Babymingel

Idag har jag, Elias, Matilda och Love varit på babymingel på kulturmagasinet, där det är babyboksprat och massor av andra barn.
Jag tycker det är riktigt kul att gå på det där och Elias verkar hålla med mig för han flinar åt allt och alla :)
Efteråt tog vi lunch/kaffe på fiket som är på kulturmagasinet, barnen fick i sig lite lunch!
Vi tog även en vända på stan och jag handlade födelsedagspresent åt Love som fyller hela 1 år till veckan, ojoj vad tiden går fort!
Matilada tog med mig på polarn och pyret, där är det väldigt farligt att ta med mig *ler* och det blev en vårmössa men skulle nästan kunna köpa upp hela affären om jag hade ekonomi för det :)

Elias åkpåse till sittvagnen hade kommit så vi tog en snabb tur ut på birsta, passade även på att köpa fler dregglisar, imorgon får vi inviga en nya åkpåsen och ska även ta ett kort och lägga upp så ni får se.

Nu ligger kärleken och sover ute på balkongen och jag ska passa på att sova eller titta på OTH :)

Ha en fortsatt trevlig dag

Söndag

Så var denna helg över och imorgon är det ännu en ny vecka med nya möjligheter. Olle har varit ledig i helgen och där är så himla underbart att ha honom hemma så vi kan mysa,umgås och göra saker tillsammans vi tre.

Jag har blivit så grymt dålig på att uppdatera i bloggen och försöker komma ihåg det men på något sätt finns det inte i min tankebana på dagarna.
Ska försöka ännu en gång att börja blogga lite mer om oss och vad vi pysslar med på dagarna :)

I torsdags som var så åkte jag, Elias och två andra av mina arbetskamrater till en annan arbetskamrat som precis har fått barn.
Hon var så himla söt lilla Varya och man glömmer bort så fort att min lilla kille har varit sådär pytteliten och sov mestadel av tiden!

I helgen så har vi varit ute och flängt (osäker på stavning), lördagen var vi på fyndlagret och fyndade en leksak åt Elias sedan åkte vi ut till klingsta för mys och mycket god middag. Idag har vi varit uppe i skogen och hälsat på dom och där blev det också mycket god middag och massa mys :)

Våran lilla plutt har gått och blivit förkyld eller rättare sagt så bröt det ut i torsdags på kvällen med lite feber och hosta, ännu håller den hårt i den lille killen med jobbigt hosta dygnet runt och blir lätt ledsen för ingenting.
Får bara hoppas att den ger med sig snart så han blir frisk

Nu ska jag göra mig klar för sängen och hoppas på att få sova lika länge som i morse, Elias sov från nio på kvällen till halv sex imorse och det har han inte gjort sedan han föddes.




Äntligen!

Äntligen har jag tagit mig i kragen och uppdaterat bloggen och kommer själv inte ihåg när jag skrev sist men nu kommer det ett inlägg.

Våran jul var helt perfekt, dagen för julafton kom mina föräldrar hit och fikade, lämnade julklappar til Elias.
På själva julafton var vi i klingsta med gänget från uppsala och det var super mysigt, tror till och med Elias tyckte det men för honom var det nog vilken dag som helst kanske nästa jul förstår han lite mer och orkar vara uppe under julklapps öppningen!
Fick massor av fina julklappar och som kommer till stor nytta :)

Några dagar efter julafton kom magsjukan som ett brev på posten och det var nog det värsta jag varit med om på länge förutom att få barn :P Olle var liggandes han med men lille Elias klarade sig och det är nog tack vare för att jag ammar honom ännu.
Det var nu för några dagar sedan kroppen börjar återställa sig helt, varit helt orkeslös i kroppen och mjölken sinade till och med så det vart till att dricka en hel del öl och det hjälpte som vanligt :)

Nyårsafton firades i klingsta med mycket god mat och på tolvslaget firade vi det nya året på verandan och tittade på alla som sköt raketer men nästa år ska jag åka in till hamnen för det är så häftigt där!

Idag fyller våran älskling 5 månader och han bara växer och växer man kan se hur han hela tiden utvecklar nya saker varje dag och nya ljud.
Nästa vecka ska vi till bvc för mätning, vägning, sprutor och det ska bli riktigt intressant att se hur mycket han har gått upp för sista jag var där hade han inte börjat med fast föda.

Nu ska jag nog gör mig klar för sängen snart och hoppas på att man får sova några timmar innan Elias kommer på att han är hungrig :)

Godnatt gott folk