Torsdag

Hejsan!

Nu var det ett tag sedan jag skrev och tänkte skriva några rader.
Igår skedde det en förändring i mitt liv någon som alltid kommer finns på min kropp, en tatuering. Äntligen har jag fått gjort den har funderat i många år vad jag skulle göra och vad.
Hade med mig en bild av en blommkvist men han gjorde om den så den såg mer ut som en ranka och var väldigt nöjd med den, skit grym. Nu är det bara det värsta kvar med den och det är läktiden.

När jag var klart hos tatueraren så åkte jag till City Cross och handlade och erbjöd Jessica skjuts hem och då blev man bjuden på en räkbomb och dom är så goda. Stannade hos Jessica till kvart i nio och då blev det bråttom hem för jag skulle spela in Greys åt Olle för han jobbade kvällen.

Idag har jag vare nere på gubbdagis och träffat pappa, han skulle köpa en färgpatron till mamma men visste inte vilken han skulle köpa. Sedan så handlade jag lite där med en termometer för inne och utomhus äntligen kan man se vilka grader det är ute.
Vi tog en sväng på stan och kollade runt, handlade lite trams och sen var det tid för att Olle skulle klippa sig, det blev väldigt bra, dom klippte som jag länge har önskat mig.


Nu ska jag se klart på tv sen bli det nog sängen för mig.


Såhär blev min tatuering

Fredag igen

Hej!

Denna vecka har varit så tråkig eller inte helt men har varit arbetslös hela veckan och är så less att vara hemma och vänta på att dom ska ringa mig.
Känns inte som om det vore fredag idag iaf men enligt almanackan är det de och ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på men något roligt blir det kanske.

Var och såg på rallybrudar på bio härmonkvällen och den var ju bara så bra, det var typ bara jag och jessica som skrattade i hela salongen men den var ju rolig, kan rekommendera den till er som inte sett den.

Idag är det bara jag som är ledig av gänget, dom andra bara jobbar och står i och jag sitter hemma och slappar framför teven.
Kanske ska ta och städa lite nu

Höres