Dagis

Hej!
 
Nu var det ett tag sedan jag bloggade och anledningen är att där jag bor nu finns inget bra internet, utan jag måste gå upp till mina föräldrar om jag vill använda internet och sedan har jag inte heller haft någon tid över till att blogga.
 
Elias har fått plats på Klingsta förskola och i måndags så började vi med inskolningen, överlagt har det gått super bra för honom kanske lite jobbigare för mig men så är det nog för de flesta föräldrar när barnen börjar på dagis.
Jag prövade och lämnade honom en stund på torsdagen och det hade gått super bra men på fredagen hade det inte gått lika bra för då hade Elias både vägrat frukost och lunch men fått frukt istället.
Vid dom tillfällen jag har lämnat honom har han knappt haft tid att vinka "hejdå" till mig utan krypit iväg och lekt, vilket är riktigt bra men jag tror att den kommer att komma en bakslag inom kort där jag inte kommer att få åka utan att det blir tårar från Elias sida.
 
I fredags så tog jag med mig Carro och åkte upp till Timrå till butik liten, där det finns bra begagnade barnsaker. Passade på att inhandla ett extra par gummistövlar och regnkläder åt honom kanske det slank ned lite mera kläder åt honom men det kommer alltid till användning.
 
Veckan som kommer har jag fått 15 timmars placering åt Elias så han få vänja sig att vara på dagis längre stunder utan mig för sedan ska jag börja jobba och då blir det låånga dagar för honom men som tur finns min pappa hemma efter klockan ett på dagarna om det inte skulle fungera på dagis.
 
Ikväll/natt ska jag jobba och hoppas att jag orkar hålla mig vaken för jag började jobba redan klockan 19 och det har jag aldrig gjort förut men det ska nog inte vara något problem när snälla Carro ladda mitt internet efter att jag klantarsle lyckades blockera min internetdosa!
 
Nu ska jag kolla på lite film och smaska nötter :)
 
Ha en fortsatt trevlig lördag alla ni som läser!