Tisdag

Godmorgon

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade er vad som har hänt i mitt liv. Har inte riktigt haft tid med att skriva här i bloggen, jobbat hela helgen som varit och igår var det skola.

I lördags så bestämde sig jag och Carro att vi skulle ta en sväng på casiont och jag har aldrig varit där så det blev ett bra tillfälle, efter jag slutat jobba vid nio tiden åkte jag buss ner till stan för att byta buss hem till mig, hade mjukisar på mig och då är man inte så välkomen där tror jag.
Tyvärr så missade vi bussen ner igen så det var bara att vänta i en halvtimme men det gick ingen nöd på oss.
Väl nere på stan gick vi till casinot och blev fotograferad och sedan var det bara att gå in. Vi gick runt där inne och kollade, vid baren bestämde vi oss för att ta en cosmopolitan, sedan jag började se på sex and the city har jag alltid undrat om det är en god drink och den var inte så tokig.
Carro spelade på min mark efter mycket tjat och hon vann 100 kr.
Vi löste ut pengarna och gick runt på stan kollade om det fanns någon krog som inte hade så himla lång kö och det blev Dalton's, skulle bara in och ta en cider sen hem igen men så blev det inte.
Carros arbetskamrat bjöd på en drink och sen blev det fart på oss.  Carro var lite busig men vill inte säga vad hon gjorde.
 
Ringde till Kattis och Larsa bad dom komma till daltons, hon ska ju flytta upp till umeå så jag ville hinna träffa henne skulle bjuda henne på inträde plus en drink men när hon väl kom dit så skulle dom visst stänga så vi begav oss till bk ist och jag bjöd henne på inträde och en drink sen kommer jag ihåg att jag blev illamående och sprang ut för att s*y. Carro var så hjärtans snäll med mig, höll i mitt hår och sedan gick hon in för att hämta min jacka.
Skulle ta taxi hem men det var visst en sådan kö dem flesta taxibilarna var upptagen men så sa Kattis att vi skulle åka med Stefan hem och vi började traska iväg. Larsa höll mig i ena armen och Carro i den andra, vi skulle visst upp för clas ohlson bron och uppför är en sak men nerför är en annna sak. Både Larsa och Carro tappade greppet om min jacka så jag ramlade ner för dem sista 4 trappstegen och in i en snöhög.
Resan hem gick fort men det tog ett tag innan jag kom in i lgh men väl inne så mådde jag inte bra alls så fick tillbring min natt på toaletten och sen sova ett par timmar för att upp och jobba klocka 12.

Att jobba gick jätte bra ska inte klaga men var lite trött bara.

Igår så var det skola och det var sååå segt han bara pratade om saker som vi redan visste om men man ska väl inte klaga att dom repeterar. Efter skolan kom Olle och hämtade mig åkte hem och käkade lite lunch sen så skulle han åka och jobba.
Jag la mig och vilade sen när jag vilat klart kollade jag lite på tv och väntade på att klockan skulle bli något så jag kunde börja laga mat, Carro och Tindra kom och åt med mig eller Carro åt.
Vi såg på lite scrubs och sen pratade vi lite.

Har en bild på hur min katt Simba såg ut när Tindra kom in i lgh.



Nu är det frukost tajm för min del

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback