Uppsala/Stockholm

Hej!

Idag fick man kliva upp tidigt, började klockan sju men då får man sluta tidigt ist och det är skönt när vädret är underbart ute.

I helgen har vi varit i Uppsala/Stockholm för Pia (Olles mamma) fyller år snart men vi åkte ner för att fira henne. Allt var en överraskning hon visste inget om det, Janne kom och hämtade oss i Njurunda, Pia blev väldigt överraskad över att vi var där och skulle med ner, hon trodde att det bara var hon och Janne skulle ner. Väl nere i Uppsala så var Kajsa där och då blev en sörre chock för Pia. Efter ett tag så kom Anders hem och med sig hade han Peter och Eva då började Pia fundera vad vi hade hittat på.. Vi drack lite champis och sedan skulle vi ner till stan och äta, det var en grekis resturang och dom hade väldigt god mat, i present fick Pia ett smycke från Efva Atling var väldigt fint och Pia blev så glad att hontappade nästan andan. Efter maten så skulle vi åka tåg till Stockholm för att se på en teater som hette "mästaren och Margaritha" Den var bra men man fick lite ont i rumpan :P
På söndag åkte vi hem till Sundsvall igen.

Just nu har jag och Olle besök av Lukas och Malte och det är kul att få träffa dom, vi kollar på Alvin och gänget pojkarna tycker om den filmen är dom skrattar mycket åt den.
Ska vara social med dom nu.

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback