....

Hittar ingen passande rubrik men fungerar lika bra med punkter med!

Första snön har fallit och det var helt underbart att vakna upp i söndagsmorse och se hur vackert vit det var överallt men nu ikväll har allt regnat bort så nu får man hoppas att det kommer mer snart som gärna ligger kvar på marken.

Jag hann inte helt pynta klart till första advent men igår vart jag helt färdig och har julstädat halva lägenheten och jag hoppas att andra halvan hinner bli klar innan torsdag :P
Det var även Elias första advent och såklart hans första snö men han nog för lte ännu för att förstå vad som är mysigt med vitt på marken.

Idag har Matilda och Love varit här hela dagen, helt underbart att ha lite sällskap i mellan åt, jag drog med henne på en 2 timmars lång promenad och det var hur skönt som helst när man kommit hem men mina fogar tycker dock inte som mig, har fått ont nu ikväll och kommer säkert ha mer ont i morgon bitti men men så är det ibland!

Imorgon ska jag, Matilda och Jessica åka och väga våra små skitar, jag hoppas att Elias har gått upp en hel del sedan sist vi var där och fick veta att han vägde för lite!
Sedan blir det nog en promenad om jag inte har allt för ont vill säga.

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att få sova länge imorgon

Hejdå

8 underbara år

Äntligen kväll säger jag men den har ändå varit lugn!

För lite mer än åtta år sedan så träffade jag Olle för första gången på väg till fest och det ena lede till det andra och här sitter jag idag och är tillsammans med världens bästa karl och vi har fått vårat älsklingsbarn för snart 4 månader, jag älskar bara mitt liv.

Älskar dig Olle, du är min för alltid <3

Idag har jag varit på birsta med pappa och Elias vi handlade lite julpynt hem till dom och jag passade på att handla kattmat.
En mycket trevlig dag måste jag säga och sedan lämnade pappa av mig hemma, efter ca 1 timme åkte vi hem till pappa och åt middag med honom.

Nu har Olle kommit hem från jobbet och nu blir tvmys innan sängen kallar på oss!

Nummer 2

Nu var det länge sedan man skrev och det har faktiskt hänt en hel del men tycker att jag inte har haft någon tid att sitta och skriva i bloggen, de dagar jag har haft tid har jag inte ens haft det i mina tankar att skriva :)

I lördags var det dop för våran älskade son och måste säga att det gick hur bra som helst, Elias var så himla snäll genom hela dopet.
Vi hade Johanna som sjöng "välkommen till jorden" och det var så himla fint, tack ännu en gång för att du sjöng för Elias på hans dop :)

På kvällen var vi ut och åt på 1891 sammanlagt blev vi 18 personer med barn (hela min och Olles släkt) Efteråt så åkte vi alla hem till Pia och Janne där det bjöds på kaffe, ost med kex och massor av snacks :) 
 
Tack alla ni som kom och gjorde Elias dopdag till ett mycket fint minne <3

Nu har även våran lilla kille börjat med strl 2 på sina blöjor men dom är lite för stor men snart så kanske han får en midja som håller kvar både blöjan och byxorna :)
I klädesväg ligger han mellan 56 och 62 beror på vad det är för storts kläder, till veckan som kommer ska jag nog åka och väga honom för att se om han har gått upp något men det tror jag för det har blivit lite mer veck på benen :)

Nu ska jag passa på och städa medans lillen sover en sväng

Ha en fortsatt bra dag


3 månader

Idag blir våran lilla älskling 3 månader och jag tycker tiden hit har gått otroligt fort ändå och det har varit och är helt underbart att vara mamma åt Elias.

Han har nu börjat "pratat" en hel del och enligt honom själv så älskar han att sitta upp eller stå i våra knän. 
Var och tog 3 månaders sprutorna igår och då fick vi veta att han väger för lite och bör ha extra ersättning så vi har kommit överns jag och Olle att han ska börja med 200 ml sammanlagt per dag och sedan åka och kontroll väga honom om ca 1 månad, då hoppas jag att han har gått upp och ligger åter igen på sin normal vikt kurva.

Imorse fick jag sovmorgon enda till klockan 9.30 fast då hade han vaknat 05.30 och åt lite mat innan han somnade om igen, känner mig riktigt utvilad idag och det var länge sedan man gjorde det :)

Nu ska vi se på x-men first class och sedan krypa ner och sova förhoppningsvis får vi kanske lika lång sovmorgon imorgon med :)

Godnatt