Sol, sol

Hej!

Idag blir det att storstäda lägeheten det är katthår, dammtussar överallt och jag blir så less när det ser ut som bomben har slagit ner.
Plus att Olle valt att ha en vilodag idag från träningen, mohahaha! =)

Var helt underbart att få sova hemma inatt och inte sitta på jobbet med ögon som går i kors och att få sova ut på morgonen för det är ju så svårt nu att lägga sig och sova när man kommer hem från ett nattpass det är sol ute och ljus i sovrummet.

Till helgen åker Carro och Kenth ner till stockholm och jag är så avundsjuk på dem, ska sova på lyxhotell och allt. Har länge velat åkt ner dit och handla och slippa sundsvall för en dag/helg men nu är det ingen mening att handla kläder för min del utan det får vänta till nästa vinter och sommar.

Shit vad det kliar i fingarna att vilja köpa allt till bebisen men nu när vi ska flytta och allt så känns det bara onödigt men skulle vilja köpa bara lite kläder och så men blir bättre att handla allt sånt när barnrummet är inrett och man kan lägga in allt där på en gång.
Åh, vad vi längtar <3

Nu ska jag snart kolla på våra bästa år och höra Olle sucka för det super usla programet :P

Byebye

Mysnatt

Godmorgon!

Man brukar ju säga myskväll men för min del har det blivit en mysnatt men naturgodis, korsord och reprisen av DH som jag missade förra tisdag och valde att inte se igår kväll heller.
Jag som är så känslig släppte en tår här och där men kan inte tycka att det har så mycket att göra med mina hormoner som är skyhöga utan har alltid varit känslig.

Uscha denna natt gick inte lika fort som den igår natt, har mer eller mindre varit trött hela natten och det värsta är att jag blir så där panik trött att jag inte märker av det förns mitt huvudet blir som en jojjo. Den känslan är riktigt hemsk men är bara upp och röra på sig försöka hitta något nytt att pyssla med.

Fy vilken halsbränna, sura uppstötningar jag får när jag jobbar natt det är någorlunda bra medans jag äter något men det kan jag inte göra hela natten för då kommer jag antagligen att rulla härifrån innan jag går på mammaledighet.
Inga tabletter hjälper mer än 30 min heller så det är bara att försöka leva med det tills det går över av sig själv eller är det någon som har tips på vad man kan göra?

Nu är det bara 3 timmar kvar tills man får åka hem och sova, gud så jag längtar efter min säng för tillfället

Hoppas att ni får en bra dag =)

Tiden

Godmorgon!

Här sitter jag och försöker hålla mina ögon öppna, faktiskt har det gått över förväntan eftersom jag endast fått 40 min sömn på kvällen igår innan passet började.
Min energi dryck står på bordet fortfarande oöpnnad och hoppas på att det så ska förbli tills jag avslutar mitt pass 07.15

Vi har börjat städa och ordnat i förrådet för att underlätta allt vid flytten till den nya lägenheten som vi hoppas få tillträde till innan den 29 april. Har fått bära ner några av dem packade kartongerna upp för våra älskade kissemissar gillar att ligga på dem och snart går dem sönder och det kanske inte är allt för bra.
Svärfar kom med släpvagnen så vi kunde slänga allt skräp på den som skulle till tippen men det visade sig att det var typ inget och under de senaste 2 1/2 åren har man inte ens kommit in i förrådet utan att måsta klättra över allt skit men det var nog bara oordning där.

Idag fyller en av världens sötaste pojke hela 1 år och tänker man tillbaka så har tiden gått så fort tyckte det bara var för någon månad sedan som jag var uppe på prematuren och hälsade på lilleman och nyblivne mamman som drabbats av nässelutslag under fötterna.
Fick vara med på hans första bad och vara fotograf under tiden där uppe, han har blivit så stor!
Grattis Elfon på din stora dag hoppas du får massor av presenter och kärlek <3

Ibland är du så vild där inne att jag funderar vad det ska bli av dig när du blir stor, gör kullerbyttor hela tiden, sparkar och fäktar. När du väl är igång så får man inte en lugn stund men det är helt fantastiskt att känna dig flera gånger per dygn!
Vi längtar så efter dig <3

Nu ska jag kolla på reprisen av off the map som jag råkade somna till förra veckan :P


Söndag

Så var nästan denna helg slut och imorgon kväll börjar man jobba natt, det är väl inget jag ser framemot men gör det för att det är bra pengar.
Har faktiskt lyckats byta bort mina 2 nätter mot en helg istället och det gör mig inget :)

I fredags var vi upp till min föräldrar och åt våfflor på själva våffeldagen, så himla gott men synd att man bara blir mätt för stunden men åt lite frukt sedan på kvällen.
Igår var vi ut på birsta med Matilda och Love, fy tusan vad folk det var där ute men det var ju faktiskt lönehelg så det är ju inte konstigt.
På kvällen var vi i klingsta och åt middag, Janne hade gjort en super god paj och mätt vart jag på den som tusan :P
Vart lite godis och körslaget där med, massa mys med Love såklart :)

Idag ska jag göra ett nytt försök på birsta för att inhandla en present till Elfons 1 årsdag :) Lill grabben har blivit stor grabben

I fredags så somnade du in efter att ha fått beskedet lungcancer som sedan spridits sig i kroppen, det kommer bli tomt utan dig på gryttjen och alltid kommer jag tänka på att du tyckte jag körde fort efter gryttjevägen.
Du är och kommer förbli saknad av många Leif

Nu ska jag ta fram kyckling till middag och klä på mig



Utflykt

Gokväll!

Vaknade som vanligt av att jag blev panik kissnödig och fick småspringa till toan, ojoj tänkt att det är så kul där inne att sparka på min blåsa hela tiden =)

Förkylningen började faktiskt ge med sig eller det är hostan som är mest jobbig för tillfället och jag vill inte ta hosmedicin i onödan.
Älsklingen har gjort hans förkylningsdryck åt mig nu och det är nog den som har hjälpt mig att bli bra.

Idag har det varit ett riktigt härligt vårväder, vi åkte ut till klingsta på eftermiddagen och bjöd in oss där på middag vilket vi alltid får =) 
Såg även på vädret att det skulle hålla i sig hela veckan och kunde bli upp mot 10 plus på tisdag men tyvärr så jobbar jag då för nu tänker jag inte vara hemma någe mer.
Både för ekonomins skulle och min rastlöshet som jag har byggt upp under veckans gång

Nu ska jag kolla klart på "flickan som lekte med elden" och smaska i mig lite popcorn innan det är dags för sängen.

Godnatt  

Solig dag

Hej!

Vilken härlig dag det är utanför våra fönster idag men tyvärr så kommer jag inte ut idag pga min envisa förkylning och sen har jag inte orken heller att klä på mig för att gå ut och andas in lite friskluft så kanske man blir frisk någon gång.
Skulle ha jobbat i helgen men kände att jag inte var pigg nog för att jobba så jag har intagit soffläge hela helgen, vilket jag börjar bli less på snart vill hitta på något gör av med lite energi men får vänta.

Fick för ett tag sedan besök av svärföräldrarna som kom förbi på en snabbfika och det är ju alltid lika trevligt att få besök.
Sedan har jag fått beställa min present idag av mamma och pappa men såklart kommer den inte förns 25 april men den som vänta på något gott väntar aldrig för länge och jag behöver inte presenten än utan spar den till nya lägenheten.

Nu ska jag fundera ut vad älskling ska göra för middag för idag åt oss men som vanligt är fantasin så dålig men något borde vi komma på för svälta kan vi inte.

-Så mysigt nu när jag känner hur du lever om där inne <3-


Kalas

Så var det kväll igen och snart börjar sängen ropa mitt namn, hoppas man inte drömmer allt för hemsk mardröm inatt igen som igår natt uscha det var inte roligt att vakna imorse.

Åh vilket härligt väder det har varit idag men tyvärr har den mesta delen av dagen spenderats inomhus men på eftermiddagen åkte vi till klingsta, jag myste med Love medans mamman tog sig en dusch och sedan åt lite gröt till middag var inte så hungrig till efterrätt åt vi en semla och man blir varje gång lika propp mätt.
Vid sextiden åkte vi vidare till matfors för födelsedagskalas för min käre bror och det var alltid lika trevligt där :) Massor av gott fikabröd men fick tyvärr inte plats med allt och det var nog den där semlan som tog upp all plats men blir mer tårta om några dagar då ska vi på nästa födelsedagskalas.

Nyss kommit hem och som vanligt hamnar man i soffan och slår på teven, zappar och hittar inget så då blir det att man tar fram datorn istället.

Godnatt på er alla

Beställd

Hej!

Idag har man gjort sista jobbdagen på denna helg så nu är man ledig tills på torsdag och jag ska bara vila upp mig och umgås med dem jag inte hunnit med under helgen.

Efter jobbet åkte jag och hämtade älsklingen så åkte vi ut på babyproffsen och fick testa om den vagn vi fastnat mest för skulle få plats i bilen och det gjorde med plats över till annan packning eller saker.
Vi bestämde oss för en emmaljunga city cross med hårdlift och färgen blev pro coffee efter många funderingar hit och dit det är inte allt för ofta det händer att vi kan komma överens om färger.
Känns konstigt att börja beställa massor av saker och faktiskt förstå att det ska komma en bebis till oss i sommar men som vi längtar.

Nu på kväll så var vi på bio och såg rango med svärfar och den var faktiskt lite rolig och man kunde få sig ett gott skratt imellan åt.
Kan rekommendera den till er som inte sett den för tror dem flesta skulle tycka om humor och själva filmen.

Just nu har jag halsbränna och det finns inge värre än att få det på kvällarna när man ska till och sova snart men varje krämpa är värt allt för den där lilla vilda pysen som ligger och mår gott i min mage.

Nu ska jag göra mig klar för natten är så trött efter helgen jobb



Våran älskade vilding

Godmorgon!

Idag händer det inte allt för mycket här hemma, ska iväg och jobba kl fyra till nio men helst av allt hade jag velat varit hemma och tagit det lugnt.
För tillfället håller jag på och lagar lite lunch tills tills Olle kommer hem från träningen och om jag har tur kanske vi kan åka på birsta en sväng!

ÄNTLIGEN!!!! För ni som inte redan vet så ska jag och Olle få en liten vilding i slutet av juli och det känns super konstigt men ändå super härligt.
Tycker tiden går så himla sakta men nu efter ultraljudet så hoppas jag att det går fortare för nu kan man kan titta på den där bilden hela dagarna och veta att det faktiskt är någon där inne :)
Just nu är jag i vecka 18+4 (19)
Längtar så efter dig <3


Happy happy

Godmorgon!

Happy det är vad jag är idag och det finns många olika orsaker till det och tre av dem är att jag jobbar sista natten denna omgång, lägenheten kommer att bli såld vi får igen för allt vi lagt ner på den och att vi ska vara barnvakt åt världens sötaste Love en sväng idag :)

Denna natt har varit riktigt jobbigt, känt mig trött hela tiden inte lyckats koncentrera mig på att kolla på teven heller men till slut slog jag på paranormal activity 2 och shit man blev ju rädd ibland och då är jag den som blir rädd i första taget men den där filmen den fick mig att få kalla kårar på ryggen.

Kanske till och med hinner med ett inlägg ikväll där jag lägger upp lite bilder på Love så får också se hur söt han är :)

Nu ska jag göra min sista sysslor innan min avlösare kommer.


Ta hand om varandra


Ny familjemedlem

Hallå där ute!

Är det sant att våren börjar närma sig allt mer, riktigt härligt väder i söndags och igår vägarna börjar bli snöfria och torra men än är den inte här men en försmak betyder mycket för många av oss.

Jag och Olle har fått en ny familjemedlem och Sessan och Simba har fått en ny kompis vid namn Wilma, hon är våran fosterkatt tillsvidare. Än så länge har det gått bra första dagen var inte rolig för någon av oss det var myckte morrande från alla katter men sånt får man räkna med när dem aldrig träffats förut. Simba har accepterat Wilma helt och hållet nu han bryr sig inte om henne alls utan ligger och jäser i sitt rör, Sessan däremot har lite problem med henne fortfarande för Wilma är för framåt och Sessan vill ta det i sin takt.

Nu jobbar man natt igen men denna gång bara 2 nätter men ändå det är 2 för mycket för mig, hann bara med och sova mellan sju och åtta igår kväll men än så länge går det bra. När jag kliver av mitt pass nu på morgonsidan så får jag inte åka hem och sova på en gång heller för mäklaren kommer upp för en visning vid niotiden och efter den får jag gå och sova, hoppas bara att jag inte hunnit blivit för pigg.

Nu ska jag kolla på solsidan som jag missade i söndags och skratta lite :)

Hoppas ni får en bra dag
Byebye