Äntligen helg

Jippi äntligen helg och för min del ska den spenderas på jobbet men det ska ändå vara lite halv taskigt väder enligt dagens prognos.
Plus att jag inte har många arbetspass kvar innan jag tar ut min graviditetspenning så man får njuta av att jobba dem dagar jag inte har så ont.

Igår var ut till klingsta och släppte ut hundarna eller jag fick ett ryck och ville gå lite i skogen men jag kanske inte skulle ha gjort det för oj vad ont jag hade medans vi gick och igår kväll.
Ville ha lite lixom röra på fläsket lite :)

Gjorde äppelpaj till kvällsfika igår men den vart inge god så jag var sur hela kvällen på den där dumma pajen, äpplerna blev hårda fast dem varit inne i ugnen nästan 30 min.
Passade på att handla lite av glassbilen igår och vi köpte sista paketet med turkisk peppar, älskar laktris jag :)

Nu ska jag göra ordning lite lunch tills Olle kommer hem från träningen

Sköt om er
byebye


Shit pommes

Godmorgon eller vad ska man säga?

Nu är det drygt 2 1/2 timme kvar på detta arbetspass och sedan får jag åka hem till min säng som jag har längtat efter exakt hela natten.
Klockan har gått så in i bombens sakta inatt att jag vet inte vad och nu känner jag hur trött jag börjar bli på ögonen, illamående är man trots att det slank ner 2 mackor det kommer nog sluta med att man får ta en åksjuketablett.

Igår när jag vaknat hade älsklingen börjat tillaga lunchen åt mig, vilken ängel han är!  Fast det har jag veta i många år nu <3
Efter lunchen åkte jag ut till Kattis en sväng för att dricka lite gott kaffe och prata massa tok, visade sig att Sandra var där och då fick man ju chansen att prata lite med henne om gamla tider från gymnasiet.
Dom där kaffe besöken måste bli oftare och kanske till och med längre :)

Shit pommes vad jag är trött hur ska detta sluta?

Lilla älskade vän där inne inatt har du varit på ett ytligare disco tro jag eller igår natt kanske bara var förfesten för herre min skapare vad du har hållit igång inatt men det är super mysigt varje gång du gör någon annorlunda rörelse mendans jag försöker lista ut vad det var del av din kropp <3

Nu ska jag försöka hitta på något att pyssla medans jag väntar på att klockan ska bli 06.00 så man får börja med lite sysslor.

Byebye

The other women

Till slut lyckades jag bestämma mig vilken film jag skulle se och det blev The other woman.
En väldigt tragisk men bra berättelse, det kom en och annan tår nerför mina kinder.



Tisdag

Hallå!

För tillfället så sitter man på jobbet och försöker vara lika tyst som en mus kan vara ibland, jag skulle behöva göra besök på toaletten för 20:onde gången sedan passet började kl 21 igår och värre säger folk att kommer bli men allt detta besvär är värt allt för den lille där inne som verka vara på ett riktigt stort disco.

Än så länge har natten gått utmärkt ingen trötthetsdip ännu men det är ju 4 timmar kvar och man vet ju aldrig vad som kan hände under den tiden, ska iaf se någon film men kan inte bestämma mig vilken.
Är hungrig så man ska väl ta en smörgås innan halsbrännan tar över och sedan lite illamående på det!

I helgen när vi var upp till mina föräldrar så hade min kära mamma inhandlat ett barntäcke och kudde åt oss, tack så hemskt mycket mamma <3
Fick även en kasse med gardiner och påslakan som vi barn haft när vi var små, hittade mina favoritgardiner men dom är dock rosa så jag hoppas att det blir en tjej :)


Love och Matilda nu får ni ta och komma hem till oss, saknar snart ihjäl mig efter er <3 Love, du två presenter från morbror och "moster" som väntar på dig här hemma.


Ha en fortsatt trevlig dag alla där ute medans jag tar igen den förlorade sömnen från nattens arbetspass
Byebye


Soligt värre

Vilket underbart väder det är ute idag, självklart har jag lyckats boka tvättstugan idag men den är klar om en halv timme ungefär sedan ska vi åka ut till klingsta så fort Olle kommer hem från gymet och slängt i sig lite lunch.
Vi ska faktiskt bjuda ensamma svärfar på middag, det blir lax, pressad potatis och romsås :) En av mina favoriträtter som finns.

Igår var vi uppe till mina föräldrar och grillade, mamma gjorde en jätte god kall potatissallad som jag måste ha recpet på och bjuda på någon gång här under sommaren.
Pappa bjöd Olle på whiskey som han aldrig druckit förut men dom slank ner efter några rysningar efter varje klunk.
Själv drack man fruktsoda och skrattade åt Olle som blev en aning påverkad men min pappa tyckte det nog var kul att någon drack med han och många gånger han frågat Olle om han vill ha någe sprit så har han tackat nej!

Nu får katterna äntligen gå ut på balkongen i sommar/höst för det hänger ett mega stort och dyrt nät där ute, vi tyckte så synd om dem att flytta från en lägenhet med en liten balkong där dom fick vara ute och till en annan med större balkong som dom inte skulle få gå ut på.

Nu ska jag börja göra ordning lunchen så vi kommer iväg någon gång, less att sitta inne nu!

70 dagar kvar <3

Bilder

Hej igen =)

Har lovat att ni skulle få se lite bilder hur det blev efter vi gjort om i vårat vardagsrum och sovrum


Före målning vardagsrummet


Efter målning vardagsrum


Före målning i sovrummet eller fondväggen hann jag måla men den hade
samma färg som dem andra, ljusgula


Efter målning sovrum

Nya bilder på våran vilding i magen


Vecka 27+4


Vecka 29+0

Nu blir det tv tittande för min del
sköt om er :)


Jobbhelg

Godmorgon!

Blää för vilket trist väder det är ute men då har man en anledning att stanna inne, skulle behöva starta en maskin med tvätt men vet inte om jag orkar.
Ska iaf upp på sjukhuset och skaffa mig en ny patientbricka så man har den färdig tills i juli ;)

I helgen har man haft äran att få jobba och det har faktiskt inte gjort mig allt för mycket med tanke på vad vi haft för väder ute och Olle har kunnat fixat med sina saker här hemma själv utan att jag bråkar på han.
Lyckades byta till mig ett dagpass igår istället för kväll och det är jag riktigt glad för att jag gjorde, det är skit jobbigt att kliva upp på morgonen men när klockan väl slå fyra och man få åka hem och ha hela kvällen fri det är så underbart.

Bjöd in oss till svärföräldrarna på middag igår för jag orkade inte laga någon mat och sedan hade jag ingen aning vad jag ska laga heller.
Vi fick varm spenat,pesto och fetaost sallad med kyckling!

Nu ska jag kolla klart på våra bästa år :)

Ha det bäst alla läsare


Torsdg

Godmorgon mina läsare!

Snart är det min tur att få åka hem och sova medans ni andra måste upp och jobba trots ni helst av allt skulle vilja snooza ett tag till.
Denna natt har varit helt ok, fick en tröttetsdip vid ett halv två men efter att ha ruskat på huvudet ett par gånger och startat ett avsnitt av min favoritserie brothers&sisters så blev hjärnan åter pigg igen.

Trötthet har många faktorer hos mig nu, dels för bebis tar det järn den ska ha och då blir det typ inget kvar till stackars mig men har börjat äta starkare järntabletter men än märker jag dock ingen skillnad på tröttheten.
Kan sova upp emot 11 timmar per dygn om jag inte jobbar och är fortfarande trött när jag vaknar eller efter en timmes vakenhet skulle jag kunna somna om minst 2 timmar till.
Lägenheten börjar bli halvklar iaf tror att det är endast 2 kartonger kvar med porslin som ej fått någon plats ännu men det löser sig och det tar på mina krafter.
Olle pysslar med sånt i lägenheten som jag antingen inte förstår eller får hålla på med :)

Min vårdtagare har bytt boende och det bästa av allt är att det finns en TOALETT på rummet, jag kan uträtta alla mina 100 besök per arbetspass utan behöva avlösning.

Nu ska jag kolla lite på vänner innan det är dags att fixa med morgonbestyren.

Ha en bra dag

Gudomligt väder

Shit pommes vilket väder det har varit ute idag och det känns så underbart att sommaren snart är här och man bara kan gå i kort byxor plus linne.

Plus att vi snart har bott i den nya lägenheten i snart hela 2 veckor, helt sjukt vad tiden går fort och vi har faktiskt gjort om en hel del.
Målat om i vardagsrummet med en fondvägg, kommer lägga upp bilder före och efter men hittar inte kabeln till kameran som vanligt. Nu är det sovrummet som står på tur och där är faktiskt fondväggen klar och imorgon ska vi börja den "vita" färgen den är inte hel vit utan finns en sorts brytning i den och som vanligt lär vi måsta åka och köpa mer färg för att han på colorama kunde antagligen inte räkna ut rätt mängd färg åt oss.
Sist men inte minst blir det barnrummet som ska få sig en färgomvandling men vi har ännu inte bestämt någon färg ännu.

Idag har vi umgåtts med Matilda och Love, blev birsta en snabbis för att byta byxor för min del och Matilda hade ett ärende på stadium och sedan åkt vi på affären handlade hem ingredienser till en sallad och vidare till klingsta, mm så gott med kall sallad en varm för sommardag :)

Resten av kvällen har jag iaf spenderat på soffan, fogarna har varit små jobbiga idag och nästäppan ännu värre men bara att stå för vad gör man inte den den lille där inne.
Var faktiskt på mvc idag och hjärtljuden låg på 144 och allt var bara bra och jag låg lite lågt i järnvärde så det blir att äta järntabletter.

Nu ska jag gå och sova så man orkar måla imorgon!
Godnatt alla läsare

Ny lägenhet!

Ojoj, nu var det evigheter sedan jag uppdaterade bloggen men det har hänt så himla mycket nu dom senaste veckorna och jag har inte haft möjlighet till att blogga.

Som sagt så har vi nu blivit granloholmsbor från skönsmonbor och det känns lite märkligt ännu men man vänjer sig sakta men säkert.
Alla grannarna är hur trevliga som helst och det är ju alltid ett stort plus :)
Säger bara det jag, hur jädrans mycket saker man kan ha tror jag aldrig packat upp så många kartonger och ändå syns det inte. Jag hade iaf 7 st svarta sopsäckar med bara MINA kläder och Olle hade endast 2 st påsar.

Idag står det spakling, målning och lägga upp gardiner på schemat, Olle kommer hem snart och då blir det lite lunch innan vi besöker färgaffären och gör av med lite pengar :)


Våra kissar har äntligen slappnat av i det nya hemmet eller sessan försvinner in under soffan om det blir något plötsligt ljud hon inte känner igen.
Simba hittade vi ovanpå hallmöbeln samma dag vi flyttat hit dom och så gör han endast om han känner sig otrygg!

Vi har faktiskt gjort vårat första babyinköp och det blev en helt ny spjälsäng från babyproffsen för endast 750 kr men den får stå kvar i kartongen ett tag till för vi ska ändå måla om i vårat sovrum.
Sedan är det ändå 89 dagar kvar typ 3 månader

Nu ska jag gå och kolla till våran lunch, ha en fortsatt trevlig dag :)