Vårväder

Vilket härligt vårväder det har varit idag fast på eftermiddagen var det ett riktigt april väder med regn och blåst.

Idag har jag och Elias varit på stan med Matilda och Love, lika mysigt varje gång!
Blev lunch på kulturmagasinets café, dom har så himla goda pajer där och bra ställe om man även har barn. Efter lunchen blev det en sväng upp till barnavdelningen på kulturmagasinet där barnen fick leka en liten stund!
Sedan tog vi en runda på stan och shoppade lite smått och gott, vart även en sväng för mig och Elias ut på ikea och shoppa en mjuk boll åt honom plus en till trådback till garderoben.

Snart början min serie på trean och efter den blir den nog sängen för min del för natten som var fick jag inte så mycket sömn men så kan det vara ibland.

Ha en fortsatt trevlig kväll


Förkyld

Äntligen är det kväll och man får gå och lägga sig, blev inte så mycket sömn natten som var för Elias hade en sådan jobbig hosta trots att han fick bricanyl så lindrades hostan inget utan han fick sov små korta stunder under hela natten.
Idag har det var lite bättre med hostan men han har varit väldigt mammig och trött. Hoppas att han får sova inatt för det behöver han.
Min förkylning börja bli bättre men har fortfarande jobbig hosta på natten jag med men jag kan ju ta lite starkare medicin så jag får sova!

Börjar bli less på att sitta in, jag vill ut och promenera eller hitta på andra roliga saker som umgås med vänner.
Hoppas på att vara frisk till helgen!

Jag har lyckats lägga min första tiokrona i burken för vadet jag och Matilda gjorde inför resan i sommar till Gotland men jag hoppas på att kunna lägga betydligt fler tio kronor i burken.

Nu tänker jag krypa ner i sängen och lyssna på min älskade son andetag som får mig att känna mig lugn och alldeles varm inombords



Don't run faster than your guardian angel can fly


En tand

Jippi våran älskade lilla pojke har fått sin första tand och den kom bara över en dag/natt. Så nu får man passa sig om han får för sig att bita en i näsan som han ofta gör på morgonen :)

Själv har jag gått och blivit förkyld men den verkar bara ha satt sig på rösten för jag är då väldigt hes och Olle hör knappt vad jag säger, vilket han säkert tycker är riktigt skönt.
Hoppas bara att jag inte får den där jobbiga hostan som jag får när jag blir förkyld!

På förmiddagen idag blev det en sväng ut på birsta för att köpa en ipad, som Olle har önskat sig så länge :) Han köpte även nya skor åt alla i familjen, Elias fick jätte fina vår/sommar skor och även jag hittade ett par lite finare skor som jag har letat sedan förra sommaren.

Imorgon blir det kalas för Elfon som fyller 2 år nästa veckan och kan inte förstå att han redan är så stor :)

Nu ska jag kolla klart på tv sen blir det sängen, godnatt alla






Krälning

Våran lilla kille har lärt sig att kräla/drar sig fram på golvet och det känns som om Elias kommer på nya saker för varje dag som går.

I söndags så var vi upp till mina föräldrar och på kvällen följde jag med till lagårn och hjälpte till, det kanske 6 år sedan jag hjälpte till men helt otroligt kunde man allt fortfarande.
Är bara att kunna om mamma inte skulle kunna gå dit någon dag, min pappa har fortfarande ont i axeln och så länge det är så får man försöka hjälpa till.
Pappa och jag räddade även en talgoxe som hade fastnat med huvudet i matbordet och det verkade som den klarade sig!

Snart är det desperata hemmafruar och jag är så trött att jag vet inte om jag kommer lyckas hålla mig vaken under hela avsnittet.

Nu ska jag göra ordning te och resterna av kex och ost som blev över sedan igår..


Underbara helg

Min önskan är att jag ska komma ihåg och uppdatera ungefär varje dag men mitt minne har gått och gömt sig i något hörn med alla dessa dammtussar.

Hela denna vecka som varit har Kajsa och Viggo från göteborg varit här hemma och hälsat på, hur mysigt som helst.
Igår så firade vi Matilda som egentligen fyller år idag (Grattis världens bästa <3) Det blev pizza till middag och kladdkaka till efterrätt.
På kvällen blev det ost, kex och annat massa gott till finalen av melodifestivalen. Jag tycker att Loreens låt var bra med frågan är om den kommer att kunna gå lika långt i den riktigt finalen i maj.

Min lilla plutt han bara växer och växer, snart är han 8 månader gammal och det är helt sjukt vad tiden går fort när man har fått ett litet barn att ta hand om.

Idag blir det stor bantar dag för min del eller jag får väl se hur det går sedan när vi åker på affären :)
Nu kommer älsklingen hem från träningen så nu blir det lite lunch för hans del och sedan birsta för oss alla när Elias har vaknat :)


Ishalka

Idag verkar det vara riktigt härligt väder ute men det är en sådan ishalka är på alla gångvägar så man kan ju inte gå någonstans utan att halka och sätta sig på rumpan!

Igår var Olle ledig och dom dagarna älskar jag, så skönt att ha honom hemma en hel dag där vi kan göra det vi tänkt göra länge eller saker jag inte vill göra själv som exempel storhandla.

Denna helg jobbar Olle men som tur så slutar dom alltid strax efter klockan sex på kvällen när det är helg, så nu har jag och Elias mysdagar framför oss kanske vi hittar på något roligt man vet aldrig.
Idag ska jag ut på babyproffsen för att se vad dom kan göra åt min trasiga suflett och förhoppningsvis går det på garantin men har även en drulle försäkring på den men då måste vi betala en självrisk.
Jag hoppas bara att om dom måste skicka iväg den att jag kan få låna en vagn för annars kommer jag blir totalt strandad här hemma tills den är lagad!

Vi har varit och tittat runt på olika bilbarnstolar för snart är det dags att byta för Elias till en större men det är ju en djungel vad man ska köpa så nu har jag en fråga till er som läser min blogg och hoppas att ni kan hjälpa oss lite på traven =)

Vilket märke ska man köpa?
Bara bakåtvänd stol eller både bakåt och framåtvänd stol?
Något annat man ska tänka på?
Vilken har ni köpt och har ni varit nöjda?

Nu ska jag gå och fixa ordning lite lunch åt Elias tills han vaknar. Ha en fortsatta trevlig dag alla :)