Uppdatering

NU har nedräkning börjat till våran avresa till Grekland, jag längtar sååå att få komma bort från allt här hemma och såklart förlänga sommaren :)
Fast man längtar så finns det ändå en nervös känsla någonstans där i kroppen men alllt kommer gå bra eftersom allt är ordnat med transfer och hotell.

Nu är min älskade mormor bregraven och det var en sådan vacker begravning med vacker musik av olika slag, det känns ändå overkligt att mormor inte finns kvar hos oss längre men så fort man varit på gravplatsen så går det nog upp för en själv.
Mormor nu får du äntligen träffa morfar igen och Malin såklart men även alla andra som du en gång träffat i ditt liv.

Har så stor önskan att vi kan börja renovera i hallen/köket vill måla om ett skåp och tapetsera för jag är så less på dom som sitter uppe nu och sedan passar inte dom tapeterna med det nya köket heller men skulle tro att det får bli när vi kommer hem från grekland.

Nu ska jag kolla klart på våran bästa år :)


Vila i frid

Vila i frid älskade mormor ♥

Saknaden till dig kommer att bli enorm och du kommer att finnas i mina tankar varje dag!
Du och morfar har haft stor betydelse för mig och nu får du äntligen träffa honom igen.

Benny Andersson - Tröstevisa

...

Har ingen bra rubrik att skriva på allt så det blir bra med punkter.

Har varit på semester nere på gotland i en vecka men tyvärr så hade inte vi allt för bra väder medans vi var där men sällskapet var mycket trevliga att umgås med under semestern.
Vi tog min mini bil ner i gotland och det gick bättre än förväntat och jag körde hela vägen ner så Olle fick sova och vara trevligt sällskap till mig :)
På vägen hem hade vi med oss Matilda som höll oss vaken under resan upp på färjan för där somnade vi alla sedan och sov någon timme men man sov ju inte så himla skönt.

Min kära mormor har fått kommit till en korttidsavdelning och det blev den jag jobbar men har bett att inte få vara på samma sida för det är nog jobbigt att hur det är med henne när personalen pratar med varandra men försöker koppla bort att hon är min mormor dom gånger men det är inte lätt.
Idag kunde jag faktiskt inte hålla tillbaka min tårar men tur man var ensam inne hos henne och jag hoppas för all del att dom hittar vad som är tokigt med henne.

ÄNTLIGEN har jag blivit faster till en liten tjej på ca 2400 kg och 46 cm lång, dom har fått legat på neonentala nu i ca 1 vecka för att få upp vikten m.m men imorgon kanske dom skulle få komma hem och det måste verkligen vara skönt för dom.
Namnet på lill tjejen blir troligtvis Kellie Matilda


Igår var vi på dop för Elfon Elias i Njurunda kyrka och det var så himla fint dop och hela familjen var så fint klädda, kommer lägga upp lite bilder men vi lånade Matildas kamera och det var tur för den kan verkligen zooma in bra men skulle egentligen velat haft med mig systemkamerna också men glömde ju bort det.
Men huvudsaken att minnet finns var hos mig :)


Njurunda Kyrka

Blomarrangemanget









Ni är så himla vackra tillsammans

Nu ska jag avrunda kvällen med en varm dusch och sedan sova :)