Änglagård

Hej!

Nu var det några dagar sedan jag uppdaterade men känns som om tiden har sprungit iväg och inte haft tid med att hålla er uppdaterad om min vardag.

I lördags var vi upp till mamma och pappa för att fira mamma som fyllt år och då åt vi lite tacos innan hon skulle åka iväg och jobba, jag och Olle stannade kvar till kl sju på kvällen och fikade lite tårta med pappa.
I måndags i bjöd jag mamma på bio och då var även en kollega till henne med vi såg på Änglagård - tredje gången gillt. Jag tycker filmen var riktigt bra men som jag har sagt till alla så måste man tycka om sådana filmer, i tidningen hade den fått en etta i betyg och det tycker jag är lite dåligt för det finns filmer som fått fyror och var skit dåliga.

I veckan har jag bara jobba och varit på stan med Maria faktiskt och det var riktigt trevligt att få träffas och prata lite gamla minnen :)

Nu har vi skrivit kontrakt på den nya lägenheten i granloholm och det känns konstigt men bra ändå kommer sakna denna lgh så mkt men man kan ju inte tänka så hela tiden för då kommer man aldrig kunna flytta.
Den 1 maj ska vi få tillträde till den och det ska bli kul att inreda en helt ny lgh men vi behöver inte göra så mycket åt den och det är skönt.
Nu hoppas vi bara att det går bra med våran lgh att sälja den, vi tog och anlitade en mäklare för ingen av oss orkade hålla på.

Nu ska jag lägga mig och titta på reprisen av landskampen och vänta tills Olle kommer hem så man får äta lite middag :)

Snart...

Godmorgon!

Snart är det faktiskt min tur att få åka hem och krypa ner i sängen och sova ett par timmar men för andra så ringer väckarklockan snart eller nyss gjort det.

Natten har faktiskt gått bra vart trött där vi tre tiden men drack lite energidryck utan taurin och med låg koffeinhalt tycker om den drycken jag för den passar mig perfekt.
Man kan få väldigt mycket gjort när man jobbar natt såhär men det är inget som jag tycker men gör det bara för att jag måste.
Har nyss kollat klart på filmen The Notebook den är helt underbar film och man blir lika ledsen varje gång men skulle kunna se den inatt som kommer igen bara för att man bara smälter inombords av att se på den och samtidigt blir man alldeles varm i hela kroppen.

Fick ett sms nyss och vart först lite paff för vem tusan är vaken nu tänkte jag men det var ju min käre svägerska som alltid är vaken mellan 2-6, är det skruttet som lever om ska förbereda henne på att den/det kommer vara vaken den tidpunkten när den kommer till världen.
Åh så jag längtar tills det är dags <3

När nu ska jag ta och jobba lite innan det blir ett vänner avsnitt, för snart kommer min avlösare och jag får åka hem till SÄNGEN!!!

Byebye

Ett av tre

Godkväll!

Sitter här och funderar på vad jag ska skriva i bloggen idag men lampa lyser svag ovanför huvudet.
Nu håller jag på tanka hjärnan med lite fil och flingor och om jag har tur så börjar lampan lysa starkare, kanske kan det blir ett läsabart inlägg från min sida :)

Idag har det varit en helt underbar dag, fick mig en sovmorgon till halv tio och började med att fixa till frukosten tills Olle skulle komma hem från träningen hann till och med att diska upp lite disk så man blev fri den.

Så himla fint väder hade vi idag med och jag känner hur det bara börjar krya i kroppen av glädje att våren börjar närma sig med små steg och till veckan som kommer skulle det bli 5 plus grader i 3 hela dagar men det kan ju ändras snabbt men ändå :)
Tog och ringde Kattis och hörde med henne om vi skulle gå ut och gå en promenad hos henne och vem vill inte det när solen är framme och det är bara 1 minus grad ute. Kattis invigde sittdelen på henne vagn och Elfon satt bara tyst i nästan 1 timme tills han somnade en sväng, han tyckte nog om att få se allt omkring vagnen istället för att bara se himlen.
Sammanlagt var vi ute nästan 2 timmar åh det var så skönt att bara få gå och prata av sig om allt, att han någon som svarar på ens frågor när man pratar.
Väl hemma blev det en, två koppar kaffe och massa mera prat :) Imorgon kan det bli en till promenad om jag inte har allt för ont i svanken, tror jag har något som ligger i kläm där omkring.

Stannde på toys"r"us för att handla en målarbok och färgpennor så jag har något att göra nu när jag ska jobba natt i 3 dagar och målarbok är nog något som jag aldrig kommer bli less på, alltid tyckt om att måla, färglägga mönster.
Ni kommer säkert skratta när ni läser denna del av mitt inlägg men jag erkänner att jag är väldigt barnslig ibland och så är jag vill inte bli gammal för tidigt.

Nu ska jag kolla på brothers&sisters och bara njuta av lite godis och min ensamhet här

Byebye


Lunch

Hej!

Idag var jag duktig nog att ta mitt feta arsle ner på gymet och gick på band i 45 min, har legat på lat sidan allt för länge nu och skulle verkligen vilja få tillbaka mitt träningsug.

Nu kommer den jobbiga övergången från vinter till vår, slask och halka så nu skulle ett par broddar sitta fint förstår alla äldre som använder stavar och eller broddar men själv använder man skor som knappt har något mönster under.

Idag har jag varit på stan och fikat med Anna (arbetskollega), det blev tant anci och fröken sara deras sallader är så super goda att jag skulle kunna gå dit varje dag men måste snåla lite framöver här så man har råd att laga motorvärmaren på bilen som jag förstörde och såklart är sparande bra till andra förutseda händelser.

Ikväll blir det köttfärssås och spagetti till middag och passade på att bjuda hit Matilda, till middag blir det att se på shrek 4 för man kan ju inte missa hur allt slutar :)

Nu ska jag gå och börja med maten

Byebye

Kalla lördag

Hej!

Uscha vad kallt det är idag, skulle vilja gå ut och gå en promenad men kommer nog förfrysa utanför porten. Stannar inne istället och kollar på slutet av let's dance som jag missade igår plus att jag äter lite super god häagen-dazs glass man måste passa på när Olle inte är hemma och kräver halva av mig.

Igår hade vi besök av min mamma och pappa som var här på middag, det bjöds på oxfilé, potatisgratäng och sallad. Oxfilén blev väldigt god och perfekt rosa som den ska vara.
Till efterrätt blev det äppelpaj med vaniljsås kände att jag orkade inte göra något för avancerat för paj är alltid lika gott och enkelt att göra.

Ikväll får vi besök av Matilda som ska äta middag här och sedan se på någon bra film men stora frågan är vad men lär bli att vi hyr från hemmakväll kanske Olle kan köpa lite karra åt mig på hemmakväll deras godis är så varierande.

Nu ska jag ta och diska upp resten från igår så vi får plats med den nya disken sedan ikväll :)

Byebye

Ledig hela dagen

Hej!

Idag är man ledig hela dagen och det är så skönt, jag fick sova hur länge jag ville imorse men vaknade dock av grannens cigarettrök som smög in genom den lilla lilla springan till vårat öppna fönster.

Har tänkt att jag ska ta mig ner till tvättstugan och tvätta upp lite handdukar och sängkläder för sånt vill jag inte tvätta här uppe för det kommer ta en sådan tid innan det är torrt och sedan vill jag helst torktumla min sängkläder, handdukar för att dem ska bli så mjuka.
Än har jag inte kommit ut nattlinnet så vi får väl se hur denna dag slutar  :)

Nu vill jag att min underbara svärgerska ska få åka in till förlossningen så man kan få träffa den där efterlängtade skruttet, åh så jag längtar! Kommer troligen flytta till klingsta när den/det väl har anlänt :)

Nä nu ska jag kanske ta och göra lite nytta här hemma

Byebye

Long long time ago again

Så var det en evighet sedan jag uppdaterade min blogg men tycker att jag inte har hittat den där unika röda tråden, har inget att skriva om eller så har jag hur många tankar och funderingar men behåller dem för mig själv ärligt så vet jag faktiskt inte.

Har lovat min kära svärgerska att jag ska hålla min blogg updaterad nu och långt framöver och ska nog lyckas hålla det, känsla att jag kommer ha mer och skriva om.

Denna helg har varit en jobbhelg och helst av allt har jag velat vare hemma och städa, tvätta och såklart umgås med vänner plus släkt men det får bli en annan gång.
Passet som jag hade idag är så segt, först jobbar man 9-14, 16.15-21.15 och där i mellan har jag rast men den brukar gå så fort att man inte hinner mer än att äta och vila en stund.

Min underbara älskling har varit så duktigt och gjort fint här hemma när jag kom hem nu ikväll och då har han ändå jobbat idag men jag blir så stolt och glad över Olle när han har gjort fint här hemma.
Nu tänker han diska våra tallrikar bara sådär men man ska nog inte klaga :)

Igår så var vi på middag hos Kattis och Larsa och fick hemlagad rostbiff och p-gratäng med en supergod sås, Kattis är så duktig på att laga mat man kanske ska åka dit och äta mer ofta :) Carro och Kenth var såklart där också hur trevligt som helst hade vi och det är något vi måste göra om rätt så fort men då önskar jag att Jessica och Jonas kan vara med.

Nu ska jag gå och göra ordning min matlåda tills imorgon, lång dag imorgon men kan alltid hoppas att den flyger förbi.

Godnatt och ta väl hand om varandra där ute