Bröllop

Vilket vackert bröllop vi var på igår, dom var så fina båda två när dom kom och gick in i kyrkan! Tur med vädret hade vi alla och när dom kom ut ur kyrkan lyste solen så fint på himlen.
På festen hade vi alla roligt med, vi drack och drack och drack :) Fullare och fullare blev man så när vi väl var hemma vid halv två så hade jag en karusell i min säng och det var nästan obehagligt men somnade nog inom ett par minuter och vaknade idag med världarnas huvudvärk men så blir det ibland.

Idag bär det av till gotland och det ska bli så himla underbart att få komma bort en vecka och inte behöva tänka på något annat än att umgås med alla som är där nere.

Nu ska jag göra mig klar och sedan åka till klingsta och vattna lite blommor där innan vi beger oss iväg.

Hoppas att ni kommer ha det lika bra som jag kommer att ha det









Torsdag

Så var det torsdag igen och som vanligt på jobbet var det soppa och pannkaka skulle aldrig kunna äta det varje vecka år in och år ut.

På rasten idag så åkte upp på sjukhuset en sväng för att hälsa på mormor och se hur det var och ännu känns det overkligt att hon ett amputerat ben men men blir nog bättre när hon själv börjar bli piggare och orkar vara uppe mer i stolen.

Snart så åker jag och Olle till Gotland och jag längtar som tusan att få komma bort en stund och inte behöva tänka på jobb och väckarklockor
Plus att man får träffa alla Olles nära och kära :)

Innan avresen till gotland blir bröllop men det har jag skrivit tidigare i mina inlägg men skriver det igen. Hoppas att vi alla får bra väder på lördagen och hela kvällen lång

Simba fick följa med mig och hämta husse på jobbet och det gick väldigt bra han satt i baksätet under hela resan och kikade ut på allt som rörde sig utanför. Det är inte så ofta han går ut men ändå så hittade han hem till rätt dörr och lägenhet :)

Nu ska jag begrära lite massage på nacken och sedan blir det sängen för klockan ringer 06.00 imorgon bitti

/ Marlene

Overkligt

Shit vad länge sedan jag skrev här men som vanligt har det inte hänt allt för mycket sedan sist jag skrev. Jag jobbar och sliter ibland känns det som om jag bor på jobbet som denna vecka har jag endast varit ledig en dag och det tar verkligen på alla krafter man har men det lönar sig när lönen kommer in på kontot :)

Har faktiskt varit på möhippa för jessica och det var grymt kul men synd för mig som vanligt så jobbade jag dagen efter så det blev inte allt för mycke dricka eller vara ute länge.
Nu är det inte långt kvar till själva bröllopet äger rum och det ska bli så himla underbart härligt, längtar som tusan nu :)
Pluset är att Carro som vanligt med smarthjärnan kom på en underbar bröllopspresent till dom vilket gör allt ännu roligare.

Tyvärr har jag fått tråkiga nyheter om min mormor men om man väger fördelarna med nackdelarna. Hon har fått amputerat sitt ena ben och ännu känns allt så himla overkligt men blir väl så innan men har sett henne och hört hur hon tycker om det hela. Hoppas att hon inte får några komplikationer efter detta och såret läker fint.

Imorgon ska jag tvätta och sedan blir det birsta med Matilda, Carro och kanske man kan få dit Kattis så vi kan köpa bröllopspresent åt Jessica och Jonas.

Nu ska jag mysa med gubben som kom hem från jobbet men blir inte så mycket för han ska visst gå och lägga sig nu så då får jag väl också göra det!

Sköt om er alla