Söndagsmorgon

Godmorgon alla!

Hoppas att ni inte glömde och ställa om klockan igår? Nu börjar vintertid man får sova 1 timme längre nu än vanligt men nackdelen är att nu kommer det bli mörkare på eftermiddagarna.

Igår var jag på birsta med Jessica och Carro gick mest runt och kollade, åkte upp i mm (mediamarkt) kollade hur min nya mobil ska se ut. Denna gång ska jag köpa en som kommer hålla ett tag framöver.
Vi kollade på hemlösa katter man ville så gärna ta en men det går inte, jag klarar mig med två. Arken hade besök av sundsvalls djurhem och det var många som var intresserade av dom.
Jessica och Jonas åkte hem vid tre tiden men jag och Carro vi åkte ner till skopunkten och blomsterlandet, köpte ett par nya skor och är såå nöjd med dom.

Vid kvart i fyra åkte vi från birsta carro skulle låna hennes mamma lite pengar och sen skjutsade carro upp mig på jobbet, dom hade ringt tidigare igår och frågat om jag ville komma och jobba eller rättare sagt det var en önskan från personalen och då blev man ju glad av att få höra sånt. :)

Nu sitter jag här och väntar på att ponken min ska vakna, en riktig liten sjusovare är vad han är. :) Man kanske ska ta sig en morgonpromenad medans man väntar.

Hade så bra alla

Söndag

Hej.

Inatt har jag sovit som en kratta, mest legat i en dvala tycker verkligen inte om dom nätterna och tur är väl det att dom inte förkommer så ofta.

Nu sitter man här och pojken spelar ps3 spel vet inte vad jag ska hitta på idag eller på eftermiddagen ska jag hem till mina föräldrar för pappa ska få byta däck på min bil. Sen ikväll kanske dom kommer och hälsar på men det beror på när mamma måste hämta min bror för han körde omkull med crossen igår så troligtvis har han brytit nyckelbenet.

Måste gå ner och boka en tvättid för det börjar bli slut på kläder och korgen börjar bli överfull :P Om jag inte får något jobb imorgon så blir det till att tvätta kan jag lova.
Igår så jobbade man och det var okej men hade ett 10 timmars pass men får se på den bra sidan att man får bra med pengar.

Nu har jag äntligen kommit fram till vilken tatuering jag vill, men hur den ser på ni se när den är gjord annars är det inte kul, Olle ska göra sin den 27 denna månad men jag får säkert vänta in i november. Det spelar ingen roll utan jag har iaf bestämt mig jag tar en tid när det finns.

Den sista oktober ska jag träffa en studievägledare som jag hjälpa mig fylla i papprerna till komvux så jag kan säka till hösten och nu känns det som om jag har kommit en bit på vägen.

Kanske ska gå och småstäda lite börjar bli uttråkad.
Ni får hade så bra

Kramar

Hemma igen

Hejsan!

Nu är man hemma igen från Italien och kan bara säga att det har varit helt otroligt roligt, mysigt och varmt. Saknar redan Tropea men kan alltid hoppas på att vi kommer åka tillbaka dit nästa år.
Det jobbigaste med denna resa var ändå tåget mellan rom och troepa för det tog oss ungefär 5 timmar kanske mer, man satt som en ostkrok.
Idag har jag så ont i skulderbladen och axlarna men lite massage så kommer det att bli bättre.
Jag tycker att det var roligt att åka med hela Olles släkt sammanlagt var vi 13 personer och det ibland blev det jobbigt när vi skulle äta tillsammans men det löste sig tillslut och alla fick sin mat och var nöjda.

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer, ska åka och handla lite mat och så sen blir det en myskväll.
Har ju saknat mina älsklingar i 11 dagar.

Kommer några bilder här.

  Staden

Staden

Olika bilder

Olika bilder

Olika bilder

Kommer mer bilder vid nästa inlägg