännu vet jag ej vad det blir.

Gick på nattpass denna vecka eller i onsdagskvällen och går av lördagsmorgon så dessa tre dagar består av att sova, sova, äta och sova. Jag träffar inte Olle så himla mycket men det får man ta ibland har inte hunnit träffa någon annan heller men sedan är jag ledig tills på tisdag så jag får väl ta igen det då.

Nu måste jag gå och äta något innan jag hungrar ihjäl sedan blir det väl att sova igen :P