Helgen som varit

Denna helg har det hänt mycket roliga saker, på fredagen så hände det inte så mycket förutom att vi såg wallander på kvällen.

Lördagen var vi ute hos Pia och Janne och åt stans godaste pizza ungefär, det är inte mycket som kan slå Jannes hemmagjorda pizza och till efterrätt åt vi någon glass med ingefära i och den var super.
Vi var lite stressade när vi var där ute men jag behöll mitt lugn ändå, jag skulle in till stan till sju halv åtta för att träffa tjejerna, Olle sjutsade mig till Carro där det var dags att göra sig klar för utgång på krogen.
Jessica och Carro var redan klar när jag kom så vart lite stressad så jag gjorde mig klar och då kom Kattis.
Vi satt och småpratade lite och drack lite vin men sedan kom vi på att det kanske var dags att åka ner till stan för att festa, kom till donken för att äta och sen gick vi till casinot för att gå på toa. Råkade sedan hamna i hamnträdgården och gunga lite.
Vi hann gå på irish och ta en cider sedan blev det hemgång för Kattis skulle upp och jobba men i överlag så hade jag väldigt roligt, kul att vi alla var samlade igen och gjorde något ihop.

Igår var det en slöardag sådär lite seg i hjärnan och kroppen men lyckades komma iväg på gymet och det var rätt så skönt, på kvällen åt vi tacos hos Carro och det var underbart gott men som vanligt åt man för mycket.

Nu ska jag göra mig klar för gymet :)




Kommentarer
Postat av: Tova

va söta ni är :)

2009-08-24 @ 12:33:18
URL: http://phetaste.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback