Regn

Nu sitter jag här igen på jobbet och det ska bli spännande och se hur trött jag kommer att bli för det har inte blivit mycket till sömn men det var värt det eftersom jag fick pussa och umgås med Elias :)

Shit vad det regnar ute just nu, det bara öser ner men det är lite mysigt att lyssna på regnet när det smattrar mot fönsterbrädan!
Natten som var gick väldigt bra, vart dock väldigt trött vid 5 tiden så det blev till att gå omkring och vänta på att klockan skulle närma sig 6 så man kunde börja med morgonsysslorna.
Vart inte så mycket tittande på OTH men ska göra ett nytt försök inatt och eventuellt kolla på någon film!

Jag, Elias och Carro åkte på max och åt middag men vart för mätt denna gång så det kändes som om jag skulle spricka.
Passande även på att handla lite saker som jag skulle ha nu inatt och så sålde dom jordubbar för 13 kr litern, skulle ha köpt en back om jag hade haft mer kontanter.
Var betydligt mycket svårare att lämna Elias nu ikväll men det är bra träning för oss båda, fast det kommer en eller två tårar hos mig.

Imorgon ska jag, Elias och Carro åka på 1-årskalas hos familjen Hansson, tänk att det redan är 1 år sedan lille Max föddes och det betyder ju att min lilla bebis också snart fyller 1 år. Ojoj, kunde jag skulle jag stoppa tiden en stund!
När vi skulle köpa present åt Max så var Elias våran försökskanin, den ena leksaken tyckte även vi vuxna var rolig så det ska bli kul och vad Max tycker.

Nu ska jag nog fika lite och kolla på någon bra film eller OTH


Nattjobb

Här kommer det ett sent kvällsinlägg.

Ikväll/natt ska jag jobba för första gången på nästan 1 år men det kommer säkert gå bra, första natten är alltid lättast och som tur har jag bara 2 st på rad.
Jag har köpt naturgodis, drickyoghurt,snabbkaffe och sedan har jag hårddisken full med filmer och 2 säsonger av one tree hill så jag borde lyckas att hålla mig vaken :P

Min lilla älskade prins ska sova hos Carro och Kenth, för deras skull hoppas jag att han sover hela natten :) Det är första gången han sover helt utan mig så det ska bli kul och höra imorgonbitti hur natten varit. Sedan får dom ju träna hur det är att ha någon som vaknar nattetid när dom nu själv ska få en bebis i oktober men min fis ska ju inte ha någon mat!
Det var otroligt jobbigt att åka ifrån honom i eftermiddags när Carro gick iväg med honom, kände att det kom en mini tår.
Längtar tills imorgon när jag får åka ut och pussa och krama min älskade son, fy tusan vad jag saknar honom!

Utan dig min älskade son hade jag inte klarat det jag har fått gått igenom nu de senaste månaderna!
Älskar dig Elias <3

Nu ska jag koppla in hårddisken och se några avsnitt av OTH :)


Blodgivning

Godmorgon!

Här är man uppe med tuppen för Elias den lilla korven vaknade 06.00 som han har gjort de senaste 2 månaderna och nu börjar min kropp bli van vid tanken att kliva upp den tiden varje eviga dag men en sovmorgon skulle heller inte sitta helt fel.

Vid åtta imorse gick jag till blodcentralen och lämnade lite blod åt de som behöver lite extra blod :) Gick hur bra som helst men var massa extra prover eftersom jag har varit gravid.
Som tack för att man lämnar blod så man en check på 50 kr som de flesta butiker tar emot men jag brukar använda dom när jag handlar mat eller så samlar man på sig och byter ut dom mot en biobiljett :)

Elias ligger och tar en förmiddagstur innan han ska äta lunch sedan så ska vi åka upp till mina föräldrar för jag ska hjälpa pappa och fixa med stängselt så hans oxar kan få komma ut på grönbete.

Nu ska jag vila mig en stund på soffan innan lilla älsklingen vaknar

Ha en fortsatt bra dag



Kryper

Hej!

Nu kryper min älskade son ungefär hela tiden och det är så himla roligt när det händer något så stort som krypning :)
Elias har även börjat gå runt/längs med de föremål han ställer sig upp mot och sedan han började med allt detta så har han ramlat och slagit huvudet x antal gånger så han blir nog tåligt när han blir äldre.

Igår morse vaknade jag och Olle av en duns i golvet och det var lille Elias som ramlat ur våran säng (han sover med oss från 5 på morgonen), han skrek och skakade som en galning. Det tog en lång stund innan han började lugna ner sig men han hade tur ändå för han landade på överkastet som dämpade fallet en aning. Våran säng är ganska hög ca 1 meter och barn brukar oftast klara av ett fall av sin egen höjd, Elias är ca 75 cm lång.
Vi hade nog tur för han fick ingen hjärnskakning eller så utan bara blåmärken i pannan och en avskrapning på nästippen.

Jag har nu börjar jobba på sommarschema och Olle har gått på semster/pappaledigt i 7 veckor, känns mycket konstigt att åka ifrån Elias ungefär varje dag och komma hem när han sover men sånt är livet efter man varit mammaledig i 10 månader.
Den enda turen är att jag har typ 5 min till jobbet med bil så jag kan åka hem fort och pussa som en tok på honom när slutar i tid!

Måste även gratulera min bästa vän och hennes sambo som ska bli föräldrar i slutet av oktober, början på november! Stort grattis till er båda <3

Här kommer det lite bilder på min lilla fis