Birsta

Imorse blev man väckt av att bemaningen ringde och frågade om jag var sugen på att komma och jobba. Bara hoppa upp ur sängen och snabbt i med frukost och på med kläder och iväg till jobbet.

Efter jobbet vid fyra så åkte jag hem till Carro och väntade på att hon skulle bli klar så vi kunde åka ut på birsta, shoppade kläder i dag igen, denna gång had min sport bh kommit in på change.
Vi köpte mosaik plattor och åkte hem och pysslade, det var roligt och ska nog göra om det någon dag.

Har nyss kollat på en video om ett barn som blir så misshandlat av både sin mor och styvfar, så fruktansvärt att man kan göra illa ett barn förstår inte hur man tänker då när man slår små barn.
Video var så sorlig och man tog till sig på ett sådant sätt att man inte kunde låta blir att gråta några tårar.
Kolla in denna länk nedanför och skicka den vidare till alla dinna nära och kära

http://media.causes.com/544740

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa bok 

                                                                                                                                


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


Shopping igen

Samma rutin i morse med upp och äta frukost sedan smälta maten någon timme och iväg till gymet och träna. Var mycket skönt och träna idag kändes som om jag hade hur mycket energi i kroppen men det fick räcka med 50 min konditon idag.

Vid två tiden så skjutsade Olle ner mig på stan för att träffa mamma och gå en sväng med henne på stan, vi tittade på kläder åt käre mormor och det var inte de lättaste men hittade något till slut, passade även på att fika lite och jag kunde såklart inte låta bli fika någon extra fett och gott :)
Jag köpte mig ett par baggy jeans har länge velat haft ett par men har inte kunnat bestämt mig men nu köpte jag ett par och är faktiskt mycket nöjd än så länge.
Prövade ett par igår men tyckte då inte om dom men tog en mindre storlek idag och då vart dom genast bekvämare.
Handlade en hel del igår med och mest av att så var jag nöjd över min bh som jag köpte på change den satt perfekt.
Vi inhandlade lite vin också så nu blir det några glass ikväll men inte för många för jag ska upp och jobba imorgon fast det är ju förns kl 12.

Nu ska jag ta och diska undan middagen och sedan sätta mig bekvämt i soffan och läsa någon bra bok.




Denna tröja köpte jag på carlings


Denna underbara bh + trosa köpt på change


                                                                                                                                      


Torsdag

Idag så blev man väckt av Malin som ringde och undrade om jag var sugen på att jobba idag och imorgon men idag gick det tyvärr inte men tackade ja till imorgon, skulle komma och jobba på essviks förskola men senare idag fick jag ett sms att jag inte behövde komma för det var så lite barn imorgon och det gör mig inget att jag inte ska jobba.
Hon skrev upp mig på deras vikarie lista iaf så det kan ju komma fler gånger.

Annars har det inte hänt så mycket idag, varit på gymet och tränat idag gick jag på bandet i 45 min. Vart en aning svettig men det är ju typ mening att man ska bli det när man tränar.
Efteråt passade vi på att gå och sola och det var sååå skönt att ligga där, tror att jag har fått lite färg redan.

Läste en artikel idag på aftonbladet att det finns nya misstankar om att jacksson lever och det är ju ingen som vet det. Kanske allt är en bluff men kan lika gärna vara sant och tror inte at någon av alla fans kommer att få veta sanningen möjligtvis om några år.

Nu ska jag göra mig klar för att åka ut på birsta med Carro, uppdaterar när jag kommer hem ikväll :)

                                                                                                                                                          

Godmorgon

          
Godmorgon godmorgon!
Så var det en ny dag med nya måsten men än så länge har det inte blivit några för jag har typ fastnat i soffan framför scrubs.
Denna dag bjuder på en träning snart och sedan kanske ska försöka få en tvättid så man blir av med högen inne i badrummet för det blir lite väl mycket tvätt när vi båda tränar så mycket som vi gör.
Om bara några timmar får jag veta vad jag får i lön och jag längtar så otroligt mycket tills dess för jag har noll koll vad jag ska få.

Nu ska jag diska undan frukosten

                                                                                                                                                        

Spinning

Har just klivit av spinningcykeln och har så ont i min rumpa men får väl ta det, cyklade enbart 30 min men har redan gjort kondition i morse på gymet.

Har småstädat idag och sedan enbart suttit i soffan tills jag fick idén att åka och hälsa på Jessica och Alva, Dom båda var förkylda men åkte dit ändå.
Alva var faktiskt vaken vid många tillfällen under mitt besök där, hon lekte med tidningar och massa annat skrot. Jag och Jessica satt och kollade på gamla foton som hon hade och man fick tillbakablickar vid många foton :)
Blev bjuden på middag, kycklingsallad med nybakt bröd så gott det var.

På vägen hem så stannade jag och handla hem massor av saker som Olle hade beställt, men det råkade slinka ner en godispåse men den var extra liten och jag har ju varit duktig idag.
Fick ju även med mig nybakt bröd hem av Jessica så kanske man ska ta en nu och dricka lite gott te till.

/ marlene

Kosttillskott

Har är en anledning till varför det är såååå trångt i mitt skafferi :P


Helgen som varit

Denna helg har det hänt mycket roliga saker, på fredagen så hände det inte så mycket förutom att vi såg wallander på kvällen.

Lördagen var vi ute hos Pia och Janne och åt stans godaste pizza ungefär, det är inte mycket som kan slå Jannes hemmagjorda pizza och till efterrätt åt vi någon glass med ingefära i och den var super.
Vi var lite stressade när vi var där ute men jag behöll mitt lugn ändå, jag skulle in till stan till sju halv åtta för att träffa tjejerna, Olle sjutsade mig till Carro där det var dags att göra sig klar för utgång på krogen.
Jessica och Carro var redan klar när jag kom så vart lite stressad så jag gjorde mig klar och då kom Kattis.
Vi satt och småpratade lite och drack lite vin men sedan kom vi på att det kanske var dags att åka ner till stan för att festa, kom till donken för att äta och sen gick vi till casinot för att gå på toa. Råkade sedan hamna i hamnträdgården och gunga lite.
Vi hann gå på irish och ta en cider sedan blev det hemgång för Kattis skulle upp och jobba men i överlag så hade jag väldigt roligt, kul att vi alla var samlade igen och gjorde något ihop.

Igår var det en slöardag sådär lite seg i hjärnan och kroppen men lyckades komma iväg på gymet och det var rätt så skönt, på kvällen åt vi tacos hos Carro och det var underbart gott men som vanligt åt man för mycket.

Nu ska jag göra mig klar för gymet :)




Fredag

Äntligen är det fredag och då kan man slöa till det lite extra, god mat och massa snacks till kvällen och bara njuta av livet.
Idag så arbetade jag min sista dag på denna sommaren och tycker den har gått otroligt fort, tyckte att det inte var länge sedan man var upp och hämtade sist sommarschema men det var typ 3 månader sedan,
har varit ett bra gäng med vikarier i sommar och roligt har vi haft till och från.
Nu är det bara att hoppas det blir mer jobb i höst/vinter och kommer nog tacka ja till allt jag kan få.

Idag har det inte blivit så himla mycket gjort efter jobbet utan åkte och köpte lite kattsand, djurmagazinet hade massor av kampanjer.
Hem och gjorde ordning 2 fläskfilér och sedan blev det middagstajm för min del men tycker det är så fruktansvärt tråkigt att äta middag själv.
Passade på att vila en stund på soffan innan jag åkte och handlade lite varor och på vägen hem stannade jag och hyrde 3 filmer så ni som vill ha tag på mig i helgen vet vart jag kommer att tillbringa min tid.

Nu ska jag ta och göra ordning dipp och chips till Olle kommer hem så ska vi se på wallander.

Trevlig helg alla :)

/ marlene

Ledig

Äntligen är man ledig igen faktiskt 2 dagar denna gång och sedan jobbar jag torsdag och fredag som sista dagarna på denna sommaren.
Förhoppningsvis så kommer det att bli mer jobb längre fram i höst, hade även tänkt göra en hel del i höst med men har inte hunnit planera något ännu.

Igår var jag, Carro, Jessica och Alva på birsta en par timmar gick kollade på massor av kläder och jag köpte mig en kappa som jag är dökär i. Åt även en väldigt god sallad som man fick blanda ihop själv och sånt gillar jag.
Vi hade det mycket trevligt igår, jessica bjöd oss på glass så snäll hon är :)

Idag har vi inte gjort så himla mycket, Olle gav mig en sovmorgon till nio och det var guld värt. Var i väg och tränade en sväng det var typ det bästa jag har fått gjort på hela helgen och sedan hem och laga lunch, blir nog en konditions pass ikväll med men beror helt på hur Olle mår och lust han har.

Kanske ska ta och dammsuga av lägenheten med den nya dammsugaren och se hur den fungerar :)

Hundar på rymmen

Vaknade rätt så tidigt imorse av att simba kom och gosade lite med mig i sängen, låg kvar och drog oss en bra stund och var på väg att somna om vid ett tillfälle men klev då upp och började städa ihop lite. Åt frukost och sedan dammsög jag hela lägenheten och det behövdes kan jag säga vet inte om jag sett så mycket damm förut.

Var iväg på gymet en sväng, tränade armar och axlar idag blev lite kondtion med men sedan åkte vi hem för att göra oss klara för att åka ut på coop forum för att storhandla lite men så blev det inte utan kylskåpet får vara tomt ett tag till. Janne ringde och berättade att båda hundarna var på rymmen, vid halv elva hade dom rymt och klockan var då halv ett på ett ungefär så dom var ute och letade dom utan resultat.
Åkte ut till klingsta ist för att handla för känns som jag inte haft någon chans alls att få träffa Viggo eller Kajsa så därför valde jag att åka och träffa dom.
Drack lite kaffe och pratade lite, Olle gick ut och ropade på hundarna och Janne hade tagit bilen för att åka och leta dom vid ett ställe där dom bruka bli släppta.
Vid tre tiden så hörde vi något ute på gruset och det var Tassa som kom hem och Max kom efter, dom var såååå utmattade att dom knappt orkade hälsa på oss.
Max ändrade sitt humör ganska fort efter han kommit hem och blev jätte rädd för oss, när vi kom nära honom så morrade han arg åt oss men nu när vi skulle åka hem från dom så hade det börja släppt.

Imorgon kommer Kajsa, Viggo och Janne hit ska bli mycket trevligt och det blir att göra ordning en liten lunch innan jag ska iväg och jobba.
Om jag fick välja skulle jag stanna hemma imorgon och umgås med dom ist men i detta fall finns det ingen möjlighet.

Just nu skulle jag kunna trycka i mig en chipspåse och massor av godis, skulle nog kunna få plats med lite bakelser med för mitt sötsug är så himla stort nu men får inte ge efter för lätt heller. 

 Ska nog ta och ge kissarna lite mat sen ska jag krypa ner i sängen och sova underbart inatt

/ marlene

Tvättstugan

Så var der dags för att tvätta igen och när man väl har kommit igång med tvätten så går det som på räls, det enda som tar tid med tvätten är denna torktiden men sånt får man ta ibland.

Idag så har vi inte gjort så mycket, småstädade lite imorse innan vi åt frukost och sedan bar det av till gymet. Efter träning åkte vi hem och åt lunch sedan en snabbdusch och ner på stan eller gubbdagis och köpa cd skivor ska åka upp till mamma och pappa och bränna ut lite bilder till dom. Vi passade även på att ta en fika på dolcetto och det var så gott plus att man fick sitta och sola samtidigt.

Nu sitter jag här och väntar på sista maskinen sedan åker jag hem till mamma och pappa, se om pappa bjuder på lite fika om man har tur.
Det är dags att äta lite middag nu med tror faktiskt att det blir gröt idag för jag orkar inte stå och hålla på med maten.

Imorgon ska vi till klingsta och äta middag :)


Cykling

Nu har jag precis klivit av spinningcykeln och idag körde jag 1 timme kan lova att jag har ont i rumpan och att benen är lite skakiga, lyckades bränna ca 500 kcl och svetten en rann kan jag lova.

Idag har det gått väldigt smidigt på jobbet men det var en tid där klockan gick otroligt sakta men då var det bara att hitta på något att göra som tog tid.
Nu är jag ledig i 2 dagar och då blir det att umgås med Kajsa och Viggo som är här på besök från göteborg, ska bli kul att få träffa dom.
Tyvärr så måste jag hinna med att boka tvättstugan med för nu börjar mina 70 par sockar att ta slut.

Nu ska jag en en varm och skön dusch innan Olle kommer hem ¨från jobbet, uppdaterar något mer i veckan.

Söndag

Kan inte förstå att det redan är söndag tiden på helgen går så himla fort att jag inte ens hinner göra något.
Fast det har varit riktigt skönt att vara ledig helgen och imorgon börjar jag inte förns ett så då får man sovmorgon med.

Igår var vi på ikea och kollade på kök vi har hittat ett som vi båda gillar men nu är det bara hur vi ska bygga allt och hur allt ska få plats men det löser sig nog när vi börjar med allt, Ska åka tillbaka till ikea och be dom hjälpa oss med olika saker. Igår var vi på bio och såg på brüno och den var grymt bra man skrattade ju typ genom hela filmen men man måste ha rätt humor för att fatta själva filmen och dom som har den humorn och inte sett brüno bör se den, kan garantera att ni kommer skratta. 

Idag har jag inte gjort så mycket och tänker inte göra det heller, vaknade kl 10 av att Olle ringde så då klev jag upp och åt frukost sen hämtade jag täcker och la mig i soffan och kollade på filmen coctail och fler filmer kommer det att bli men vi halv tre ska vi åka och träna ska bli sååå skönt att få göra av med lite energi. 

Ikväll ska vi äta något gott fick jag höra förut och det låter bara bra det, kanske jag slipper laga maten :P 

/ marlene