Uppsala/Stockholm

Hej!

Idag fick man kliva upp tidigt, började klockan sju men då får man sluta tidigt ist och det är skönt när vädret är underbart ute.

I helgen har vi varit i Uppsala/Stockholm för Pia (Olles mamma) fyller år snart men vi åkte ner för att fira henne. Allt var en överraskning hon visste inget om det, Janne kom och hämtade oss i Njurunda, Pia blev väldigt överraskad över att vi var där och skulle med ner, hon trodde att det bara var hon och Janne skulle ner. Väl nere i Uppsala så var Kajsa där och då blev en sörre chock för Pia. Efter ett tag så kom Anders hem och med sig hade han Peter och Eva då började Pia fundera vad vi hade hittat på.. Vi drack lite champis och sedan skulle vi ner till stan och äta, det var en grekis resturang och dom hade väldigt god mat, i present fick Pia ett smycke från Efva Atling var väldigt fint och Pia blev så glad att hontappade nästan andan. Efter maten så skulle vi åka tåg till Stockholm för att se på en teater som hette "mästaren och Margaritha" Den var bra men man fick lite ont i rumpan :P
På söndag åkte vi hem till Sundsvall igen.

Just nu har jag och Olle besök av Lukas och Malte och det är kul att få träffa dom, vi kollar på Alvin och gänget pojkarna tycker om den filmen är dom skrattar mycket åt den.
Ska vara social med dom nu.

Fyllechaffis

Hejsan!

Inatt var man fyllechafför åt Kattis, fick låna hennes bil. Carro fick följa med och hämta dom och skjutsa dom dit dom skulle på fest. Ville ha med mig någon annan nykter person i bilen, jag kom inte riktig överrens med henne växelspak men alla bilar är olika och jag är mest van vid automat.
Efter att ha lämnat dom på festen åkte vi hem till mig och spelade lite buzz :) Roligt att spela om man vinner som jag gjorde igår, hurra.
Vi drog en vända nere på fraktarna med, nu hade alla raggarbilar vaknat ur sitt ide det bara kryllade av dom nere där. Vi satt och snacka med Svavve och hans tjej där ett tag, skoj om man träffar lite folk man känner.
Vid kvart i ett skjutsade jag hem Carro hon skulle upp och jobba klockan åtta imorse, sen åkte jag hem och la mig och kollade på vänner, somnade till vid halv tre så åkte jag mot njurunda, men där var det inte bara att skjutsa hem dom utan det skulle till statiol och ätas korv :)
Vid halv fem kom jag hem iaf och var jätte hungrig men kunde gå upp och äta något. Somnade till slut.

Nu ska vi till Klingsta och fixa med bil ljudet på bilen, kanske man lägga sig och vila i klingsta ett tag :) Känns som om jag behöver de.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra kanske bara ta det lugnt. Skriver något mer kanske.

Bye

20 år idag :)

Idag fyller jag hela 20 år, känns skönt att fylla år och man får äntligen gå på systembolaget, haha :)
Vaknde väldigt tidigt imorse, var fortfarande full då. Sånt tycker är jobbigt när man vaknar, hade tyvärr ont i mitt huvud också.
Släkten kommer vid ett så just nu håller jag på och städar men tog en paus, idag kommer mormor för första gången hoppas att hon kommer tycka om lägenheten.

Beställde smörgåstårta på City Cross och den var väldigt dyr, hela tårtan gick på 900 kr. Trodde att jag skulle svimma när jag skulle betala. Nu är det bara hoppas att den är värd pengarna.

Igår kom Carro, Jessica och Kattis hit och vi spelade spritspel och det var kul men kan lova att man var inte så stadigt på benen efter man spelat klart.
Beställde taxi hit igår ner på stan och det gick på 140 kr för 5 st ner till aveny, det tycker jag var billigt.
Var inte på aveny så länge igår, vi drog vidare till bk och där stannde vi inte länge heller. Gick vidare till max och käkade lite sen kom Carros mamma och hämtade oss,snäll hon är.

Fick en present av Kattis, Micke, Carro, Jessica och Jonas det var en liten väska med body butter, scrub och shower gel med den nya doften moringa och den dofta så gott, blev riktigt glad och fick presentkort på systembolaget på 300 kr. Sedan fick jag av jobbet en blombukett och den var såå fin, fick även presentkort på pilgrim på 300 kr blev väldigt överraskad att jag fick utav jobbet.
Idag blir det mer presenter, kanske skriver mer ikväll så får ni veta vad jag fick.


April

Idag är det första april och det var vekligen tecken på vår idag, så härligt väder.
Tänk att tiden går så fort, känns nyss som det var januari och ett nytt år. Hoppas att detta fina väder håller i sig hela veckan. Man blir så på bättre humör när det är varmt och fint väder.
Har inte lurat någon idag och tänkr inte göra det heller, har inte blivit lurad heller och det känns skönt. :)

Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag fyller och det ska bli kul att få fylla hela 20 år, får man göra allt eller inte riktigt allt men nästan.


Har jobbat idag och just nu på jobbet känns allt så himla tungt och allt detta tjat hela från när man kommer tills man går hem och jag är inte ensam om det heller på jobbet vilket känns skönt för mig.
Efter jobbet åkte jag hem till Jessica och där var Carro med vi satt på balkongen och drack kaffe, småpratade så klart vad gör vi annars. Vi kvart över tre följde jag med Carro till city cross, beställde en smörgåstårta för 22 personer :) Mums ska det bli och få äta den.
Sen åkte jag till Jessica igen och satte mig på balkongen där vi drack ännu mer kaffe och löste korsord. Åkte hem halv sju därifrån för då började jag bli hungrig.

Just nu sitter jag funderar på om jag ska ta mig en varm dusch, det är så underbart skönt.

Skriver något mer i veckan, hade så bra så länge.