Vår

Idag känns det verkligen som en vårdag och det är hur härligt som helst men såg att det skulle bli runt -10 till veckan som kommer.

Igår var vi och hälsade på Carro och Kenth ute på Alnö och fika en massa gofika, dock så skulle Kenth iväg och jobba men vi stannade kvar en stund till innan vi åkte in till birsta för att leta en kudde åt Olle och faktiskt verka han ha hittat en som är bra!
Passade även på att småhandla lite grann, blev film och lite chips på kvällen. Vi såg cowboys and aliens men som vanligt så somnade jag mitt i filmen och sov till slutet av den!

Idag har jagoch Elias varit på stan med Matilda och Love, jag gick på polarn och råkade hitta ett par jätte fina byxor till Elias!
På eftermiddagen tog jag en promenad till jobbet igen och mötte upp Jane så tog vi en promenad hem tillsammans, skönt och röra på fläsket :)

Nu ikväll har jag varit på tonhallen med Matilda och Janne. Vi var och tittade på norrdans, dom var så himla duktiga på att dansa att man knappt tro sina ögon.
Det var även första gången jag lämnade lilla killen hemma med pappan och saknaden var stor fast jag endast var borta 2 timmar, kommer nog aldrig kunna lämna bort honom en hel dag :P


Fast dom jag köpte är vita och inte rosa :)


Söndag

Så var helgen slut igen, dom går alldeles för fort och vi hinner inte umgås bara vi utan när det väl är helg eller att Olle är ledig ska vi åka iväg och hälsa på allt från vänner, mormor,morfar, farmor,farfar, faster och kusin.

Igår var vi iallafall och handlade hem en helt ny säng plus stomme, min underbara svärfar hjälpte oss med bort körningen av den gamla till fyndlagret och hem med den nya.
Senare på kvällen åkte vi till klingsta för middag och bara för att umgås med alla :)

Idag blev det träning för oss alla tre eller Elias fick sitta brevid och titta på medans jag brände några kalorier och han klarar av 40 min sedan är han less och vill hem men det duger bra åt mig.
Var och hälsade på Kattis med familj, Jessica var där med båda barnen. Vi blev bjudna på gofika och en massa kaffe, vi hade det riktigt trevligt :)

Nu ska vi kolla på harry potter innan det blir sängen och sova som två gudar


Förkyld

Nu har lilleman blivit förkyld igen men denna gång med en hosta som är värre än värst, natten till onsdag så hostade han hela natten och fick knappt sova, så jag fick sitta och halv sova med honom i knä i soffan men inte ens det hjälpte. Så igår ringde jag bvc och hon bokade in oss till en läkare senare under dagen, lungorna lät rena och fina men fick ändå bricanyl utskrivet som jag kunde ge honom innan sänggående, så han fick det igår kväll och han har faktiskt sovit hela natten men sovit oroligt men ingen hosta alls så skönt för honom att slippa hosta så man kräks!
Troligtvis hade han feber inatt men ville inte väcka honom för att ta tempen så han fick sova, imorse var han inge varm alls.

Efter besöket på vårdcentralen åkte jag och Elias till jobbet och umgicks med Jane som jobbade dagen, vi åt kladdkaka och hade det riktigt trevligt.
Stannade kvar på jobbet tills hon slutade så kunde jag ändå skjutsa hem henne.
Vi släppte av henne hemma sedan åkte vi en snabb sväng ut på birsta för göra ett snabbt ärende och en sväng ut till Carro!

Det hände så mycket igår att jag totalt glömde bort att äta middag men huvudsaken att Elias fick i sig mat :)
Jag klarar mig alltid

Idag blir det eventuellt en promenad med Jane på eftermiddagen och jag hoppas att det inte snöar allt för mycket då.

Lägger upp lite bilder från målning på kulturmagasinet











Alla hjärtans dag

Måste börja och säga vilken helt underbar dag vi har haft :)

Imorse gjorde vi oss färdiga för en sväng ner på kulturmagasinet med Jessica,Max, Matilda och Love för dom små barnen skulle få måla med "ätbar" färg eller det visade sig vara olika purer,fil med smak och utan, sylt m.m men vart förvånad att dom hade stuvad spenat i en skål och alla barn under 1 år ska inte äta spenat. Sedan trodde jag att dom skulle få kladda på ett papper och ta med sig hem men dom fick kladda på vaxduken på bordet!
Sedan tog vi en fika och macka innan vi delade på oss och åkte hem eller jag och Matilda tog en sväng på bokia och intersport.

Idag hade älsklingen halv dag vilket var helt underbart, bara vi tre fick mysa tillsammans nu på kvällen! Vi har iaf bestämt oss för att köpa en ny säng för pengarna vi sålde skotern för och till helgen ska åka ut och köpa den :) Plus att snälla svärfar ska hjälpa oss att få bort den gamla!

I alla hjärtans dag present fick jag den nya body butter, shower och läppbalsam och jag är så lycklig :)
Mina två älsklingar är det bästa som finns <3

Lilla älsklingen har åkt på en förkylning igen och har fått en sådan besvärlig hosta att han kräks när han väl hostar, uscha vill att den bara försvinner


Shopping

Äntligen är det helg och den har vi längtat efter så mycket jag och Elias för pappa Olle är ledig hela helgen och ska bara umgås med oss och gänget i klingsta :) Möjligtvis att vi åker upp till mina föräldrar en snabb sväng i helgen.
Gänget från Dalarna är här och Helena från Australien är hemma på besök mycket trevligt att träffas och sedan är det första gången hon träffar Elias.

Förra lördagen var jag på barnkalas hos Johanna för att fira Love som fyllde hela 1 år i måndags, massor av barn och det var riktigt trevligt tycker jag :)
Sedan på söndagen vart det kalas nr 2 för Love fast med släktingar och jag inte förstå att det är 1 år sedan Matilda kom hem med lilla Love som var så liten och så himla söt, idag är han lite större och ännu sötare :)

Min plutt han växer han med, hela 6 månader har han gått och blivit. Det märks dag för dag hur han upptäcker nya saker och utvecklar sig.
Snart kan han sitta helt själv för det går längre och längre mellan gångerna han tippar omkull, så spännande tycker jag :) Inga tänder har det kommit ännu eller det finns en vit liten prick där inne i nedre tandraden men den verkar vara lite envis att spricka fram, jag var ca 14 månader när jag fick min första tand så det kan ju ta ett tag.

Nu kommer älsklingen hem så nu ska vi göra oss klara för att åka till klingsta och äta middag :)