Födelsedagskalas

Idag har jag och Elias varit på födelsedagskalas för Kevin som fyller år men hur många har jag inte koll på :P Tror att det är men är inte helt säker.
Jag hoppade över lunchen för att kunna fika massa goda kakor och tårta, nu efterhand var det helt värt det att vara hungrig en stund över dagen och nu på kvällen!
Pappa Olle fick inte följa med för han var och spelade golf i njurunda :)

I torsdags så sov vi över i klingsta för att göra Matilda och Love sällskap medans Janne var på en motorcykel tripp neröver trakterna och Pia, hon den lycklige är i Rom och har det urhärligt skulle jag kunna tänka mig. Tror faktiskt att dom har närmare 25 plusgrader!
Det var iaf riktigt mysigt att vara där i klingsta, pojkarna lekte riktigt bra med varandra men bara synd att jag inte hade med mig en kamera.

Nu på kvällen så har jag gjorde en massa mat åt Elias och det blev vegetarisk pastasås med spagetthi. Passade även på att baka bröd så imorgon får vi nybakat bröd till frukost och jag längtar redan :)
Kanske man tar sig en bit innan man somnar, hihi!

Nu ska jag kolla klart på filmen innan sängen ropar på mig

Godnatt alla

Spinning

Hej!

Imorse bestämde sig min underbara son att han skulle vakna halv sju och jag var ju lagomt mosig i huvudet och ville helst av allt ligga kvar minst 2 timmar till men med det där yrvädret i sängen så var det bara att kliva upp.
När man väl har varit uppe en stund så vaknar man till och är hur pigg som helst :)

Spinningen idag gick väldigt bra och visst var jag trött i benen i mitten av passet men jag kämpade på och klarade av hela passet men efteråt var man rätt så trött i benen men då känns det verkligen att man har gjort något bra.
Kunde så skulle jag vilja spinna 4 gånger i veckan men det går inte när man har en liten plutt här hemma och Olles jobbar måndag-fredag var enda vecka, man får ta långa promenader istället!

Idag åt vi middag i klingsta och det blev tacos och det var faktiskt gott men som vanligt blir man för mätt, att man aldrig lär sig att äta mindre.
Ikväll blir det soffläge för mig och även en tidig kväll för jag är så trött att jag skulle kunna somna stående :)

Ha en fortsatt trevlig kväll


Drakborgen

Godkväll!

Hade tänkt uppdatera bloggen samma dag som vi var på drakborgen men det föll bort.
Vi var iaf där i torsdags med Jessica, Alva, Max, Kristina och My. Jag har aldrig varit där så det var extra kul för oss och se hur det såg ut där, fanns en liten avdelning för dom minsta och Elias ålade omkring där inne och åkte lite rutschkana med mig!
Tror att Elias kommer att ha större utbyte av drakborgen om några månader men dom får 4 plus av mig och Elias =)

Jag har nu verkligen bestämt mig för att gå ner minst 15 kg till gotland så jag har tagit lite extra hjälp av fettförbränningstabletter som kan styra mig på rätt spår när det gäller ätande och godissuget.
Hittills har jag gått ner 2 kg och imorgon ska jag spinna för första gången på 1 ½ år, så jag är lite nervös för hur det ska gå med min dåliga kondition men längtar ändå!

Idag kom Matilda in till sidsjön så vi tog oss ett varv och jag hade lätt kunnat gå ett till om det inte vore för att jag skulle börja jobba kl fyra.
Jobbkvällen gick fort och smidigt, skönt att få börja jobba igen men saknaden till Elias sitter i sig under hela tiden jag inte är hemma men han fick ju vara med sin favoritpappa så allt gick ju bra utan mig.

Nu ska jag kolla klart på hockeyn och hoppas på att Elias fortsätter och sover tills imorgon bitti :)
Ha en forsatt trevlig kväll alla läsare!

Bilder från drakborgen








Våren

Nu var det ett tag sedan igen men så kan det vara ibland, det har inte hänt så mycket hos oss men en liten uppdatering ska ni få

I söndags hade vi "sista april" med familjen Hansson och familjen Lindahl/Hallin, vi grillade och åt en massa gott som Jessica hade gjort ordning.
Som vanligt så lyckas jag bli kvar där så mycket längre än alla andra, kanske för jag trivs att vara där! Tycker synd om Jessica och Jonas som måste stå ut med mig =)

I måndags på sista april var jag och Matilda till frisören och fick äntligen klippa oss, för min del blev det lugg som jag inte har haft på 4 år. Matilda blev korthårig och det blev skit snyggt :) Nu kan man ju nästan vänta ett år till nästa gång igen!
På morgonen hade Elias fått feber och låg på 38.8 så han fick lite alvedon och blev piggare men när alvedonen hade gått ur kroppen blev han jätte varm och gnällig så jag gav honom en till dos med alvedon men denna gång fick det inte stanna kvar så han kräktes upp det mesta men vågade inte ge honom mer så jag ringde sjukhusrådgivningen och dom tyckte jag skulle vänta så länge det bara gick. Elias sov för det mesta hela den kvällen men vid halv tio på kvällen tog jag tempen och då hade han 40.6, som tur var hade jag med mig suppar så jag kunde honom en sådan.
Jag och Matilda kollade på film och åt goda ostar och kex :) Elias han låg och sov på mig under hela filmen så frös det gjorde jag aldrig!
Vi åkte hem halv tolv på natten och när jag kom hem tog jag tempen igen och då låg den på 39.1 trots alvedon men det blev sängen för oss båda på en gång.
Igår var febern inte lika hög och det tackar jag för men nu har han fått en eländig hosta istället så det var en riktigt förkylning han verkar ha åkt på.

Vi grillade även igår för första gången i klingsta, jag fick äran att grilla med lite hjälp av svärfar att få igång grillen men det blev riktigt bra enligt mig och gott var det med.
Tidigare på dagen så gick jag och Matilda en varv runt sidsjön och vi klarade det på 35 minuter så nästa gång ska vi klara det på 30 minuter :)

Idag blir den vila dag för Elias och mig, lite tvättning och städning av lägenheten skulle vilja komma ut en sväng men får avvakta och se hur Elias mår efter han sovit lunch. Kanske blir det en sväng till city gross och handla lite småsaker :)

Ha en fortsatt trevlig vårdag för äntligen är den här!




Äter våfflor själv för första gången :)


Borstar tänder första gången