Gudomligt väder

Shit pommes vilket väder det har varit ute idag och det känns så underbart att sommaren snart är här och man bara kan gå i kort byxor plus linne.

Plus att vi snart har bott i den nya lägenheten i snart hela 2 veckor, helt sjukt vad tiden går fort och vi har faktiskt gjort om en hel del.
Målat om i vardagsrummet med en fondvägg, kommer lägga upp bilder före och efter men hittar inte kabeln till kameran som vanligt. Nu är det sovrummet som står på tur och där är faktiskt fondväggen klar och imorgon ska vi börja den "vita" färgen den är inte hel vit utan finns en sorts brytning i den och som vanligt lär vi måsta åka och köpa mer färg för att han på colorama kunde antagligen inte räkna ut rätt mängd färg åt oss.
Sist men inte minst blir det barnrummet som ska få sig en färgomvandling men vi har ännu inte bestämt någon färg ännu.

Idag har vi umgåtts med Matilda och Love, blev birsta en snabbis för att byta byxor för min del och Matilda hade ett ärende på stadium och sedan åkt vi på affären handlade hem ingredienser till en sallad och vidare till klingsta, mm så gott med kall sallad en varm för sommardag :)

Resten av kvällen har jag iaf spenderat på soffan, fogarna har varit små jobbiga idag och nästäppan ännu värre men bara att stå för vad gör man inte den den lille där inne.
Var faktiskt på mvc idag och hjärtljuden låg på 144 och allt var bara bra och jag låg lite lågt i järnvärde så det blir att äta järntabletter.

Nu ska jag gå och sova så man orkar måla imorgon!
Godnatt alla läsare

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback