Godmorgon

Godmorgon får jag säga, vaknade vid halv två på eftermiddagen. Har jobbat natt som var och det gick jätte bra trodde inte att jag skulle sova så bra och länge som jag gjorde.
Ska göra ordning lite mat till oss om en timme, Olle borde komma hem vid halv fem sen ska jag lägga mig och sova igen, ska ut och jobba i natt som kommer med.
Min vardag kommer i obalans men vad gör man inte för lite pengar :)

Just nu sitter jag och kollar en väldigt dålig film så jag funderar på om jag ska ut gå en promenad istället, få lite ny friskluft i min hjärna.
Eller så tar jag och städar lite grann och gör fint, det är faktiskt ett måste snart för det är lite dammigt här. Mina kära katter dammar ner så mycket.

Vi hörs nu ska jag göra lite nytta

Ny vecka

Idag är det ny vecka igen dom går så fort nu tycker jag och ändå jobbar jag inget. Har vart ledig i snart en vecka det är faktiskt rätt så skönt att få ladda upp ny energi.

I helgen har det inte hänt så mycket, i fredags så var jag med Carro och Ida hennes kusin. Min älskade Carro har skaffat sig ett husdjur rättare sagt en hund och hon heter Tindra. Tindra är en blandning mellan en lancer och sarplaninac, hon är helt underbar så himla söt hund. Kan förstå att hon köpte henne för hon är så fin.
Har tyvärr inga bilder på henne men kan nog ordna några.
Alla som har mött henne när Carro varit ute med henne har sagt att dom inte har sett någon sötare hund.

Idag har jag åkt bil typ hela förmiddagen, skjutsade Olle till jobbet, passade på och handla då och sen åkte jag till Carro hon var hos hennes mamma så då fick man träffa snyggingen igen. Blev kvar där en stund, drack lite kaffe och busade med Tindra medans Carro duschade.
Sedan åkte jag efter Carro till City Cross, pratade lite med Jessica och Kattis som jobbar på byggen sen gick jag in på City Cross och handlade lite mer för dom hade massa billiga annons varor.

Nu sitter jag här och skriver ska snart åka och hämta Olle på jobbet sen ska vi laga mat och kanske åka upp till Carro och Tindra.

Hade så bra så länge

En ny vecka

Så var det ännu en ny vecka tycker att veckorna går så himla fort.
Idag har jag bara tagit det lugnt, samlar upp ny energi fall att man får jobba flera dagar på sträck.
Kollade på andra avenyn hela tiden imorse, den serien är kung tycker jag.
Var så sorgligt imorse, så det kom en och annan tår men det var värt dom :)

Eftermiddagen spenderade jag hos Jessica, vi drack kaffe och löste korsord vi riktiga tanter vi :)
Vi snacka en massa också det är trevligt att bara sitta där och prata, solen värmde oss så skönt.

När man kom hem så kände jag för att städa lite för det behövdes verkligen har inte sett så stora dammtussa under soffan någon gång. Sen så tog jag mig en glass som belöning.


Tänkte lägga upp lite bilder på hundarna från Klingsta, dom är så söta.

          
       Freja                         Tassa                    Tillsammans         Tassa och bollen



       Förvånad

Crusing

Igår var jag, min sambo och Carro uppe i Timrå på crusing. Vi åkte upp lite för tidigt för alla hade inte kommit igång ännu.
Men några snygga billar fanns dte iaf att kolla på, efter 1 timme åkte vi hem igen för jag frös ville hämta mer kläder, sällan att jag fryser men jag. :)
Vi åkte hem till mig så jag fick klä på mig mera kläder sen tog vi en sväng ner på stan men var inge mycket folk alls.Vi åkte hem med mig käre sambo för han ville inte följa med upp till Timrå igen.
Väl uppe där så träffade vi stefan men vi bestämde oss för att gå ner och kolla på bilarna ist.
Denna gång var mer bilar och mycker mer snygga, även några muskelbilar dom är härliga dom.

Just nu så sitter jag fortfarande i morgonrock och det är så skönt. Jobbet ringde imorse och frågade om jag ville komma och jobba mellan 12-16.30 tackade ja till de men det dröjde inte länge innan dom på jobbet ringde igen och insåg att dom hade gjort fel, det var redan en person insatt för den tiden men jag fick komma och jobba 15-20 ist. Tackar inte nej för det är ju storhelgsob :)

Ska ta och göra ordning någon matlåda till jobbet nu och lite lunch.

Hejdå

Nyttig

I ca 3 dagar har jag försökt vare väldigt nyttig och är faktiskt rätt så stolt över mig själv, har ätit mycket bättre mat och undvikit godis, chips, dricka mm. Resultatet blev 3 kilo ner :) Sånt tycker jag om när man verkligen kämpar för att få ett bättre liv.
Veckan innan så gick jag till och från jobbet varje dag men blev less på de och tycker inte om att gå själv. Se om man kan tvinga med sig någon.

Nu ska jag göra det lilla sista till min matlåda innan jag ska iväg till jobbet, idag avverkar jag åttonde dagen av mina arbetspass, tycker att det har gått rätt så bra men känns inte kroppen den behöver vila upp sig någon dag nu :)

Vi hörs något

Tisdag

Idag är det tisdag och jag har jobbat som vanligt, sista timmen gick väldigt sakta och jag var inte ensam om det.
Efter jobbet åkte jag och hämtade Carro, skulle till jobbet men hade ingen bil tur att jag slutade när jag slutade. Passade på att gå ner och hälsa på Jessica nere på byggen hon sitter i ute kassan.  Köpte lite orkidéjord av henne.
Åkte och hämtade Olle på hans jobb passade på att handla lite, dom hade massa 10 kr varor och sånt tycke jag om.

När vi kom hem blev det mat och sedan dess har jag legat på soffan och tagit det otroligt lugnt, kändes som jag behövde de.
Nu kollar jag på ugly betty men funderar på om jag ska ut och gå en sväng innan house börjar? :P

Återkommer någon dag med mer fakta om mitt liv :)

Birsta

Hej!

Idag har man averkat 5 dagar av 8 dagar på jobbet, börjar känns tröttsamt men det är jag själv som bestämmer hur mycket jag vill jobba, blir ännu bättre när lönen kommer.

Efter jobbet kom Carro och hämtade mig, skulle på birsta och handla nya jeans.
Först skulle Carro skälla lite på media markt hon hade fått problem med kameran.
Olle kom också, vi gick runt ett tag innan jag lyckades hitta några jeans som jag ville ha, hittade ett par för 600 kr. Snacka om att det är dyrt med jeans men dom håller ett bra tag.
Vi kollade även in nya max i birsta tyckte att det var lite litet men jag är som jag är, beställde ett friscomål och det gjorde Olle med, när vi tog fram våra hamburgare så tyckte jag att min hamburgare var plattare än Olles men tänk inte mer på de, när jag hade ätit upp nästan hela så tyckte jag att det var lite väl mycket med bacon på och Carro frågade vart min hamburgare var och då började jag tänka efter. Fick nog aldrig någon hamburgare därför det var mycket bacon på. Synd att man inte såg det tidigare kunde man ha sagt till dom. Hädanefter ska jag börja och kolla om jag får med hamburgare.

Nu har jag kommit hem och slagit mig ner i soffan, har plockat ihop lite småsaker som låg framme. Nu tänker jag bara lata mig tills jag ska sova. Upp tidigt imorgon och jobba.