Söndag

Igår kom det massor av snö på morgonen, det var så fint. Man fick nästan julkänslan tillbaka!
Imorgon är det nyårsafton också, det känns inte som om det redan har gått ett år men det har det nog gjort ändå.
Ska ha lite middagsgäster här imorgon sen ska vi ner till hamnen och kolla in fyrverkierierna komer ihåg att det var rätt så häftigt förra året, början på detta år :)

Snart kommer min Carro hem från Miami och det ska bli så undebart att få träffa henne, saknar henne.
Vi alla saknar nog henne men hoppas att hon inte gör om detta igen och är borta flera månader.

Nu ska jag åka och handla nyårsmat tills imorgon, hade så bra tills vi hörs igen.

Hejdå

Ledsen

Idag har jag och min sambo fattat ett väldigt svårt beslut om våran hund Linus, han är världens bästa och man kan nog inte få en snällare hund som honom men vi känner att allt har gått så fort.
Fylgi gick bort i söndags och vi köpte en hund igår (Onsdag) allt gick så himla fort. Det är som om allt är en dimma och man vaknade upp idag och insåg vad som verkligen som hade hänrt. inatt vaknade jag upp och sa - Vad har vi gjort, vi har köpt en hund? Har inte fått många timmars sömn inatt för jag hade som en klump i magen och var väldigt illamående kunde inte somna alls mer förns jag skulle kliva upp och åka på jobbet blev jag trött, så vill man inte ha det när man kommer hem till sin familj.
Det var en väldigt svårt beslut som vi tog, men innersta inne så tro jag att det kommer bli bättre. framför allt för Linus, han kommer kunna få den kärlek och tid han behöver för att få en bra uppväxt.
Man ska aldrig fatta ett beslut så snabbt som vi gjorde, då blir det bara fel. 

Jag kommer sakna honom mycket men allt komemr bli bra. han kommer att trivas bättre hos en annan familj som kan ge honom det vi inte kan. 
Otroligt söt är han med, man kan inte släppa blicken från honom.

Nu ska jag mysa med min sambo som jag älskar så mycket (L)
 

Måndag

Igår så gick Fylgi bort och det känns så underligt att hon inte finns hos oss längre, det är ett sådant tomrum. Dagen igår var så lång det känns som om det vore flera dagar sen hon gick bort.
Synd att hon skulle bli sjuk och inte kunna bli frisk igen, det är så fel att man måste gå genom sådant som det där.
Igår när vi var där innan hon gick bort så kändes det som Fylgi väntade på att vi skulle komma och säga hejdå innan hon försvann från oss alla. Vi hann inte vara där 5 minuter när hon tog en djup suck och dog.
Som vanligt med alla som dör så känns det så overkligt att det har hänt.

Men nu till nu något underbart istället, Vi var idag upp till Timrå och kollade på en Golden retriever och det fanns en hane kvar som var väldigt, overkligt och helt underbart söt. Ville genast ta med honom hem. Men vi åkte hem och funderade ett tag och satt och resonerade vilket beslut vi skulle ta, det är bara 20 minter sen vi ringde till dem och bestämde oss för att ta hanen. Är så överlyckligt att jag eller vi ska köpa en hund.
Längtar så mycket efter vi får han, har inget namn än men det kommer. Ska hämta honom på Onsdag, jippi..

Nu ska jag kolla på tv och inte störa er längre.

Byebye

Tisdag

Oj, vilken chock man fick imorse när man klev upp och skulle gå till bussen. Det var en hel del snö utanför, men det var ändå mysigt när man såg all snö som låg på marken och i träden. Julgranen ute se så fin ut med all dess snö och ljus på.
Har varit en väldigt bra dag på jobbet idag, har skrattat och haft det kul.
Imorgon är det lilla julafton på jobbet, så man fick åka och handla en liten julklapp och det skulle börja på bokstaven T,  så det var inte så svårt att komma på vad man skulle köpa.

Var och träna idag med och det är så skönt att få göra av med lite energi på annat sätt än att sitta hemma på dagarna.

Jag ångrar verkligen inte att jag tog två katter när vi flyttade ihop för dom är något av det bästa som jag har haft i mitt liv, dom är både snälla och ibland helt omöjliga att ha med att göra men man kan ändå inte skälla på dom när dom har varit dumma. igår så låg Simba på min fårskinnsfäll och sov, han är så jäkla söt alltså.

Nu ska jag kolla på tv och ta det lugnt innan sängen kallar på mig.

Hej så länge

image2

image3

Julskyltning

Har varit på julskyltning på Norra idag med familjen Lindholm,är så jobbigt att skriva alla namn. :) Tyckte mer om den julskyltningen än den nere på stan, det var mer jul uppe på norra, sålde mer julsaker. Det var riktigt kul iaf, köpte lite småsaker.
Sen åkte vi hit hem tills oss och skulle äta julbord kan man säga. Det var riktigt gott, åh julskinkan den har jag verkligen längtat efter länge nu. Det sååå gott med alla mat, tur att man var riktigt hungrig. Fick beröm för min jansson jag hade gjort igår. Kul att höra av andra att man gör god mat.

Just nu sitter jag här och väntar på att filmen ska bli klar, sen ska jag slå mig ner i soffanoch bara mysa med pojken och katterna.

Nu ska jag inte skriva någe mer, blir så jobbigt för er att läsa.

Hejdå

Janssons frestelse

Nu är all snö bort regnad och det känns ingen vidare för det är ca 2 veckor kvar till julafton och inge snö på marken. Man kan hoppas på att det kommer massor med snö innan.

Idag har jag och min sambo gjort en janssons frestelse som vi ska bjuda på imorgon när Pia och Janne kommer över på julmiddag, fast först ska vi gå på julskylting på Norra.
Vi har även bakat saffransmuffins, blev jätte goda och dom kommer jag baka mer av i jul.
Har julstädat lite mer eller får göra det nästan varje dag, tanke på vad våra katter kan hitta på för bus under nätterna och dagarna.

Idag har vi också bara tagit det lugnt och det är rätt så skönt, har kollat på tv och latat mig till tusen, detta var min enda lediga helg på ett tag nu.

Nu ska jag kolla vidare på tv, ha det så bra alla :)

Välkommen till min nya blogg!