Hundvakt

Imorse vid halv åtta kom Larsa hit med Caddy för vi skulle vara hundvakt hela dagen idag, han är en otroligt gullig hund och ibland totalt dissar han tjejer som han gjorde med mig imorse Caddy sprang fram till Olle först och var så himla glad.
Det har tyvärr hänt två olyckor inne, ena gången var i våran säng och det var inte så lyckat men inget man kan göra åt och den andra gången var på golvet i vardagsrummet men det spelar ingen roll för han är lika söt för de.
Har även tränat lite med han idag, upp och ner för trapporna för han var väldigt rädd första gången vi skulle försöka men efter några gånger och belöning med godis så gör han det utan tvivel nu och utan godis med.

Tog en sväng till sidsjön med Caddy där han fick träffa Tassa och det gick bra, dom busade lite med varandra sen så gick vi en kort sväng på spåret och han lekte med kopplet hela tiden så söt när han gör det.
Han skällde och morrade åt pulkåkarna och till slut gömde han sig under bilen, lite små feg är han.

Caddy och våra katter går rätt så bra ihop, katterna gömmer sig för det mesta men han visar inget tecken på att vilja busa med dom.
Om en timme kommer Larsa och hämta honom, kommer bli tråkigt utan honom men har man tur så kanske man får vara hundvakt igen.

Nu ska jag dricka kaffe och kolla på toon disney.

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback