Nu är han här

Imorse 04.01 kom Kattis och Larsas efterlängtade son men 5 veckor för tidigt men mamma och prins mår bra efter omständigheterna och beräknas komma hem om ca 2 veckor.
Vikt 2570 gram, längd 48 cm lång så han var inte så liten av sig heller och jag längtar tills man får träffa honom och se hur söt han är :)

Efter att jag hade fått sms:et imorse så kunde man inte somna om för det gick så många tankar i huvudet på mig, om allt hade gått bra för dem, hur lång tid allt tog och hur såklart vad han vägade. Under dagen har man fått svar på några av alla frågor men kommer nog att fråga igen när vi ses :)

Ännu en gång får man gratulera familjen Fundin-Sjölen till deras prins

Slöardag

Idag så tränade jag för första gången på 2 veckor och som vanligt så var det skönt efteråt och vill bara träna mer och mer.
Ska försöka träna nästan varje dag nu fram till sommaren och smal ska jag bli :)

Har tillbringat min dag hos Kattis vännen idag och haft det en härlig dag, vid ett åkte jag därifrån för att åka hem och skjutsa Olle på jobbet men sedan åkte jag ut till henne igen och drack ännu mer kaffe. Snart ska hon få sin efterlängtade bäbis och kan säga att jag längtar dit och få hålla i den där lilla saken som man har fått sett på bilder.

Nu är räkningarna betalade och som tur fick man lite pengar över men inte mycket kanske räcker till halva nästa månad eller en tankning till bilen.

Nu ska jag äta lite glass och kolla på let's dance.

Ikea

Denna dag har jag hunnit med otrolig mycke saker men har kanske gjort av med för mycket pengar och ändå har jag massor av saker jag vill ha men kanske får ta det lite senare av året.

Idag har man fått äta lite våfflor och gjorde från grunden för det blir allra godast då. Vi åt lunch hemma hos Carro och fick godkänt av båda två. Efter lunchen så åkte vi ut och hämtade Kattis som inte ännu ha hunnit köpt allt till bäbisen ankomst, hon var nära att få barn i veckan men dom lyckades stoppa hennes värkar och blev heltidssjukskriven och order att vila.
Hon handlade en hel del på babyproffsen men det var endast nödvända saker som kommer att användas dagligen, var och kollade på babykläder för dom barn som är för tidigt födda men måste säga att det var väldigt dåligt sortiment av sånt.
Skjutsade hem Kattis och hjälpte henne upp med alla saker som hon inhandlat och sedan vidare för att hämta Lina på hennes skola och åka till njurunda för att följa henne på simskola men när vi kom dit så behövde vi inte vara kvar för Patrik var där och han skulle stanna kvar tills hon var klar.

Sedan åkte vi ut på ikea igen och gick in och handlade varsitt överkast, Carro köpt ett paket golv med. Passade på att köpa pappas present tills han fyller 60 år.

Hjälpte Carro upp med alla saker och ner med andra saker som skulle till grovsopor och sedan var hon snäll att skjutsade hem mig.

Nu ska jag fortsätta kolla på lyxfällan

Monligt

Har varit dålig och uppdaterat som vanligt och säger till mig själv att jag ska försöka skriva ett kort inlägg varje dag eller varann men kommer inte ihåg det.

Det har väl inte hänt så mycket sedan jag skrev kanske att jag har varit förkyld och inte fått tränat eller någon sorts ansträning för det har tagit knäcken på mig.
En ganska behaglig förkylning ändå men den där jädrans nästäppan och värken i kroppen det är den som inte ger med sig.

Min käre vän Carro har fått det så himla fint hemma hos sig nu och blir nästan lite avundsjuk på henne att jag tänker nog börja tapetsera hallen och sedan fanns planer att göra om hela köket men nu blir det nog inte så längre för den där skatten blev man återbetalningsskyldig i år igen men beloppet var då mycket mycket större i år än förra året.
Blir till att spara ihop pengar genom att kanske panta burkar :P

Nu ska jag börja laga middag till älsklingen kommer hem från jobbet, idag blir det spagetti med köttfärssås :)

Egen müsli

Gjorde en egen müsli igår och den vart super god, för nu är jag less på alla olika müsli som finns på affärerna för jag kan aldrig bestämma mig för vilken och sedan kostar dom ju skjortan om man vill ha en "bättre" müsli.

Müsli

2 dl hackade hasselnötter
2 dl hackade mandlar
2 dl solroskärnor
2 dl cocos
2 dl sesamfrön
2 dl linfrön
1 dl honung
1-1 1/2 dl vatten

Värm upp ugnen till 200 grader, blanda ihop allt och häll över vattnet, blanda sedan ihop allt igen fördela det jämt över plåten och sist men inte minst ringa över honungen
In i ungen i ca 20-30 minuter och efter 10 min vänder du på müslin så den inte bränns fast på plåten och sedan sköter den sig själv.
När müslin har kallnat kan man hälla i torkade frukter och sånt


Vildingen

Nu var det ett tag sedan jag skrev här men så kan det bli ibland, har faktiskt tänkt flera gånger att jag ska skriva men har tyvärr glömt bort det senare.

Helgen som var så höll jag igång hela tiden hann njuta av det fina vädret som vi hade på lördagen, Jag och Carro åkte ut till Jessica och Alva en sväng, vi tog oss en sparktur och sedan satte vi oss på baksidan och njöt av solen.
På eftermiddagen så bestämde jag och Carro för att gå på hockeyn mellan timrå-brynäs så vid halv tre åkte vi hem så vi hann byta om främst Carro som ville ta sig en dusch. Vi hann inte med och se första målet men fick ju vara med på resten av matchen och det slutade bra för matchen slutade lika.
På kvällen skulle vi gå på bio med Jessica och vi såg I love you Phillip Morris, tycker den var bra men ibland lite väl seg, kan säga att tycker man inte om jim carrey ska man absolut inte se denna film. Den lördagen var så himla bra och härlig på alla sätt.

På söndagen så åkte jag och Carro upp till Alby strax utanför Ånge för att hälsa på Tindras förra ägare och mamma, hade det trevligt men när mamma till Tindra kom så var det inte alls populärt att hälsa på varandra det var sura och elaka skäll mot varandra hela tiden.

I måndags så var jag och Olle till matfors för att fira broder som fyllde år och nu fick man ju se hur han och Helena bodde fick även träffa Helenas föräldrar och det var ju trevligt att vara samlade sådär. Tyckte att hon hade fått sig en ganska stor kula på magen men det är ju bara kul att det börjar synas på henne.

Idag så jag hundvakt åt vildingen, namnet får hon för att på våren blir hon så glad när snön är på väg bort och alla pinnar kommer fram och hon kan gå på isen som frysit under natten som då spricker. Tindra är en speciell hund på alla sätt men bäst av allt är att hon är så otroligt söt, sötast i hela korsta/skönsberg :)
Sedan hennes personlighet behöver vi inte ens gå in på för det finns så mycket att skriva om det.

Nu ska jag ta och läsa lite ur min bok och sedan kanske man tar sig en tupplur

Spinning

Idag har vi haft en heldag tillsammans och det var eveigheter sedan, åkte en sväng till birsta och inhandlade en ny telefon till hemmet och stolsdynor.
Passade även på att visa tapeterna jag sett på rusta som jag vill ha i hallen/köket och fick ett positivt svar, nu kan vi bara i bestämma oss hur långt vi ska tapesera och om vi ska måla en annan färg en bit.
När tiden väl är framme för renovering kommer beslutet att vara bra och vi kommer vara supernöjda när det väl är klart.

När vi kom hem från birsta hade vi köpt med oss färdiglagad mat från coop forums delikatessavdelning det var gott men kan tycka att priserna var lite väl höga men måste säga att jag kommer nog ändå att handla där någon gång till.
Halv fem fick jag för mig att vi skulle boka in oss på ett spinning pass för jag länge länge velat testa men inte fått med mig Olle på något pass men idag fick jag in ett spinningpass till oss båda och vi tog dom sista platserna.
Jädrans vad jobbigt passet var men ändå otroligt roligt och svettigt kommer absolut att köra flera pass till för nu ska magen och låren bort.

I söndags så ringde Lukas och frågade om jag var sugen på att åka lite slalom med honom och Malte och jag tckade såklart ja men vart lite nervös efteråt när vi lagt på för det var typ 4 år sedan jag åkte sist men har ju köpt mig ett par pjäxor och nu fick jag chansen att testa om dom var bra. Pojkarna har gått på slalomkurs under helgen när dom har varit här uppe, vi åkte till backen så jag fick hyra ett par skidor och hjälm dom hade inte så många skidor inne att hyra ut så det blev ett par superkorta skidor men han som hyrde ut dom lovade att det skulle vara roligare att åka.

Efter ett åkt i vanliga backen ville pojkarna att jag skulle följa efter dom in i skogen och tog modet till mig och åkte efter dom. In på den buckligaste vägen och inte kunde man bromsa heller för skidorna fick inte riktigt plats och plus att man hann inte för då kom nästa gupp och på sista tappade jag balansen och ramlade såklart men det var bara upp på skidorna igen och åka ner, vi åkte om samma backen i ca 1 ½ timme. När vi gick till bilen fick jag för mig att jag hade med mig min mobil men egentligen visste jag inte och det fick vänta till vi kom hem och väl hemma så ringde jag på den men inget signal hördes hemma så Olle gick ner till bilen för att kolla om den var där men då hade det blivit röstbrevlådan.
När den inte fanns i bilen heller tappade jag lusten för allt och tog mig en varm dusch ist, livet kändes bara skit.
Ringde till sidsjö backen och hörde om det var okej om man fick komma och ta sig en tur uppför backen och kolla om jag skulle ha tappat den där och det var okej men efter dom stängt.
Väl där i backen så pratade Olle men liftkillen och man kunde få gå upp i backen och kolla och då skulle han bara stänga liften för kl var fyra.
Sedan kom han och sa att vi skulle åka upp, han var så himla snäll och skjutsade upp mig på skotern och tog skogsvägen ner väl framme där jag hade ramlat så klev jag av för att kolla och såg inget men grävde lite löst i snön och vad kom fram om inte min MOBIL :D:D Har nog aldrig varit så glad på länge och det blev en sådan lättnad när jag hittade den och det bästa av allt det var inget fel på den, inge fukt alls i den och funkar bara bra.

Detta inlägg har tagit mig ca 2 timmar och skriva för alla premiärer som är på teven ikväll men nu är det äntligen klart.

/ Marlene