Sömnlös natt

Inatt har det inte varit någon bra natt för min del, har somnat bra och sedan vaknat bara någon timme senare av att jag har ont i ryggslutet och är nästintill rastlös i benen.
Jag kan inte ligga på min favoritsida heller eftersom tatueringen har börjat skorpa är så rädd att jag ska fastna i lakanet och slita bort skorporna, så det blir antingen vänstersida eller mage och ingen av dom är någon favorit. Inatt när jag vaknat tog jag täcket, kudde och gick till soffan ist tänkte att jag skulle kunna sova där i stället, somnade och sov någon timme sedan vaknade jag av att armen somnat. Hoppas att jag får sova bättre inatt som kommer men tänker inte hoppas på något.

Bemanningen ringde imorse frågade om jag hade lust att komma och jobba 3 timmar egentligen kändes det onödigt men det var visst panik och då vill man helst inte tacka nej.
Skulle egentligen följt med Carro till njurunda för att titta på när Lina skulle gå och simma men så blev ju inte fallet.


Svärföräldrarna har varit här på middag och det var mycket trevligt, dom beställde havregrynsgröt så det fick bli det men tyckte det var så lite så jag gjorde ordning lite kokta ägg och massor av grönsaker.
Tassa var också med och hon är ju himla go den hunden och väldigt speciell men det är ju det som är bäst med hundarna när dom har egna sätt att vara.

Nu ska vi se på ett avsnitt av true blood var väldigt länge sedan vi såg på den serien men nu ska vi nog komma igång igen och försöka se ett avsnitt per dag.

Byebye

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback